Karibu.

Vi drog som sagt till Karibu, där vi faktiskt spenderade störta delen av kvällen. Och som ni ser var det riktigt mysigt.







(bilderna blev lite suddiga, men jag ville inte ta med blixt eftersom att mysstämningen inte syns lika mycket då, hihi)

Efter fikat hade vi inte mycket mer att göra än att dra oss hemmåt. Alla skulle mot frösön utom jag & Julia, men vi åkte ett varv med bussen tillsammans med de adnra innan vi åkte hem.

Min middag.

Nu har mamma lagat god middag åt mig. Jag orkade nämligen inte vänta på att mammas kille och hon skulle äta, så då gjorde hon denna mat åt mig i stället. Det flev kycklingfilé, potatismos (eget med mycket grädde och smör, hihi), vitlökssås och ruckola-sallad (hur dte nu stavas) med pinjenötter, vinäger osv.





Ikväll ska jag tillsammans med lite vänner gå till Karibu och fika. För er som inte vet så är det ett fik som endast har öppet på lördagkvällar, det drivs av ungdomar som jobbar gratis typ. Det är ett jätte mysigt ställe med hemmagjort, gott fika.
Vad gör ni i kväll?

Leisure Inn Hotel.

Sedan jag kom från stan, har jag suttit framför datorn hela tiden. Jag har bland annat återställt min i-pod och börjat lagt in massa nytt. Jag har även checkat in vilket hotell det är vi ska bo på i London. Det heter i alla fall Leisure Inn Hotel. Inget märkvärdigt, typ 2 stjärnor, men det ser faktiskt hyfsat ut. Och jag hade inte förväntat mig mycket mer med tanke på att hela resan går på ynka 800:-, vilket är helt sjukt billigt.
Här är några bilder från hotellet.

 

Lördag, 28 feb.

God morgon bloggen. Här är ett sent godmorgon-inlägg.
I morse vaknade jag hos Anna runt niotiden, gissa om jag var trött? Då drog jag hem, åt lite frukost, gick ut med Morris och bytte om. Sedan drog jag till dansen vid elva. Det var sjukt jobbigt ätt träna, jag var så stört trött. Danserna sitter inte helt och hållet än, men jag får försöka träna lite på egen hand.
När jag kom hem så bytte jag snabbt om igen, fixade mig lite och träffadfe sedan Hedda på stan. Vi gick på tehuset och fikade (som vanligt) och strosade runt lite på stan.



: Hedda på Tehuset. För hennes del blev det bärpaj och latte, och för mig blev det en nougatkaka och latte. Det satt fin-fint :)

Hur har eran lördag varit hittils? :)

Drygt 50 timmar.

OBS: bilder tagen från Josefin.
Josefin, fina Josefin. Om drygt 50 timmar åker vi till London. Det ska bli så roligt!


 
Josefin, i dag på stan.



Jag, i dag på stan.

Sorry...

för den extremt dåliga uppdateringen.

I dag var jag i alla fall på stan med vänner, följde Josefin till piercingstudion och åt sedan middag på mc donalds, vilket var väldigt länge sen jag gjorde.
I kväll har jag som sagt varit ute med vänner. Dessvärre funkade inte batterierna som jag tog med till kameran, så det blev tyvär inga bilder från kvällen. Vi började i alla fall kvällen hos en klasskompis till mig, sedan drog vi ut. Det var inte en så "speiellt" rolig kväll, men den dög.
Just nu befinner jag mig hos Anna, och vi båda är extremt trött. Så nu blir det lite kvällsfika och sedan sängen. Jag som ska upp skittidigt i morgon måste nog lägga mig så snart som möjligt.
I morgon ska det som jag sa tidigare, tränas sista gången inför dansen på basketmathen. Det sitter inte riktigt, men i morgon måste det gör det. Men hur det går på söndag återstår att se, men önska mig lycka till.

God natt på er allihopa, och hoppas ni har haft en bra fredagkväll.


Äntligen fredag!

Så som jag har längtat efter helgen, det är sjukt.

Har ni sovit got föresten? Själv så var jag konstigt nog inte så trött när jag vaknade, men jag var inte uppe så jätte länge ändå.
Nu har jag lösnaglar på mig, det var hur länge sen som helst jag hade det sist. Så här ser i alla fall det ut:


Jag kommer ha ganska fullt upp i dag, men jag uppdaterar så snart jag kan.
Ha en bra dag allihopa. ♥

Drunknar.

Nu är jag nyduschad och go. Det är inte någon stor skillnad på håret, men det blir inte så stor skillnad första gången man använder det.
Klockan är nu 23.23och jag skulle gärna sova just nu, men nej nej, jag har massor av plugg kvar att göra. Så nu ska jag läsa en massa fysik, och göra lite matteuppgifter. Jag orkar verkligen inte, orkar inte!
Men jag får väl skylla mig själv som skjutit upp på det så mycket. Jag har även insett att jag har haft lite för mycket dans denna vecka. Måndag (två gånger), tisdag, onsdag, torsdag och så ska jag ha på lördag & söndag också. Jag har helt enkelt inte haft tid för plugget. Men nästa ska jag äntligen få vila ut... Lov, lov, lov i underbara London, jag kan knappt vänta.



Jag drunknar i arbete.
(Dålig kvalite på bilden, men jag ville bara testa min webbcam, min digitalkamera är dessutom urladdad, men jag får fixa det i morgon :)

Jag säger god natt nu, för jag kommer helt enkelt vara död när jag har pluggat färdigt. Sov gott allihopa.


Dumma, dumma jag.

Jag är nu hemma efter att ha varit i brunflo hela kvällen och dansat. Stört jobbigt var det, men snart sitter det. Vi har i alla fall ett tillfälle till att träna, på lördag morgon. Gissa om jag kommer at vara död? - om jag kommer. Efter som att jag ska ut på fredag, så kommer det inte bli roligt att kliva upp på lördag morgon.


Nu när jag kom hem berättade min mamma för mig att när hon hade kommit hem i dag, vid 6tiden någon gång. Så blev hon inte bemött utav Morris när hon kom in, vilket man alltid blir. Hon letade lite och tänkte, nu är han död. Men så hörde hon ett ljud. Ljudet kom från mitt rum, så hon gick dit, öppnade dörren och Morris sprang direkt ut därifrån till köket och drack vatten.

Jag hade alltså låst in honom (utan att jag visste att han var där) i mitt rum i mer än 2 timmar stackarn. Jag har sånna jävla skuldkänslor nu ska ni veta. Men han är i alla fall inte sur på mig, så det käns något bättre :)


Nu ska jag gå och duscha, och för första gången i mitt liv använda silvershampo. Jag tänkte försöka få bort lite gult i håret. Egentligen vill jag itne vara jätte blond, men jag får det hällre åt de vitblonda hållet än det gula. Jag har ju ändå lite mörkt kvar i håret, så jag känner mig fortfarande som mig själv :)


Matrix SO silver.
Hoppas det fungerar bra.


Dagens outfit.



Grå oversize-kofta, Peter Seott. Halsduk, Nuknuk (älskar den). Leggings, Gina Tricot. Uggs, London. Armband, nuknuk. Örhängen, glitter.

Jag känner verkligen att jag kommer använda min nya halsuk väldigt flitigt. Men jag älskar stora halsdukar så här på vintern, och jag har väldigt många utav dom. Men nu när jag har en ny, en ny favorit till och med, så kommer den användas mest.
Just nu är den på rea också, och den finns i tre färger: beige, kamel (mellanbrun) och mörkbrun. Jag är så sugen på att slå till på en till. Men jag ska allt hålla mig til London. Det är ju trots allt bara tre dagar kvar tills vi åker :)

Ingen stress.

