Chokladkalender.

Nu är jag hos mamma. och när jag gick in i mitt rum så hittade jag en chokladkalender, jag blev så glad. Det är fairtrade, så det är ett plus. Jag fick också en av mina favoriträtter, hemmalagad thaimat, mumms.. Väldigt bra kväll, hoppas träningen går bra också. :)

Julskyltning.

Julskyltningen var jätte mysig. Gick runt och kollade lite här och var, det blev bara jag & julia som kom i väg. Jag provade kanerat äpple för första gången. Nu är jag iaf hemma igen och ska snart packa, för i kväll ska jag till mamma. Sen ska jag träna, känna lite jobbigt faktiskt. men men...

Söndag, första advent.

Lördagkvällen slutade hos anna, med henne julia och thomas, mycket trevligt :) I dag är det första andvent, alltid lika mysigt. Jag ska faktiskt ta och leta fram lite julmusik. I kväll ska jag och flickorna på julskyltningen, det är så mysigt med brasor och affärerna är öppna, och man kanske tar en fika och så. Nu ska vi äta frukost!

Fotningen.

Så! fotningen gick snabbt och smidit. Kunde tyvär itne se bilderna, för han fotade inte digitalt. Men förhoppningsvis ska vi göra det i morgon :) Jag tror att dom blev bra iaf. det skulle vara naturligt, inget smink, och lockigt naturligt hår. | Jag är iriterad på min mail. Den går att öppna, läsa mail och så. Men jag kan inte skriva :O är det någon som vet vad felet är? Så snälla skriv det i så fall. | I kväll blir det film kväll med flickorna och thomas :) Hoppas eran kväll blir bra.

Lördag.

Åhh, filmen var lika bra denna gång med. Hade jätte trevligt sällskap också så det var skit kul :) Efter filmen sov jag över hos anna tillsammans med Julia, det brukar ju bli så, hehe. I dag har jag varit på stan, fikade osv. Mysigt. Nu ska jag duscha, sen i väg och bli fotad :)

Helg.

Skönt, nu är det helg. Skolveckan har gått hyfsat fort. Har sett framemot helgen som fan, för i kväll blire Twilight :D I morgon ska pappa fota mig som en ängel, till ett projekt han håler på med. Om bilderna blir bra, kan jag tänkas lägga upp nån :) Annars har jag inga planer för helgen, vad ska ni göra? Ha en bra kväll.

Äntligen fredag!

skönt att det äntligen är fredag. min hunds koppel gick sönder i morse, det bara gick av på mitten! haha. aja, har brottom till skolan. Ha en bra dag!

Torsdag.

Inget speciellt har hänt i dag. På skolan hade vi avstämmningsdag, då man får jobba med sånt som man själv behöver lite extra tid för. Sen mellan klockan 13.oo-14.oo hade vi kuturtimma, då Johanna läste upp en bit ur hennes nya bok, och nån var där och snackade också fick vi fika :). Sen slutade vi, då drog jag hem, tog ut hunden och sen drog til Anna. Där var Julia också, vi tog det bara lungt framför tv'n sen blev jag bjuden på mat (hehe ovanligt*). runt sjutiden drog jag in på dansen. Helt okej dag, hur var eran? Jag längat till i morgon, för då ska vi se Twilight igen!!!

Mineralsmink.

Jag föredrar mineralsmink, i alla fall när det gäller basen. Det känns frächare och porerna täpps inte igen. Jag vill tipsa om HH mineral cosmetics, minaralsmink som är 100% naturlig mineralsmink. Som inte är så dyrt. En stor burk går på ca 200:- Grejen med den är att man måste beställa. och i morse var min foundation helt slut, och jag tänkte om jag beställer nu så kommer det inte komma för än om några dagar. så när jag var på stan passade jag på att köpa nytt, så det fick bli Isadoras minrealfoundation. Hoppas att den är lika bra. Den gick på 160:-

hej onsdag.

i dag har jag tillsammands med skolan varit och besäkt de olka friskolorna som finns här i östersund. jag var bara på john bauer, eftersom att jag funderar på att söka frisörlinjen :) efter det blev det fika på tehuset, ajjabajja på mig jag måste sluta fika bort mina pengar! är jag den enda som slösar största delen av pengarna på att fika på stan? efter det träffade jag elin och vi drog ner på dansen. nu är jag hemma och lagar nudlar, hehe. och ska snart i väg till valla :)

Glad, gladare, gladast.

längtar till fredaaaag. då ska vi se Twilight igeeeeen :D....

