Storsjöyran.

Hej allihopa.
I kväll drar storsjöyran i gång, och jag ska självklart vara där. Så i helgen har jag fullt upp med yran och att parta loss.
Ha det bra så länge.



Missa inte!

På torsdag börjar äntligen Storsjöyran här i Östersund. Och jag lovade en kompis att göra lite reklam för han här i bloggen:



"Såkel & Konsistens @ Storsjöyran, Torsdagen 30/7 klockan 22.00 på Station Gaffa (scenen under bron). Missa inte, 22.00 alltså! Senare på kvällen även i Sommarlandet-tältet tillsammans med Krispy för 18 år och uppåt, cirka 00.15."


Till er läsare!




Nu får ni läsare 15 % rabatt på allt på www.cocoo.se Eran rabattkod är: bloggspecial
Men kom ihåg att erbjudandet endast gäller till i morgon. Hoppas ni hittar något fint :)


Ny design!

Nu har jag bytt design... igen.
Det var inte så länge sen sist, men jag kände för en ljusare bakrund. Ska försöka mig på att göra en ny header också, men det dröjer.


Mysa.

Fortfarande lika sjuk och tråkig.
Men i dag ska jag ätnligen få sällskap av en vän. Anna, som jag inte träffat på två veckor.
Vi ska mysa med godis framför någon film bara. Skönt att slippa ennu en kväll ensam.


Göteborgresan.

För någon dag sedan satt jag och laddade upp hur många bilder som helst på bloggen (vilket tog skitlång tid), och nu tänkte jag äntligen lägga upp dom och berätta lite om resan:

Förra måndagen tog jag tillsammans med Julia nattåget till göteborg. På tisdagmorgon blev det frukost på stan och sen gick vi och kikade i affärer. Några timmar senare följde vi med Julias föräldrar (som redan var i Göteborg) till något outlet ställe.



: Vi kollade runt en sväng men satsade sedan på fika i stället.


: Julia.

Vi bodde på ett ställe en bit från Alingsås som ligger utanför Göteborg.


: Deras mysiga stuga (med utedass, blä).

I stugan fanns det varken riktig toalett eller dusch, så det blev till att bada.


: Jag på väg till sjön.




: Julia.


: Konstigt nog så luktar man mycket godare efter att ha badat i sjön, än när man har duschat hemma.

På onsdagen drog vi i väg på ännu ett outlet ställe. Hittade endast et klädesplagg därifrån, vilket var tråkigt. Men de hade jätte god mat och billigt fika :)



Vi spenderade hela torsdagen på Liseberg, det var sjukt kul.


: Ida och Julia.

Fredagen var den enda dagen då det var riktigt fint väder. Så den dagen gorde vi ordning frukost och tog med till bryggan. Där låg vi flera timmar, solade och badade.




: Julia.


: Visst har jag fin bränna på fötterna?


: Jag.

Vi fulade oss en hel del dessutom. Vi spelade in videor när vi sjung och dansade. Sen tog vi massa fula bilder också.

 


De sista dagarna var vi mest i Alingsås. Det är faktiskt en riktigt mysig stad, och Alingsås råkar vara känd för att ha mest fik/café/konditori, vilket passade mig jättebra.


: Julia,


:Jag


: Jag på ett fik.


: På ett annat fik.

Förutom massa goda fika, så blev det och en hel del goda luncher:




Förutom allt fikade och ätande så stannade vi till på en av Sveriges störta godisaffär, åkte därifrån med ett halvt kilo godis till mig själv.








Onsdag 22.07.09.

Hej på er allihopa.
Bilderna och berättandet om Göteborgresan får vänta någon dag. I morse vaknade jag nämligen upp i hög feber. Jag har blivit sjuk igen, jag kan inte fatta att jag kan bli sjuk så ofta. Denna gång är jag lite extra orolig eftersom det kan vara svininfluensa. Mina symtom stämmer in ganska bra, förutom ett par saker. Så nu tar jag massa medeciner, sover mycket och hoppas på att det ska gå över.
Jag uppdaterar så fort jag har ork, ha det bra så länge.


Hemma!

Hej allihopa.
I dag lämnade vi götet och åkte hem till Österund. RIktigt skönt att vara hemma, och jag längtar som tusan till att få träffa tjejerna.. Dessutom känns det skönt att ha en dusch, en riktig toalett, internet och min egna säng.
Berättar mer i morgon och lägger upp lite bilder.
God natt.


Hejdå.

Jag ville som sagt berätta för er om min helg och vad vi råkade ut för i går. Men jag har väldigt brottom ut att träffa vännerna en sista gång innan tåget går.


: Den här bilden får stå för allt. Kan ju i alla fall avslöja att vi blev här en timme men en moppe som hade punka och en som inte gick alls, som dessutom hade läckt bensin.

Jag drar som sagt till Göteborg i kväll, och kommer itne tillbaka förrän om en vecka. Jag har ingen aning om jag kommer ha tillgång till datorn, men annars får ni ha det jätte bra, så hörs vi om en vecka :)
Hej då.