Är nu hemma i från skolan, och behöver för en gångs skulle inte stressa innan jag måste i väg på dansen. Nu har jag drygt en timma på mig. Denna timma ska jag spendera till plugg inför proven i morgon, vilket är i matte & fysik. Men till att börja med ska jag göra mig lite fika.
Hur har eran dag varit?

Torsdag, 26 feb.

God morgon allihopa. Sovit gott.
Jag som i alla fall väldigt gott, och hörde inte de minsta ljudet av min väckarklocka som ringde och ringde. Tur att mama kom och sa till tillslut.
I dag har jag en ganska-fultt-upp-dag, med skola dans osv. Jag ska som sagt hänga me dtill brunflo i kväll med, och öva på danserna en sista gång.
Ha en bra dag. ♥

Hårfärgning.

Största delen av min kväll spenderades hemma hos Josefin, i hennes badrum, där vi färgade håret på varandra.



Jag vill inte säga att jag ångrar att jag färgade det, för det gör jag faktiskt inte. Men det känns lite gult just nu. Men det brukar bli bättre efter några dagar faktiskt. Så det blir nog bra snart tror jag. Josefin var i alla fall jätte duktig med färgningen.
Jag kanske slänger upp före/efter-bilderna jag tog. Men orkar för tillfället inte.

Jag tror att jag säger godnatt med detta inlägg. Jag ska försöka läsa lite NO, efdtersom att jag har prov på fredag. Tur nog har vi en "avstämningsdag" i morgon (man får jobba med de man behöver jobba mest med), så då kan jag passa på att läsa på det då också.
Sov så gott allihopa.

Min, min & min.

Jag var i väg till H&M som jag sa, och provade den fin-fina linne/klänningen som jag tittat ut. Den var något stor kanske, men det var det värt, så den fick följa med hem, så nu är den min :) Blev andra småsaker också, som hårfär & godis.



Det kommer bild med klänningen på, jag lovar.

En personlig kuvertväska.

Hello peolpe.
Har dagen varit bra? Min onsdag har varit lugn och skön. Men shemat ändrades lite under dagen trots allt. Efter skolan hade vi möte med frilufsgruppen, vilket jag hade glömt var i dag. Men nu har vi bestämt att vi ska flyga till Ungern eller Milano, Italien och sedan åka vidare med bil till slovenien och croatsien. Det blir i början av Augusti i alla fall, och jag kan knapt vänta.
Friluftsgruppen är en grupp på ca 15 personer på min skolan, bara personer från 9an. Vi har/ska samla/t ihop pengar för att åka på en utlandsresa på sommarlovet efter vi gått ut.


I dag på slöjden blev jag färdig med mi kuvertväska som jag gjort. Jag är inte helt färdig, men jag tog hem den i alla fall, för att jag ska kunna använda den på lovet och i London. Så här ser den ut i alla fall:





Det är rosa foder innuti också :) Vad tycker ni?

Jag tror att den kommer att passa bra till lite finare tillfällen, som till fest. Och extra kul med en väska som det bara finns ett exemplar av.

Dagens outfit.


Svart tröja, La redoute. Cheap monday-jeans, Zlave. Beige halsduk, nuknuk (ny). Beiga Uggliknande skor, London.

Ondag, 25 feb.

God morgon, sovit gott? Mår ni bra?
Jag mår i alla fall bra. Nog för att jag är riktigt trött just nu, men jag vet att en bra dag väntar mig, så jag har ingen anledning till att inte vara glad. Ondsdagar är alltd bra, men just i dag ser min onsdag ut så här;
8.00-13.35 skola (bara 3 ämnen, textil, idrott & sv)
14.00-16.30 stan med Josefin och Erica (köpa tröjan för hoppningsvis)
16.30-18.00 dans (säkert en massa styrka, blå jag orkar inte)
18.05-18.30 middag hemma med mamma.
19.00-21.00 är ute med kompisar, förmodligen på "gårn" i valla.

Det är klart att planerna kan ändras under dagen, men vad jag vet så ser min dag ut så här.

Nuknuk.

Mina nya saker från nuknuk.se, kom i dag. Halsduken var en födelsedagspresent, och armbandet kom som ett plus. Dessa får ni förhoppningsvis se i morgondagens outfit.



Fina va? Jag är helnöjd.
Jo föresten. Innan bussen till brunflo gick i dag, så hann vi slinka in på H&M. Jag la undan den finna klänning/linnet. Den minsta som fanns var i storlek 36, men jag ska prova den i morgon, så köper jag den om den sitter fint. Hoppas, hoppas, hoppas.

Med detta säger jag god natt till er allihopa, sov så gott.

Dagens outfit.

Just så här ser jag ut i dag:



Lång kofta, H&M. Vitt linne, Weekday. Leggigns, Gina Tricot. Stor, vit, stickad halsduk.
En perfekt snyggt-men-ändå-bekvämt-outfit.

Stress & dans.

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Men jag har stressat som en tok i dag.
Först hade jag skola som vanligt, i dag mellan 8.00-15.15, min buss ifrån skolan gick halv 4. Så den bussen tog jag in till stan, då jag plockade upp Morris hos mamma, och sprang hem och lämnade honom. Sedan sprang jag i väg till dansen, jag var dessutom redan sen (igen). Efter dansen drog jag till brunflo tillsammans med Elin. Det blev först middag hos henne, sedan plockade vi upp Maja och drog till deras fritidsgård, där vi var för att låna deras dans-lokal. Där dansade vi hela kvällen. Vi ska dit på torsdag också, då det är vårat sista tillfälle att träna inför uppvisningen.
Jag vet inte om jag har berättat, men vi ska vara med och dansa på basket-damlagets sista match. Så vi har inom en månads tid hunnit (nästan) lärt oss fyra nya danser. Och eftersom att vi bara har haft 1-2 timmar i veckan att träna på dom, så tog vi initiativet till att träna på egen hand. Jobbigt men riktigt kul.


På bild, vi i dansstudion:


från vänster: jag, maja, elin.


Tisdag, 24 feb.

God morgon allihopa. Sovit gott?
Jag måste ha sovit väldigt gott, eftersom att jag inte vaknade av veckar-klockan förrän 20 min senare efter att den hade börjat ringa.
Just nu sitter jag och äter frukost, macka & jouise. Jag har ganska gått om tid på mig i dag, det känns skönt. Trots att jag vaknade 20 minuter senare än vad jag hade tänkt kliva upp, så är jag ändå nästan klar. Det beror nog på att jag redan hade bestämt vad jag skulle ha på mig. För det är det som i vanliga fall tar längst tid för mig.

I dag har jag en vanlig skoldag. På Hemkunspaken ska jag laga en "kompis-middag" till mig och en tjej i klassen. Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran så att jag sedan kan visa er vad duktig jag är på att laga mat ;)
På tal om matlagning... Jag funderade förut på att söka Hotell & Resturang-linjen i Åre/Järpen. Och för ca ett år sedan trodde jag verkligen att jag skulle gå det. Men tanken försvan lite mer ju längre tiden gick. Men nu har jag fått reda på att min kusin från Stockholm ska söka där, så nu börjar jag tänka på det igen. Det vore grymt kul att gå tillsammans med min kusin, men jag är ju så klart intreserad av injen också.
Snart är det omval, så jag har ju ett tag på mig. Men frisör kommer fortfarande stå längst upp på listan, men kanske HR efter det?

Ha en bra dag allihopa.

Rosa, Grönt & Vitt.

Jag insåg ganska snabbt att det inte skulle bli lätt att klippa håret när det var så stort, fluffigt ocg frissigt (som mitt hår blir när jag fönat det), så det får bli en annan dag, kanske redan i morgon?