Tisdag.

Tisdag - min lediga dag eller vad man ska säga. hehe, ledig från dans och så :) Min dag har varit superskön. Först sv/eng i ca en timma, sen hemkunskap (lagade köttfärspaj), sen SO, sen lunch och sen håltimma till kl 14.00 då vi bowlade en timma :). Nu är Julia här, och vi ska snart laga mat. Sen i kväll drar vi till valla!

Matlagning..

Lite bilder från matlagningen som jag lovat :) första bilden är på mig i köket. andra är förrätten, toast med romröra och en liten greksalad. tredje är på varmrätten, oxlifé (med ugnsbakade potatishalvor, som inte kom med). och sista bilden är på efterrätten, chokladmousse. Det blev så gott!

Fin present.

Hej! Kom hem från skolan för en stund sen, tog lite fika och nu blire plugg. Helt okej skoldag, jag ick en present som josefin hade köpt med sig från Indien, den här fina kashmirsjalen som jag har på mig på bilden, den är värkligen superfin, den är fin från båda hållen. Från ena sidan är ren rosa med guldiga detaljer, och på andra sidan är den guld med rosa detaljer :) Tack så mycket Josefin för den! - Egentligen ska jag dansa om 20 minuter, men jag skiter i den för jag måste skriva en bokrecension tills i morgon, och det jobbiga med den är att boken var tråkig och den ska vara på engelska, suck. men nu är Julia på väg hit, hon ska hjälpa mig lite :)

Trött trött..

Jag är så sjukt trött, fattar inte vad jag gör vaken så här sent, med tanke på att jag ska upp halv 8 i morgon. Aja.. Maten blev iaf sjuukt god :) jag är super nöjd, det blev precis som jäg tänkt mig, tänkte lägga upp nån bild i morgon förhoppningsvis. Jag fick småstressa lite när vi åt bara, det var lite tråkigt. Jag skulle ju i väg och träna. Så nu har jag gjort det också, det var roligt. I dag snackade vi om att vi ska gå och se Twilight igen, så troligen ska vi göra det till helgen, hihi längtar :)

Chokladmousse.

Hej! Kom precis in efter en härlig promenad med Morris. I dag ska jag göra min hemkundskapsläxa, nämligen laga en trerättersmiddag till familjen. Som förrätt ska jag göra toasts med romröra, varmrätten: Oxfilé med ungnsbakade ptatis halvor och vitlöksmör, och efterrätt: chokladmousse. Jag ska börja med att göra choklademoussen nu, hoppas den blir god :)

Myskväll.

Hellu. Efter den goda Tacomiddagen som jag och Anna gjorde, så kom hedda julia och sandra hit. Vi har suttit och spelat kort ett tag, och kollat tv. Och nu har vi varit och köpt lite godsaker, jag och julia köpte naturgodis & välling (hihi, välling är så gott på kvällen). Nu ska vi väl se på nån film, sen sova. Känns lite tråkigt att se film bara, för ingen, INGEN film kommer toppa Twilight, och den finns inte att ladda ner än :( och det lär väl ta lång tid innan den kommer på dvd. - MÅste bara säga en skit skän kommentar... Jag, Anna, Hedda och Julia satt och diskuterade något (kommer inte ihåg vad), samtiigt förökte sandra säga något (men ingen lyssnade) så tillslut höjde hon rösten och sa: Men hallå, hörde ni inte? Tv'n pruttade. Hahaha, då garvade vi.

Tacos..

Hej! Kom hem från Anna för en stund sen. Tog Morris på en promenad, bytte kläder och sånt :) Nu ska jag snart tillbaka till Anna och laga tacos, det blir mysigt :) Föresten, måste bara säga det här, haha min hund ligger och biter sig själv i tassen, lite kul faktiskt :p . Ha en bra kväll..

Twilight.

Vaknade precis upp hos Anna. Filmen var iaf hur bra som helst. Man blev helt besatt, kunde knappt sova. Jag blev så otroligt käääär i Edward. Han blev bara snyggare och snyggare ju längre filmen gick. Plus att han var så mystiskt och allt. Nej jag dör verkligen , måste nog läsa bäckerna, kan typ inte vänta på nästa film. Jag både skrattade, grät, hyperväntilerade och mådde illa (bara för att den avr så bra)under filmen. Jag kan knappt beskriva hur bra den var. Helt klart min nya favorit film. Kanske världens bästa film. Så nöjd över att jag såg den. Funderar till och med på att lägga ut 85kr igen och se den en gång till. ni måste se den, MÅSTE SE DEN!