Här är min nya 3-stegs-läppsak från make up store. Jag har nu provat den och är helnöjd. Den kanske ser något konstig ut, med tanke på den gröna delen, men jag ska förklara. Den gröna: En mjukare peeling för läpparna, tänk er inte att det är som en skrubb, utan de små peelingkornen (eller vad man ska säga) känns knappt. Den vita: En inpackning som passar bra att aplicera på kvällen, den ska självklart inte sköljas bort, utan den får sitta på, Den rosa: Ett läpp-balsam/glans som också gör läpparna mjuka, men framför allt fina.



Jag vill verkligen rekomendera denna produkt Jag hade faktiskt tänkt gå och köpa den själv, men jag som har turen att ha världens bästa syster behövde inte det, utan fick den istället på min födelsedag. Jag tror att den kostar 175:-, vilket kanske är mycket för en så liten burk, men som det verkar nu så är den dryg. Så den kommer nog räcka länge.

Med det säger jag god natt. Sov så gott allihopa.

Klipp, klipp.

Är hemma efter dans 2, och har nu tagit en skön, varm dusch med inpackning och kropps-peeling. Det var efterlängtat. Nu ska jag föna håret, smörja in mig och sedan tänkte jag faktiskt klippa håret lite. Men bara kanske, det beror på om det är lätt att arbeta med efter att jag fönat det.
Jag går till frisören lite då och då. Jag har en jätte bra frisör som jag alltd går till, då vet jag att resultatet alltd blir lika bra. Jag klipper mig däremot inte så ofta, inte ofta alls faktiskt. Men det borde jag göra, eftersom att håret är så slitet, men jag vill behålla mitt långa hår. Därför klipper jag upp det själv i bland, vilket jag ska göra nu. Men det blir inte så stor skillnad faktiskt, men lite i alla fall.
Kanske lägger upp någon bild på det efter. Ha det bra så länge.

High heels.

NI håller säkerligen med om att H&M har fått in riktigt snygga skor nu. Både på hemsidan och i affären. Själv så har jag hittat ett antal skor på H&M här i östersund, som jag funderar starkt på att köpa. Jag är lite avis på er som bor i stockholm, där ni har ett mycket större utbud än vi har. 
Hur som helst... Jag har i alla fall ett presentkort att utnytja, så någon dag i veckan ska jag ta en sväng förbi H&M och antingen köpa ett par snygga skor, eller en klänning som jag har sett, som verkligen är ursnygg, En svart klänning/längre linne med blixtlås som går hela vägen. Så antingen den (om den finns) eller ett par skor. Jag längtar faktist till att komma pp på stan.
Här några utav skorna som H&M erbjuder på deras hemsida, som jag gillar:



Ni har väl föresten inte missat att "the trend is high heels"? I like it!

HallOnsoda.

Nu är jag hemma efter lite dans. Jag var på väg att skriva ett inlägg innan jag skulle sticka, men när jag kollade på klockan, så var jag redan sen. Men jag hann i alla fall slänga ihop någonting att äta innan. Det blev:
Varma majkorn, men smör och salt. Marinerad fetaost (jag älskar). Svarta oliver och Hallonsoda.







Det var gott, gotti, gott gott.


Min dag har för övrigt varit helt okej. Skola som vanligt, och längdskidor på idrotten. Hur har eran dag varit? Många utav er har väl sportlov. Vad har ni för planer nu på lovet?
Nu ska jag fortsätta fixa grejer med datorn, vilket tar sin lilla tid, men det är kul. Ha det bra så länge.

Dagens outfit, blue 'n' black.


                  
                   

Blå lång kofta, H&M. Vitt långt linne, cheap monday, Weekday. Stuprörsjeans, cheap monday, Zlave. Svarta stövlar med kilklack, softwalk, Euro sko. Liten svart väska, mammas.

Måndag.

Det är måndagmorgon, och jag ska snart bege mig till bussen. även fast dteär måndag känns det bra. Jag har tanken i huvudet att detta är sista veckan innan lovet. Jag hade gärna haft lov nu, när stockholmarna m.fl har det, men den där veckan kommer ändå gå så snabbt.
Nej nu måste jag springa med ha en jätte, jätte bra dag allihopa.

Födelsedags-latte.

Jag fick en jätte god middag tillsammans med min familj. Efter middagen gjorde mamme en riktig latte åt mig, visst var den fin?



Vid niotiden drog jag ut en sväng och träffade Nilsson, vi var ute en sväng och drog förbi jonathan en sväng också. Nu är jag hemma igen och ska mysa lite framför tv med mamma, och kanske ta en tårtbit. Ska försöka mig på att instalera lite program på datorn också, det är så roligt med den nya datorn, jag älskar den.
God natt på er allihopa. ♥

Presenter.

Här är mina presenter.
• Liten pc-dator, HP Mini. Stilren och söt. Jag som alltid haft mac är lite ovan, men det går nog snabbt att vänja sig, praktik storlek att ha med också.
• Lång kofta. Ville ha en marinblå, men den var slut. Får se om den kommer in igen, annars behåller jag denna snygga.
• Presentkort, H&M.
• Pengar.
• HH mineral-foundation.
• Läppgrej, make up store.
• m.m.



Skönt att jag fick en dator. Nu kanske jag slipper problem med bloggen. Så nu kommer jag att kunna skriva som vanligt igen.


1993.02.22-2009.02.22.

I dag är ingen vanlig dag, för i dag är det Agnes födelsedag...
Yes, det stämmer. I dag fyller jag år, 16 år. Hittils har jag firat den med släkt men ska självklart fira med vännerna närmare helgen.
Jag tänkte lägga upp vad jag fått senare. Men jag kan ge en liten ledtråd...
Jag har fått en sak som jag använder sprecis nu. Den har en skärm och knappar, någon som kan gissa? Det kan väl inte vara så svårt. Men som sagt bilder kommer snarast som möjligt.


Jag är tillbaka...

älskade bloggen.
Jag har varit riktigt osams med min dator, och den har inte släpt in mig på bloggen. Så fort jag har tryckt fram blogg.se så försvinner hela internet. Jag har känt mig så handikappad, när jag inte har kunnat skrivit i bloggen, jag som dessutom har haft så mycket att säga. Men jag kan dra en liten sammanfattning på de närmaste tre dagarna.
onsdag: på idrotten ramlande jag ner för en plint med huvudet före, jag landade bokstavligt talat på huvudet, utan att jag ens tog emot mig med armarna. Jag tappade andan, och folk samlades runt mig. Sedan dess har jag gått runt med en bula i pannan, och en liten på hakan, men båda bulorna har nu börjat gå ner lite.
torsdag: skola, dans två gånger. En helt vanlig dag. (fortfarande ont i pannan och hakan)
fredag: var på skidleken hela dagen med skolan, där vi hade bl.a skidskytte. Det låter kanske inte så roligt, men det var skönt med en dag utan plugg och det är ju aldrig fel med varm choklad ute. Efter det drog jag först hem och duschade (försökte få bort all grill-röks-lukt), sedan drog jag in på stan med några och gick bland annat och fikade. På kvällen drog jag tillsammans med några vänner till en kompis som har fyllt år, där det var fest. Vi tog det lugnt, men det var ändå roligt. I dag, lördag ska jag snart dra in på stan med vännerna. Jag har ännu inga planer för kvällen, men vi får helt enkelt se vad som händer.
I morgon fyller jag år, då blir det tårta med familjen + mormor, morfar och farmor, paketöppning och sedan middag hos mamma.

Varför jag kan skriva nu är för att jag är hemma hos Anna, min dator har alltså inte blivit bättre. Men om inte annat så åker jag till min mamma i morgon,och stannar där i två veckor, så då komer jag ha tillgång till dator.

Jag har verkligen saknat att få skriva. Det låter konstigt, men man blir van efter att ha skrivit 3-5 inlägg varje dag i 4 månaders tid.
Ni får ha en riktigt fortsatt trevlig helt. Puss på er.

Tårtkalas.

Är hemma efter tårtkalaset hos anna. Jag kom väl hem för en timma sedan. Ni ser vad många vi blev, 8 stycken (med mig), det var jätte gott fika också som annas mamma hade gjort. Helt klart mysig kväll med mina bästa tjejer. Självklart hängde kameran med, och jag tog lite bilder, jag orkar dessvärre inte lägga upp mer än en just nu för jag slocknar snart, så jag måste sova. Men jag kanske slänger upp några fler i morgon. Sov gott allihopa. 

Tack Anna för en jätte fin kväll, puss. 

Dans och nu till tårtan.

Hemma efter min extradans som jag hade i dag. Jag har nu hinnut fått i mig middag, bytt om och ska nu dra i väg till Anna på tårtbjudning. Med mig tar jag denna:

(Ni kan ju ta och fundera på vad det är tills jag kommer hem igen, någon som kan gissa?)

Grattis Anna.

Nu är jag hemma efter skol-DM. Vi spelade bara två matcher, förlorade den första och vann den andra. Det hade ju varit kul at gå vidare, men det vr ganska skönt att vi fick åka hem redan vid 11. Hade jag varit i skolan hade jag inet slutat förrän 3 timmar. Vi tjejer spelade som sagt utan avbytare, det var ganska tungt. Men jag tycker att vi klarade oss bra, det var ändå bara två gånger 5min. 

Nu ska jag duscha, sedan åka in på stan och handla present åt min vän Anna, som fyller år i dag :) Sedan hem och äta middag, och efter det blir det tårta hos Anna. 
Grattis Anna Molin <3 

Tisdag, DM.

God morgon allihopa. 
I går på skolan fick jag reda på att det i dag är skol-DM i fotboll. Jag fick i uppgift för några veckor sedan att fixa lag, och så klart hade jag inte gjort det än. Men lyckades fixa precis 5 st med mig, så i dag ska jag spela fotboll, vilket jag inte har gjort på mer än en månad, och vi har ingen avbytare, och jag känner att i dag är en ha-ont-i-ryggen-dag. Men det får fixa sig. Nu måste jag åka, ha en bra dag.. 

Söta klasskompisar.

Nu är jag hemma från dans nummer 1. Så nu väntar mat och promenad med Morris. 
Här är en till bild från disneydagen, som jag inta hann ladda upp. 
Från vänster: Mimmi pigg (Maja), Musse pigg (Karin), Rosa pantern (Kamilla) och Snövit (Mia). 
Visst har jag söta klasskompisar? 
Denna gång tog våran klass ej hem priset för bästa utklädda klass, men däremot så fick Mia pris för bästa utklädda tjej, och det var hon värd. Grattis till Mia :) 

Disney.

Är hemma efter skolan, men ska iväg snart så jag måste skynda mig. Det var roligt med "disneydag" i alla fall, och tandläkarbesöket gick också bra, inga hål :) 
Här är två bilder från i dag: 
Först en bild på Erica & Josefin, sedan en på Jeser & Robert. Snygga allihopa. 


God morgon vecka 8.

Nu börjar en ny vecka, vecka 8. Nu är det bara två veckor kvar till London. Gissa om jag längtar? Klart jag gör. Då är det lov, gud vad skönt det ska vi. Vad ska ni göra på erat lov? 

Schema of the day:
• 9.00-10.00 skola. 
• 10.40-11.00 tandläkarbesök.
• 11.00-15.00(ca) skola. 
• 16.30-17.30 dans, street/jazz.
• 18.00-20.00 middag m.m. 
• 21.00-22.00 dans, disco. 

Ha en bra dag allihopa, nu ska jag till skolan och förvandlas till nasse. 


God natt vecka 7.

Äntligen ska jag få sova, jag är verkligen trött efter denna helg som har varit sjukt rolig. 

Då var ännu en vecka slut, jag tycker verkligen att veckorna bara rinner i väg. Det känns dom det var i går jag satt och hade finmiddag tillsammans med mina bästa tjejkompisar, umgicks med massa folk, tittade på fyverkerier och inväntade det nya året. Men det är sju veckor sedan. Och om bara sju dagar fyller jag år, 16 år. Det låter mycket, men ändå lite. Hoppas att de närmaste två åren kommer gå snabbt, men väntan på att fylla 18 kommer att vara så lång, alldeles för lång. 

Nu har jag suttit och letat fram massa rosa kläder. Och jag ska nu berätta varför. 
I morgon har vi en "disney-dag" på skolan, som är ordnat av friendsgruppen. Och jag ska nämligen vara nasse, i rosa kläder och rosa öron. Min klass brukar alltd satsa fullt ut på utklädning. Förra gåmgen var temat "ombytta kön", alltså killarna var tjejer, och tjejerna var killar. Det var sjukt roligt. Jag och Josefin var snobbiga stekare med backslick och pengar i fulla fickorna. Nästan hela våran klass var utklädda, och vi vann pris för att vi var så många som ställde upp. Så jag hoppas på att många är utklädda i morgon också, man måste ju bjuda lite på sig själv. 
Kameran hänger med, så jag hoppas på att få knäppa lite kort. 

För övrigt ska jag till tandläkaren i morgon på en undersökning, hoppas att jag inte har några hål. Men jag tycker att jag har varit duktig med borstningen, så det borde jag nog slippa. 

Det har varit en bra vecka, och jag hoppas att kommande vecka blir minst lika bra. Så med det säger jag god natt vecka 7, och god natt mina kära läsare. 

Pink cake likes me.


Det blev fika på törners. Jag åt en jätte god tårtbit med jordgubsmousse och panacotta eller nått sånt, och kaffe till det. Mys mys. 

Promenad + fika.

Hej igen. Nu är min söndag planerad. Jag ska tillsammans med Anna, Thomas & Filip gå in till stan och ta en fika. Det blir ju perfekt tycker jag. För jag var ju sugen på att gå ut och gå, och fika är jag alltd sugen på. 
Puss puss

Fredagkväll outfit.

Nu går det äntligen att ladda upp bilder. Här är som sagt min fredag-kväll-outfit. 

Svart tajt t-shirt, gammal. Svart kort midjehög kjol, H&M. Svarta spetsleggings, Primark London. Guldiga örhängen, H&M. Guldig klocka, Paris Hiltons Kollektion.
Jag vet att jag inte ser så glad ut på den lilla bilden, men de andra blev suddiga,så det fanns inte så mycket att välja på. 

Enjoy.

Jag håller vad jag lovar. Dessa klipp gjorde min och thomas kväll. Jag grät av skratt. Jag vet inte vad ni tycker, men alltså det är sjukt kul.
Gör så här:
Titta först på det här klippet, som ni kanske har sett förut. Men det är ganska charmigt och roligt. (Man måste se det här klippet föra man ser det andra)

Sedan tittar du på detta klipp. Någon har gjort en liten "remix" på tidigare klipp. 

(Man måste kanske ha dålig humor för att tycka att detta är roligt, men som sagt vi hade kul i alla fall)

Enjoy. 

God morgon söndag.