Dagens.

Hihi. Fick lust att fota iaf, fick bli med min dåliga mobilkamera. hehe^ Så här ser jag ut i dag iaf. Jag har på mig: En brun kofta från Bertoni, som är pappas, så den blir lite oversize på mig. Under den har jag en svart body från Monki, och blå cheap monday-jeans, bruna uggs och en svart sjal från Rut m.fl (som inte är med på bilden). Det är skit störande att min text hamnar direkt efter bilderna, men det är fel på min data så jag kan inte hoppa rader, mycket konstigt.

Twilight.

Kom precis hem från stan. Åkte in efter skolan och träffade mina kära vänner, vi tog en fika på tehuset, och satt där nån timme. Det var jätte mysigt, jag tog en morotskaka och en latte, mumms :) Nu kom jag precis hem och ska käka mat med pappa. Sen ska jag tillbaka in till stan och se den nya filmen Twilight på bio. Det ser jag verkligen framemot, eftersom att jag hört att den är väldigt bra, så det ska bli kul. Länge sen jag gick på bio också. Senaste filmen jag såg var Sex and the city, och det var ju ett tag sen... Jag är lite tråkig som inte lägger upp så mycket bilder, men jag har ingen kamra just nu satt det är lite svårt då.. Föresten, jag kommer att missa idol i kväll, så någon får gärna raportera hur det gick till mig, det vore snällt.

Burrburr...

I kväll dansade jag först från halv 8 till klockan 9. Sen drog jag hem till Anna en sväng, blev bjuden på mysigt fika med henne och Julia. Sen skulle ja åka hem, höll på att blåsa bort när jag gick till bussen. Jag har nog aldrig varit med om ett sånt här blåsigt väder förut, och plus att det snöar, det är sjukt jobbigt. Och det är så otroligt kallt också. Och jag blir så förbaskat torr på vintern, någon som har bra förslag på body lotions? Hur som helst så kom jag hem till slut. Då kollade jag först på tv en stund, men det fanns inget roligt att kolla på, så smsade jag en stund med julia och diskuterade vädret, höhö. Efter det duschade jag och gick sen in på mitt rum och tänkte sova, sen hörde jag tassar utanför min sovrumsdörr, Morris drog med tassen mot dörren (han ville komma in) så nu ligger han här med mig, jag tror att han blev rädd för att det låter så mycket för blåsten. Nu ska vi sova gott. Nattinatti...

Josefin Hamrin!

Åh, vad jag är glaaad. I dag, fem minuter innan vi slutade så ringde hon. Så sa hon att hon var utanför skolan, och jag bara lämnade sakerna och kutade och hoppade på henne :D jag var helt skakis, har inte träffat henne på nästan en månad. Och hon var sp brun och jag är så avis. Tack för att du är hemma, nu kan jag slapna av. <3

Sexuellt brott mot unga tjejer...

Jag känner mig så duktig. Har precis vikt in massor av kläder i garderoben. Mitt rum såg förjävligt ut, hihi^. Men nu är det finfint! Innan det såg jag faktiskt på Insider, vilket jag inte brukar göra. Men detta program var faktiskt väldigt intressant. De handlade om killar som gör sexuellt brott mot unga tjejer via internet, dvs att det lotsas vara yngre, erbjuder sig att köpa ut sprit mot sex osv. Så hemskt! Usch usch. Innan Insider såg jag på Grey's Anatomy så klart. Det var ett mycket rörande avsnitt tyckte jag, kom några tårar då och då. Mest rörande var när den mörka pappan låg i sjuksängen och var jätte dålig, och så kom hans sån in, som egentligen inte brydde sig om honnom, och började gråta. Det smittade av sig. Innan Greys var jag i valla med Josefin och Rasmus, det var trevligt :) I MOOOOOORN KOMMER JOSEFIN BÄST HAMRIN ÄNTLIGEN HEM, HON KOMMER VARA SVART OCH SNYGG, SAAKNAR HENNE! <3 Nej men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Veckans jobbigaste skoldag väntar^^. God natt på er..

Onsdag.