Jag lämnade nyss sängen, denna sovmorgon var verkligen efterlängtad. Fick ni också en sovmogron kanske?
I går kväll var jag ju som sagt med grabbarna en sväng, och efter det drog vi tillbaka till Thomas, där vi fikade och kollade på Baywatch (fråga inte varför, det fanns ingenting annat). Sedan gick jag hem och sov :)
I dag är det återigen söndag som sagt, gud vad helgen har gott fort. Somliga söndagar brukar alltd gå åt plugg, men i dag har jag faktiskt inget plugg, inte med mig i alla fall. Så i dag ska jag passa på att vara ute i det fina vädret, jag hade tänkte fråga om någon vill hänga med ut på en promenad, det vore skönt.
Ha en otroligt bra dag people. 

Grabbkväll.

´Hej allihopa. Allt bra?
Min kväll började hos Erica m.fl och melodifestivalen. Sedan drog jag i väg till Thomas, där vi lyssnade på musik och kollade på youtube-klipp, vi hittade världens roligaste klipp. Som jag lovar att lägga upp senare. Hur som helst, nu sitter jag med thomas, filip och billy hemma hos filip. Vi får se vad vi hittar på. Men ha en bra kväll allihopa.
puss puss.


Det fungerar inte.

Jag kom hem från stan för en stund sen. Det blev fika och kolla runt i butiker, men inget shoppande! 
Nu har jag suttit och envisat mig med att försöka ladda upp bild från i går, men det funkar inte. Jag har säkert försökt i minst en timme. Jag får prova senare helt enkelt. 

Kvällen ska jag tillbringa med min vän Thomas. Det blir antingen bio med några fler, eller liknande. 
Ha det så bra. 

Alla hjärtans (lör)dag.


Hej allihopa. Allt bra? 
I dag är det alla hjärtans dag, och som vanligt har jag inga andra än mina vänner att dela denna dag med. Men det är inte illa det heller. Hur firar ni eran? 

Gårdagen blev lyckad, jag hade jätte trevligt med min vänner. Vi började hos min klasskompis Erica, sedan drog vi vidare till en tjej i min paralellklass och till sist slutade vi hos en annan vän, där vi spelade guitar hero bland annat, och slocknade lite höller om böller. 
Det var så länge sedan jag var ute med vänner, så det var extra kul att få ha lite roligt. Det är inte så ofta jag spenderar helger med mina klasskompisar heller. Så det var lite extra kul. 
(Lägger upp outfiten från i gårkväll senare)

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka in på stan och träffa Hedda och kanske fler. Ha en riktigt fin dag. 

Fredagens outfit.

Har precis ätit en god middag tillsammans med min pappa. Fläskfilé i gräddsås och pasta, mums...
Så här såg jag ut i dag: 

Midjekort tröja, Kostym, Weekday. Svart linne, monki. Svart linne, H&M. Jeans, cheap monday. Skor, svarta stövlar med spännen, Wedins. 

Lägger upp en bild på kvällens outfit i morgon. För nu ska jag i väg till Erica.
Ha ensuperbra kväll allihopa. 

Fredag... den trettonde.

I dag när jag var på väg till skolan så konstaterade jag att det är fredag den trettonde. Jag har ännu inte haft någon otur, så vifår hoppas på att fortsättningen av dagen/kvällen blir otursfri. Hur har eran dag varit då? 
Jag är nu hemma lite kort, ska stoppa i mig någonting och sedan ta första, bästa buss till stan. Ha det bra så länge :) 

Äntligen fredag!

God morgon allihopa. Det är alltid lika skönt att vakna upp och veta att det är fredag. Och jag har sovit så himla skönt i natt, har ni också sovit gott? 
I dag går jag i skolan till 2-tiden, sedan ska jag nog in på stan och träffa vänner. 
Jag lägger upp en outfit sen, ha en bra dag allihopa. 

Faktiskt roligt.

Tillbaka hemma efter dansen. I kväll var det faktiskt roligt, även fast jag knappt var med. Men de hade börjat på en ny dans som var mycket snyggare och framför allt roligare, så då blev jag pepp. 
Nu blir det kvällsfika med pappa (som vanligt), duscha och sen sova.
Jag är så glad, för i morgon skulle jag ju egentligen jobba hela kvällen, men nu har vi fixat så jag kan ta det en annan kväll, så i morgon kan jag gå ut med mina vänner, jippiie. 
Hoppas ni har haft en bra kväll/dag.


Jag avslutar denna dag med en bild på min snygga vän Josefin & jag. 
God natt allihopa. 

Färdig!

Då var det gjort! Nu är jag färdig med NO-jobbet, som jag började med för ca en timma sedan. Jag trodde att jag skulle få sitta hela dagen, men det gick betydligt mycket snabbare än jag planerat. Men det kanske beror på att jag inte skulle skriva så mycket. Efter som att det var ett grupparbete, och jag hade varit sjuk ganska mycket så fanns det inte så mycket mer kvar att göra. Jag fick i alla fall skriva om hur värmepumpar påverkar miljön. 

I kväll har jag dans, och jag åker möjligtvis till valla en stund innan. Ha det bra så länge allihopa. 

Torsdag.

Hemma efter en lång och jobbig skoldag. Men ska ändå fortsätta med skoljobb nu, måste göra färdigt ett jobb tills i morgon som sagt, men först blir det lite fika. Skriver mer sen. 
Åh vad skönt att det är fredag i morgon!!!

Är det inte märkligt?

Nu är klockan före elva, och jag ska faktiskt sova. Det är inte så ofta jag kommer i säng innan elva, så jag ska njuta ordentligt. 

I morgon har jag min jobbigaste skoldag med de tråkigaste ämnen jag vet. Jag ska dessutom ha en redovisning om min fördjupning om buddhismen, och det är alltid lite nervöst. Men när jag tänker efter så är det så märligt tycker jag. Jag har gått med samma klasskamrater i många år, och jag känner mig trygg med dom och känner alla väl. Men så fort det är en redovisning så pirrar det till i kroppen, är det inte märkligt? 
Jag har även lite ångest för NO-jobbet jag håller på med, eller "ska" hålla på med. På fredag ska det vara klart och jag har ännu inte börjat, varför sköt jag upp det så långt? Jag får helt enkelt skylla mig själv, det får gå som det går. Men jag ska i alla fall ägna hela morgondagen (så mycket jag orkar) till att göra det! 

God natt på er allihopa, sov så gott! 

(Tack för kommentarerna om jackan, jag gjorde tydligen rätt :) 

Vad tycker ni?

Nu är jag hemma efter dansen och har precis ätit middag. Jag kollade bara på i dag med. 
Vad tycker ni om jackan? Det vore kul att se några som tycker till :) 

Nu blir det lite plugg och sedan ska jag till valla en sväng. Ha en bra kväll aliihopa.. 

Ondsag, makeover.

Är tillbaka efter en skön skoldag. Onsdagar är som sagt tdigare en utav de bästa skoldagarna. Vi har bara slöjd, idrott och svenska.
Till slöjden i dag tog jag med mig min kappa från Milano, som var jätte snygg som den var, men jag hade liksom ledsnat lite på den, den passade inte till så mycket heller och den kändes lite för lång. Så jag tog helt enkelt med den för att ge den en liten "makeover". Det jag gjorde var: klipte den något kortare, fållade upp den och gjorde några veck (eftersom att den var så vid innan) och sydde på en knapp som saknades. Jag är helt klart nöjd med reultatet, och jag tror att jag kommer få bra användning för jackan nu (så fort det är lite varmare förstårs), perfekt till London tror jag :) 

Före:


Efter: 


Vad tycker ni? 

Min tisdag.