Har precis ätit en god middag med pappa. Innan det var jag på dans, men jag valde att bara kolla på i dag, fick lite ont i huvet. I dag har det varit en skön skoldag. Onsdagar är våran bästa dag tror jag, vi börjar 08.30, då har vi bild, sen har vi idrott, sen lunch sen svenska se slutar vi :) det är skönt. Nu ska jag till Valla med Josefin, där ska vi träffa bl.a Frida, my Londonpal ;). Så du ska jag byta kläder tänkte jag, sen halka i väg till bussen. Föresten, innan maten när jag var ute med Morris, så drog han till lite så jag halkade och landande skithårt på ryggen. Då blev jag först lite sur på han, men sen fick jag skuldkänslor och försökte se glad ut.

Gratis mode!

Nu är jag medlem på ännu en gratis sida. Denna gratis sida heter Gratismode.se På denna sida kan år du presentkort på till exempel H&M, MQ, Vero moda och många, många fler. Du kan också få saker som trisslotter och biobiljetter. Sidan är garanterat 100% gratis och det är superänkelt att samla poäng. Du kan nämligen få hela 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (då måste han/hon samla 100 poäng). Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng). Så lätt. Det pågår också tävligar som ger dig chansen att vinna presentkort värt 1000:- Lycka till och bli medlem idag http://www.gratismode.se/?c=12610

Vinter, vinter.

Nu är hösten borta, och vintern har kommit. det är så sjukt halt ute. I dag halkade jag minst fem gånger, och det var bara på vägen till bussen. men jaja, man får väl vänja sig vid det. så är det bara. Ja, vad ska man säga om kvällen... Träffade mina vänner en stund och spelade kort och sånt i valla. Sen blev det som alla andra tisdagkvällar, framför tv'n och titta på Desperat Housewives. Som vanligt lika bra. Vad skulle jag göra utan mina tvserier. Jag följer iaf Prison break, Desperat housewiwes, greys anotomy och gossip girl. Följer ni också dom? Missar jag något blir jag tokig. Lite tråkigt bara att prison break är samtidigt som Boston teaparty, för jag och mina två vänner Anna och Sandra var med i publiken i förra avsnittet. Som tur är var Sandra så snäll och spelade in det :) Föresten, jag har upptäckt en ny yoghurt. Det är milkos nya yoghurt med kokossmak. Fast den kanske inte är ny, det vet jag inte. Men den var iaf jätte god. Prova den :)

Yes!

hihi, det gick ju ganska snabbt. Nu är det klart iaf, Fredag 23 januari 2009 klockan 19.30 är jag och Anna på Hovet och kollar på Chris Brown. SÅ JAG LÄNGTAR!

slutsåld?

En helt vanlig tisdag. Jag stannade kvar ett tag på skolan och jobbade lite extra med min tavla på bilden. Det är en Andy Warhol-tavla, svart med rosa knivar på :) Just nu är jag lite nervös faktiskt, har inte bokat billjetterna till chris brown än. jag väntar på att Anna ska komma hem så vi kan boka tillsammans. Jag tänker hela tiden att dom kommer ta slut, men det hoppas jag verkligen inte. Sist jag kollade fanns det många kvar, men mycket kan hända på en timma. Skulle dom vara slut, så går det säkert att hitta på annat sätt, men det är säkrast att köpa nu :) hur om hest så SKA JAG DIT!

Reklam.

Ja, vad ska man säga... Min dator har damp, men har äntligen lyckats lägga upp en bild iaf. Denna bilden är på mig, jag gissar på att jag är ca 4 år gammal. och denna bild tog pappa då, och nu för inte så länge sedan ville någon ha med den i en broschyr. det är roligt att gamla bilder kommer till användning. Jag satt även och letade efter andra gammla modelljobb sen några år tilbaka (för er som inte vet är min pappa fotograf, och jag har fått ett antal modelljobb mest innom reklam m.m), hittade inte bilderna nu, men jag ska faktiskt låta pappa leta fram dom tänkte jag :) Min dag har väl varit helt okej antar jag. Skola, fika, dans 1 timme, mat, dans en till timme, hem och kolla prison break, duscha och nu sova tänkte jag. God natt på er.

Trött.

Hej hej. Har nu tränat en och en halv timmas fysträning, det var sjukt jobbigt. Men det känns så bra efteråt :) När jag kom hen busade jag lite med min vovve, Morris. I bland är han för mysig alltså. Sen duscha jag, fikade lite och nu tänkte jag faktiskt sova. Ska ju faktiskt upp om ca 7-8 timmar. Det har faktiskt varit en helt okej vecka. Nu ska jag sova, god natt på er.

Josefin.

Kom hem Josefin. snart 3 veckor nu, jag saknar dig som fan vännen. jag är så avis på dig, du kommer vara så brun när du kommer hem :) 4 dagar kvar nu, jag längtar. hoppas jag får lite tid med dig, du lär väl ska vara med micke först och främst, men lite måste jag allt få vara med dig. hoppas du har det bäst i indien och att hemresan går bra. älskar dig Josefin.

Chris Brown.

Jag kan inte fatta att det är sant. I går när vi var hos caroline och hade det mysigt, så satt anna inne och kollade lite på datan, då hon sa: Agnes, cris brown kommer till hovet i januari. JAG DOOOOOOOOOOOOOG, jag kan inte beskriva hur glad jag är. Åhhhhhh vad jag längtar. Förra gången cris brown var i stockholm, hade jag ställt in mig på att gå, men då visade det sig att det var 18års-gräns. Men nu är det min jävla tur, jag är så glaaaaaaad. Så på tisdag klockan 9.00 köper vi billjetter :D aaaaaaah ÄNTLIGEN! <3

Frukost.

Åt precis en härlig frukost med Julia. Vi gjorde latte, juice, salamimacka och finn crisp med brieost. Nu bilr det långpromenad med Morris, och sen mysa framför tv'n. I kväll ska jag till pappa sen fysträna med laget. :)

Lördag?

Måste bara börja med att säga att det känns inte som att det är lördag, mäst för att jag tog det lugnt i går tror jag. I kväll ska jag och flickorna till caroline iaf, vi får väl se vad som händer där :) - Bilden är tagen på mig för typ ett år sedan för reklam till stadsbussarna.

Fredag.

Jag och mina kompisar valde att bara ta det lugnt i går. Först lagade jag och Julia mat åt oss och hennes familj, det blev thaimat. Måste faktiskt tipsa om det, för det är så sjukt lättlagat. Vi använda färdig grytbas, som är gjort på cocosmjölk m.m, så skär man kyckling och låter den tilllagas i grytbasen, så när det är klart så äter man det till ris, supergott :) - Senare underkvällen träffade vi först Anna och Hedda, och Jennie en stund. Vi var faktiskt på gårn och spelade kort, tittade på Idol och spelade pingis :p Sen sov jag och anna hos julia.

Lite kort om Londonresan.

Blev lite sen med bilderna, men som sagt, bättre sent än aldrig. Valde ut några bilder bara. Några är tagen i stan, andra på fotbollsmatchen arsenal - fenerbahce. Matchen var ganska tråkig, eftersom att den slutade 0-0. Men vi fick en otroligt fin middag innan matchen, en 3rätters buffé som var hur god som helst. Blev lite shopping också, 2 par skor, 2 koftor, en jacka, en arsenalhalsduk, spetsleggings och en marilynposter.

Lördag.

Lördagkvällen blev en pokerkväll med flickorna hos Caroline, som jag för övrigt snodde den fina bilden på henne från :). Vi spelade poker ganska länge, sen spelade jag för första gången i mitt liv "Plump", som jag vann dessutom hehe^. Det blev en helt lyckad kväll, tack för det flickor :)

Hemma igen.

hejhej. kom hem från London vid femtiden i natt, så jag är något trött. skönt att flickorna gick med på en mysig hemma kväll med chips och dip. Så slarvig som jag är hittar jag inte sladden till kameran just nu, men jag ska leta mer i morgon och lägger in bilderna då. För övrigt var resan jätte bra, och vill gärna åka tillbaka :)

London.

Kommer att vara i London till torsdag, och hoppas på att jag tar mycket fina bilder där som jag kan lägga upp när jag kommer tillbaka. Ha så kul här hemma. :)

Söndag.

Suckade och tänkte: I morgon är det mondag, mondag=skola. Åh vad segt det kändes först. Men sen tänkte jag igen. I övermorgon är det tisdag, och tisdag=London. Då blev jag jätte glad. Nu sitter jag framför tv'n med Julia och väntar på mat som min mamma lagar. Senare blir det Gosip Girl och myspys, sen packa lite smått och sen sova.

Halloween.

Åh tack så hemskt mycket för denna halloween. Jag har inte haft så sjukt roligt på länge. Så kul att få klä ut sig lite också. Själv var jag Marilyn Monroe under kvällen. Det var underbart. Tack! :) Kommer förhoppningsvs fler bilder!

RSS 2.0