I dag har jag haft lite fullt upp för att skriva. 
Efter skolan drog jag direkt in till stan och vidare till dansen. Vi hade som sagt en extraträning i dag. Jag var med delvis, och det gick väl helt okej. Efter dansen träffade jag och Julia Anna, vi gick på stan en sväng sedan drog vi hem, åt middag och drog sedan till valla. 
Nu är jag hemma och ska först och främst ägna en stund åt plugg, fika, duscha och sedan sova. Får se om jag skriver något mer, annars får ni sova så gott. 

God morgon tisdag.

God morgon allihopa. Sovit gott? 
Jag ska snart i väg till skolan som vanligt, men jag har en ganska bra dag i dag, så det känns bra. Ni får ha en bra dag, nu måste jag åka...

Ett litet "paus-inlägg".

Med "paus-inlägg" menar jag så klart att jag passar på att skriva lite i pausen på Prison Break. Det är spännande som alltid, eller vad tycker ni? (Ni som också följer serien) 

Jag var som sagt på dansen, det var roligt som alltid, och jag försökte vara med lite grann i dag. Men ryggen har inte blivit bättre, inte sämre heller, men jag ska kolla upp det snart. Mamma ska boka tid hos någon sorts ryggspecialist, det känns lite onödigt att gå til hälsovårdscentralen, jag tror inte att dom kan göra så mycket. 

Skrier möjligtvis ett inlägg innan jag går och lägger mig. 
Tillbaka till tv'n. 


Slut!

Pluggandet har gått så där, det är ett ganska svårt kapitel, men jag har kommit en bit i alla fall. 
Efter jag hade pluggat en stund så la jag mig i soffan och skulle bara "sträcka ut mig lite", det dröjde inte länge innan jag somnade, åh det var så skönt och välbehövligt. 

Fan... Jag är lite besviken. Jag hade faktiskt bestämt mig för att köpa klänningen, och nu när jag gick in på hemsidan så var den självklart slut. Dumma dummda den som har köpt den. Aja, jag hittar nog någonting annat...


Tillbaka till pluggandet! 


Måndag.

Just nu sitter jag i träningskläder, efter att ha pkt längdskidor på idrotten. Det var jobbigt, men nu när det är över är det skönt. Direkt när jag kom hem fick jag varm choklad och tunnbröd med salami, mums... Det satt fint. 

Egentligen så har jag dans nu, men eftersom att jag ligger bakom med nästan 9 SIDOR i matteboken, så har jag beslutit mig för att välja bort dansen i dag. Däremot blir det dans i kväll klockan 21.00. 
Nu blir det plugg! 

God morgon måndag.

Då börjar ännu en ny vecka. jag tycker att tiden rinner i väg så snabbt, det har redan gått en vecka in i februari månad, och snart fyller jag år, sen bär vi i väg till London. Tiden går verkligen snabbt!

Här är min dag:
9.00-15.15 skolan.
15.30-16.00 hemma, äter någonting. 
16.30-17.30 dans, street/jazz.
18.00-20.30 hemma, middag m.m.
21.00-22.00 dans, disco.
22.00-23.00 prison break. 

Ganska speckat schema faktiskt, men det är en helt vanlig dag för mig. 
Ha en rba dag allihopa. 


Tid åt mig själv...

I kväll var det helt klart läge för en ägna-tid-åt-sig-själv-kväll!
Så nu har jag: gjort ansiksmask, noppat ögonbrynen, klipt, filat och målat naglarna. 
mina verktyg (allt rosa, så klart): 
resultat: 

                           

Style bye stars.

Nu är jag hos pappa och har ätit en god middag tillsammans med pappa, mamma, syster och hennes kille. Det jätte god mat och mycket trevligt. Vi kollade sedan på Mia och Clara, ett humorprogram på svt 1, som faktiskt är skitroligt. 

Det här med "ingen shopping före London" är mycket, mycket svårare än jag trodde att det skulle vara. Jag är så dum också som inte låter bli att kolla runt på alla sidor på internet. Hur som helst, nu har jag hittat denna ursöta klänningen i ljusrosa från stylebystars, som jag bara måste ha. Den är dessutom på rea. Ett litet reaplagg måste jag väl få unna mig? Vad tycker ni, är den snygg? Värd 149kr? Det tycker jag!

Passar utmärkt till spetsleggings och svarta klackar som på bilden. 

God morgon söndag.

hej allihopa, sovit gott? 
Min natt har varit bra, och jag har fått all den sömn jag behöver. Och det är alltid lika mysigt att bli väckt av ljudet av de små trampdynerna som kommer tassandes in i mitt rum. Jag pratar så klart om Morris, han är så mysig. Mindre mysigt är att han tror att min klädhög (på golvet) är hans korg, men jag låter honom ändå ligga där för det ser så skönt ut, thihi. 

I dag blir det packning och pluggning. 
Ha en bra dag allihopa. 

Hos Anna.

Passar på att skriva ett inlägg under tiden stripsen går klart i ugnen. Nu är jag som sagt hos Anna, med hon och Sandra. Nu blir det film med strips och mys :) Vi ska se filmen Napoleon Dynamite. Något ni har sett? Det har i alla fall inte jag, men det ät tydigen en gammal komedi typ.
Men ni får ha en bra kväll allihopa.

Nybadad...

och glad. 
Jag tog precis ett bad, det var verkligen inte i går. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att bada. Jag har ju nästan aldrig tid till det. Men jag ska faktiskt försöka göra det något oftare. När jag väl tar ett bad så är jag inte snål med badskum.. Jag stod bara och hällde på från en ny badskums-flaska, när jag sedan la mig i badkaret så såg jag att halva flaskan gått åt. Haha aja, om jag ändå inte badar så ofta så gör det väl ingenting :) 

I kväll blir det troligen filmkväll eller liknande, har inte planerat mer än vilka jag ska umgås med. Vi får helt enkelt se vart vi hamnar. 
Vad gör ni i kväll? Ha så kul i alla fall. 

Lördag.

I morse vaknade jag hos Anna. Det blev film hos henne i går kväll, väldigt mysigt. Det visade sig dessvärre att det var i går jag skulle jobba, de sa fel dag till mig, med det betyder ju att jag slipper i kväll :) 

Nu är jag i alla fall hemma, ska äta lite lunch och duscha. 
Ha en trevlig lördag allihopa.


Kunde inte låta bli, han är så söt när han sover. 

Dagens outfit.

I morse (när jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig) hittade jag 
min söta skjorta/tunika, så den fick det bli. 

Skjorta/tunika, H&M. Svart kofta, Part Two. Svarta leggings, Gina tricot. Svarta stövlar, Vagabond. 

Äntligen fredag.

Skönt att det äntligen är helg. 

I dag har jag haft ännu en orkar-inte-blogga-dag, men det finns inte så mycket att skriva om, bara det vanliga...
Skola, hem, fika med vänner, stan. 

I kväll ska jag bara ta det lugnt med Anna och kanske fler. Egentligen var det stor fest på gång, men det fick jag hoppa över... Men det kanske är lika bra, eftersom att jag är sjuk fortfarande, och så ska jag jobba i morgon. Jag ska jobba på folkets hus mellan 20.00-02.00 i garderoben, vi får se hur det går, men det kan väl inte vara så svårt. 

Nu blir det middag med mamma, syster och Anders. 
Ha en bra kväll allihopa.. 

Lyx lyx.

Ja, vad ska man säga. Jag har inte varit så aktiv med bloggandet i dag. Men jag har ju som sagt inte varit så pigg i dag.

Det blev ingen dans i alla fall. Det kändes något onödigt, om jag ändå bara sitter där och lider. Däremot träffade jag Anna och Hedda en snabbis, vilket var lika trevligt som alltid. 

När jag kom hem (för en liten stund sen) så var det "Pimp my ride" på mtv. Hihi, är jag den enda som gillar det programmet?Inte för att jag är så imponerad av fordon, men alltså det dom gör är ju nästan konst! Han som fick sin bil "pimpad" i dag, fick så klart flera tv (som alltid), en hörnsoffa och EN BUBBELPOOL, kan ni tänka er? Det var i alla fall första gången jag såg en bubbelpool i en bil. Lyx lyx. 

Nu blir det snart läggdax för min del, jag är hur trött som helst. Sov gott på er allihopa. 

Torsdag.

I dag har jag inte skrivit någonting hittills, men jag har helt enkelt inte haft någon tid. Men jag drar min dag lite snabbt. 

I morse vaknade jag och gjorde mig klar för skolan. Jag var inte ett dugg sugen på att gå till skolan, eftersom att jag hostade så jag nästan spydde, hade jätte ont i hela kroppen och allmänt trött. Men det var ju en viktig dag, så jag gjorde mitt bästa. Vi började 8.30 med nationella provet, jag var förberedd med godis och vatten. Tiden startade, och jag kände att jag hade god tid på mig (2 tim och 40 min, något sånt). En novell blev det, en riktigt bra faktiskt. Men samma som förra provet så började jag få ont om tid. Jag skrev nämligen först 6 a4-papper, men skulle sedan renskriva det, vilket tog längre tid än jag trodde. Jag han renskriva allt utom sista papperet då tiden var slut, men jag lämnade in kladden på sista sidan.  (Vad har hänt med mig? Har jag blivit så seg? Jag känner mig skitdålig som inte hann klart, medans en tjej i min parallellklass skrev 27 sidor och hann klart) 
Jag snackade med min SV-lärare, och hon sa att det var lugnt, så det känns bra :) 
Efter skolan (började må dåligt igen) så tog jag första bästa bussen till stan, lämnade väskan och gick sedan till dansen. Vi hade som sagt en extraträning i dag. Jag försökte först vara med, men insåg sedan att det var bättre att kolla på. Så jag satt mest bara. 
Nu är jag hemma och hade tänkt vila en stund innan det är middag. Jag har egentligen dans i kväll också, men vi får se om jag pallar. 

Föresten, jag fick tillbaka min kamera i dag. Nu kan jag andas ut.... 

KROSSAD!

Jag känner mig totalt KROSSAD! 

Min kväll har varit bra. Jag träffade Anna på Subway som sagt, det var mycket trevligt och bra. Efter det åkte vi + Josefin & Josefin och "hängde" på fritidsgården i valla. Det var faktiskt jätte roligt, vi spelade kort och biljard. Jag & Josefin spelade biljard mot varandra och hade jätte roligt, knäppte kort och så... Jag tog några kort och la min kamera bredvid biljardborden på en soffa. Sedan märkte vi att vi hade lite brotom till bussen, så vi tog på oss våra jackor och drog. 
Nu när jag kom hem och ska lägga in bilderna från kvällen, SÅ ÄR INTE MIN ROSA ÄLSKLING (min digitalkamera) I VÄSKAN! Jag har alltså glömt den. Och nu sitter jag och hoppas på att ingen ska hitta den före mig. 



Just nu...

...befinner jag mig i soffan framför tv'n, när jag egentligen ska vara på dansen, inte dansa så klart men kolla på. Men efter lite tänkande så beslöt jag mig för att stanna hemma, så jag slipper störa med min öronbedövade hosta. Däremot ska jag på dansen i morgon, eftersom att vi ska lära oss några danser till sista basket-matchen. 
Nu ska jag laga (mickra) mig lite mat, sedan ta ut Morris och efter det ska jag träffa Anna på Subway. 
Ha det bra så länge! 

MORRis.

Då var man tillbaka från dagens skola. Det gick faktiskt bra i dag. På syslöjden så hade inte mina tyger kommit än, så jag fick börja med någonting annat till tyget kommer. Så nu har jag börjat med en svart stor kuvertväska, som ska ha rosa siden-foder inuti hade jag tänkt mig. Låter det bra? Hur har eran skol-/jobbdag varit? 

Nu är jag hemma och har busat med Morris lite. Det är sjukt hur busig han kan vara, trots att han faktiskt är 12 år gammal (tro det eller ej). Jag hoppas verkligen att han får några till fina år, men han ju trots allt pigg och frisk. 



Han är ju trots allt rädd för min kamera, men i bland kan jag lyckas fota honom :) 

Ondsag, outfit.

Slänger in ett inlägg innan jag måste röra mig mot bussen. Det blir skola för mig i dag med, vi har faktiskt en väldigt skön dag i dag, syslöjd, idrott, svenska, sen slutar vi. 
Så här ser jag ut i dag: 

Mörkgrå oversize-kofta, pappas. Vitt långt linne, Cheap Monday. Vit t-shirt, H&M. Jeansleggings, bik bok. Frisyr, utbakad fläta. 

Nyduschad & trött.

Det här blir sista inlägget för dagen. Det ska bli riktigt skönt att sova, jag älskar att somna när man är ren och fräsh, och har nya lakan i sängen, gissa om jag kommer sova gott? Ohjaa. 

jag tänkte säga godnatt med en bild på lilla söta Morris, som låg och sov med ena örat uppvikt. Och så fort jag tar fram kameran för att smygfota han, så vaknar han och springer i väg när han ser min kamera. Han är riktigt rädd för den, stackarn. jag kan ändå inte låta bli att ta söta bilder på honom när han tillexempel sover. Aja, god natt iaf. 
Sov så gott allihopa :) 

Världens minsta kroppsbyggare!

Kolla kanal 5 nu! Ett program om världens minsta kroppsbyggare. 
19 år, 84cm lång, 9kilo. 

jag blev helt häpen, han är en otrolig människa, jag kan inte 
säga så mycket mer än att ni ska kolla på programmet. 

Top model.

Jag var nog smart som stannade hemma. Jag är en sån person som helst inte missar att umgås med vännerna, typ rädd att jag missar något roligt. Känner ni igen er?
Nu när jag var hemma fick jag chansen att kolla på på Top model, som jag faktiskt missat några avsnitt av den här säsongen. Vilket jag nästan aldrig gör när det gäller just Top model. Det är sjukt att det har hållit på i snart 11 säsonger. har ni också följt alla? 
Denna säsong har faktiskt varit riktigt bra, men osmart som jag är så kom jag in på en hemsida (efter sökning på google) och jag råkade se vem som vinner denna gång. Så det var ju mindre roligt. 



Vet inte från vilken säsong denna bild är i från, men vem håller inte med om att den är döläcker? 

Latte?



Efter skolan i dag så bestämde jag och Josefin att vi skulle ta en sväng på stan, det var ju trots allt länge sedan jag hade chansen att gå på stan. När vi hoppat av bussen i stan, så föreslog jag fika hemma hos mig, så vi gick ner till mig (inte underbart att bo två gator nedanför gågatan? perfekt). Och sagt som gjort gjorde vi latte, nej förlåt, "mjölkkaffe" och mackor. Mjölkkaffe är (som jag sagt förut) värmd mjölk med snabb-kaffe-pulver, så enkelt, men sååå gott! Något jag rekommenderar för alla latte-älskare :) 
Hur som helst, det blev en snabbis på stan. Men bara (knappt) en halvtimme, klockan drog i väg väldigt snabbt medan vi fika. Sedan skildes vi, och nu sitter jag hemma och väntar på middagen. 
I kväll hade jag planerat att träffa mina vänner i valla, men just nu har jag en jobbig huvudvärk, så jag blir nog hemma i kväll också. 
Ha en trevlig kväll allihopa. 

Optimist!

Då var skoldagen avklarad. Min första skoldag på ett bra tag (på grund av förkylningen). Vi hade som sagt  ett nationellt prov i svenska i dag, och det gick väl så där. Jag tyckte att det gick rätt så bra faktiskt.. tills fröken säger: tiden i slut. Jag var på den sista uppgiften och visste precis vad jag skulle skriva, så han jag inte ens färdigt :/ inte en bra början av de kommande nationella proven. Men jag ska försöka tänka positivt (så optimistisk som jag är) och bara glömma detta prov, så jag kan göra mitt bästa i fortsättningen. Men för tillfället är jag lite bekymrad, jag som satsat på ett MVG i svenska. 
Vad har ni gjort i dag då? Har eran skol-/jobbdag varit bra? :) 

Tisdag, god morgon.

God morgon, trötta? 
Det är i alla fall jag. Jag är inte riktigt van att kliva upp så här tidigt nu när jag varit sjuk och kunnat sova hela dagarna om jag haft lust. Men nu har jag fått i mig en macka och lite te, så jag piggnar nog snart till. 
I dag har jag ett nationellt prov i Svenska, önska mig lycka till! 
Ha en bra dag allihopa. 

PB.

Nu har jag sett på Prison Break, som alla andra måndakvällar. Jag har inte mycket mer att säga än att det var bra, och nu är jag skit trött och ska på skolan i morgon så nu ska jag sova. 
God natt på er allihopa.. 

Middag och sen...?

Nu har jag ätit middag tillsammans med mamma och letar nu efter något att se på tv'n. 
Hmm... undra vad det blir för gott till efterrätt i dag då. I går blev det chokladfondue. Jag och mamma har verkligen skämt bort oss själva med godsaker de senaste dagarna, glass, godis, chips osv. Men det kanske beror på att jag är sjuk, då brukar man ju ofta få lyxa till det lite, det tycker jag i alla fall. 


     (klicka på bilden)
Här är gårdagens efterrätt, chokladfondue med färsk frukt och halvfrysta hallon. 

Mellis.

Dags för någonting att äta. Jag har bara legat i soffan och (konstigt nog) glömt bort att äta lunch. Så jag tänkte mig ett litet "mellanmål" nu. 
Minns ni när man gick på dagis/fritids, då man fick "mellis" runt tvåtiden. Hur mysigt var inte det? Jätte mysigt. Varför får vi inte det när vi går i skolan? Det är ju minst lika viktigt, tycker jag iaf! 

Veckans blogg!

Veckans blogg!
Jag har blivit nominerad av Hannah till att bli veckans blogg!
Bloggar är den nya effektiva typen av media idag, och vi bloggare har väldigt stor makt tillsammans. 
Därför väljs varje måndag en intressant och läsvärd blogg ut till att bli veckans blogg och presenteras på http://hannahslife.blogg.se/ för attmarknadsföras lite extra! 

Frukost.

Nu har jag fått i mig lite frukost. I dag blev det: macka, "äntligen sub". te, Friggs pepparmynta (vilket är bra vid förkylning). Bulle & en kaka. 


Tävling.




"Jag tävlar om ett Zillstar.se presentkort på 400kr
hos SessanOchPrinsessan"

Vill du vara med och tävla? Tryck bara på "SessanOchPrinsessan" och följ instruktionerna där. 





Måndag, hemmadag.

God morgon på er, sovit bra?
Jag har faktiskt lyckat sova hyfsat bra i natt, och har inte väckts ut av några hostanfall. Det var skönt med ännu en sovmorgon också, riktigt skönt. 
Så i dag blev ännu en hemmadag. Jag vill bli frisk nu, jag måste faktiskt tillbaka till skolan, jag har missat hur mycket som helst. I morgon ska jag dit, då har vi ett nationellt prov, och det får jag ju inte missa! 

Nu blir det frukost, skriver senare. Ha en bra dag allihopa.. 

De perfekta skorna.

Jag är helt fast i alla hemsidor. Mamma kommer att få slita datorn i från mig. Nu är jag riktigt säker på att vi kommer hitta tusentals bra affärer. ( Kom gärna med tips, ni som varit i London :) 
Jag har i alla fall hittat ett par skor som jag ska rusa till direkt när vi är framme. Dessa går på drygt 300 kr, och jag har letat länge efter ett par skor som ser precis ut så här:



Ta mig till London nu.

Jag kan knappt vänta. Det är en månad kvar tills jag får åka tillbaka till mitt älskade London, men min älskade Josefin. Detta kommer vara den längsta månaden på länge, länge. Just nu sitter jag och Josefin, dock på olika ställen och kollar på hemsidor, till exempel hemsidan Next.co.uk. Next är en affär som finns i London, gissa om vi tittar ut alla saker vi ska handla när vi kommer dit? Klart vi gör. Nu måste jag verkligen hålla mig borta från all shoppnig till jag åker dit, för då blir det hur mycket som helst! Ta mig till London nu. 

Fika, dagens outfit.

Nu är jag hemma igen. Det blev tillslut en fika med min underbara vän Josefin. Det blev en latte och beskvi, mums. Vad brukar ni fika? 
Vi träffade även några andra vänner, alltid trevligt :) 
Nu ska jag ägna en timma till plugg, jag har ett matte prov som väntar.. 


Så här ser jag ut i dag, snyggt och bekvämt. 
Beige kofta med korta ärmar, Primark i London. Vit stor stickad halsduk. Ljusa jeans, Cheap Monday. Beiga Uggliknande skor, London (kommer inte ihåg vad affären heter för tillfället). 

Vår/sommar-outfit från H&M 2.


Här är en till outift som jag slängde ihop, som kanske passar lite bättre på sommaren. Jag valde att ha med skjortan i den här outfiten också, just för att den kommer vara till jätte stor användning i vår/sommar. En skjorta passar till så mycket. Det finns verkligen hur mycket snygga kläder som helst på H&M just nu, kolla webbshopen http://shop.hm.com/se/
Jeansjacka, 298:-    Skjorta, 298:-    Skor, 398:-    Väska, 129:-    Skärp, 98:- 
Totalt: 1221:- 

Detta är verkligen någonting jag kommer ha på mig i vår/sommar. 

Vår/sommar-outfit från H&M.


Jag älskar kläderna på H&M just nu. Jag kan tänka mig en jätte snygg vår/sommar outfit med dessa kläder/accessoarer. Och allt till bugetpriser, är det inte underbart?
Skinnjacka, 498:-    Skor, 298:-    Väska, 198:-    Skjorta, 298:-   Leggings 69:50:-
Allt sammanlagt: 1361:50:-

Tips: Föresten, ni vet väl att skjortan kommer att vara inne i vår, i precis alla modeller. 

Här har ni i alla fall tips på en outfit som kommer vara perfekt i vår och i sommar. Tänk er, en snygg outfit för endast dryga tusenlappen. 

Söndag, första februari.

God morgon allihopa. Min dag startade i alla fall med en härlig sovmorgon, underbart. 
Vi får se vad som händer i dag, jag och Josefin pratade om att ses på en fika, så vi får väl se, det var bara ett förslag. Annars blir jag nog hemma, med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Förkylningen går i alla fall åt det bättre hållet, så jag är nog frisk snart :) 
Ha en bra dag.. 

God natt.

Nu är jag tillbaka hemma efter att ha följt min kära vän Josefin till videoteket för att köpa godis, det var nämligen bara dom som hade öppet nu, förutom mackarna, men de ligger så långt bort. Jag var dock inte med Josefin så länge, men jag fick iaf träffa henne, det var ju huvudsaken :).

Tillbaka till tv'n, god natt på er.

RSS 2.0