Helgen.

Hej allesammans.
Som ni märkt har jag inte varit så aktiv med bloggandet i helgen. Jag har heller inte lyckats tagit så mycket bilder, men det beror på att batterierna tog slut. Jag ar i alla fall haft en riktigt rolig helg, och nu är jag väldigt trött och sliten.
Här är i alla fall några bilder från fredagen:


: Bilder på några av mina kompisar + en bild på mig.

Jag vill berätta mer om min helg och vad vi råkade ut för i går, men det får jag försöka hinna med att berätta sen. För nu ska jag hänga med Julia på banken, som ska sätta in pengar. I kväll blir det Göteborg som ni vet!


Lördag 11.07.09.



: Nu drar jag in till stan med vänner. Ha en fin dag.


Fredag 10.07.09.

Har inte tid att skriva med vill bara önska er alla en riktigt bra fredagkväll.
Jag uppdaterar i morgon men lite bilder för hoppningsvis.


Min dag:

Blev inte så mycket bloggande i dag, Men jag sammanfattar min dag med några bilder:


: Tog en pause i städandet med lite jordgubbar, socker, grädde och choklad.


: packade därefter min "lilla" väska.


: Efter middagen och en sväng förbi donken (kalla mig tjock) så blev det mysfika hos Hedda och mer planerande för nästa års resa. Helt sjukt att vi kan planera så mycket ett helt år i förväg..

God natt allihopa.


Torsdag 09.07.09.

God morgon allihopa. 
Jag har påbörjat min städning och packning. Det börjar faktiskt ta sig på både städningen och packningen. Tycker dock att det är svårt vad jag ska skicka med nu och vad jag vill ha kvar i helgen. För jag vill ju bli av med så mycket packning som möjligt... Hur som helst, jag tänkte inte skriva något längre inlägg utan jag måste fortsätta med mina sysslor.
Ha en bra dag.


Utlandsresa?

Hej på er.
Efter en middag med pappa så tog jag med mig en kanellängd och gick till Hedda tillsammans med Josefin. Där gjorde vi fusklatte (mjölk och kaffepulver) och åt upp hela längden. VI hade jätte mysigt och började planera en utlandsresa. VI funderar på att åka hela tjejgänget till möjligtvis Turkiet nästa sommar. Vi satt i flera timmar och pratade om vad vi skulle göra och vad roligt vi skulle ha det. VI var visserligen bara tre stycken nu som planerade, men jag är helt säker på att restan av tjejerna är på. Resan skulle som sagt bli kanske i början av nästa sommarlov, vilket känns som en evighet. Men när vi väl satt och snackade om det så kändes det som vi skulle i väg nästa helg. Oh jag kan inte sluta tänka på vad roligt vi skulle ha det.

Nu är jag i alla fall hemma och fick faktiskt skjuts av Josefin hem på moppe. Det känns som att det var hur länge som helst sen jag åkte moppe sist. Nu har jag bara tänkt göra lite kvällsfika sen sova.
I morgon ska jag städa mitt rum, som har blivit riktigt äckligt efter min sjuka period, typ snorpapper ligger kvar och jag har inte ens packat upp kläderna sen jag kom hit. Usch.... Sedan ska jag börja packa inför Göteborg. Vi åker inte förrän på måndag, men ska skicka med en väska med Julias föräldrar som åker på fredag (för att slippa släpa på en tung väska).

  
: Vi har siktat in oss på Alanya än så länge, om resten av brudarna håller med så blir det nog det. (fint att bilderna är olika stora)

God natt på er allihopa, hoppas ni haft en bra dag.



Dagens outfit.

Känner att jag varit dålig på att lägga ut dagens outfit på länge. Så jag gör ett försök (bilderna var dock inte de bästa):


Chinos, H&M.
Midjekort tröja med blixtlås på alxarna, Kostym, Weekday.
Svart body, Monki.
Till detta blev det svart skinnjacka, svart sjal och svarta tyskor.

Förövrigt ser jag ut så här i dag:





Bikini.

I dag när vi var på stan tog jag med mamma in på H&M, och kom ut med bikini-nederdelen jag lagt undan. Jag var ju nämligen så smart att jag bara köpte överdelen sist:

  


: Men nu är bikinin komplett :)


Onsdag 08.07.09.

Väcktes av regnet i morse. Det var faktiskt riktigt mysigt att ligga under det varma täcket samtidigt som regnet droppade ner på fönsterbrädan.
Trots att vi gärna legat var i sängen hela dagen så bestämde vi oss för att ta en sväng in på stan för ännu en fika. Så vi fixade i ordning oss lite snabbt och åkte in.


: Julia på bilden. I dag blev det en grillad panini, mumms.


Fika med flickorna.

Hej på er.
Jag åkte som sagt in till stan med Josefin. Där träffade vi Sandra och Anna, och tog en fika tillsammans med dom på tehuset.
Det var ett tag sen sist, och det var lika gott som alltid. För min del blev det en latte och en fet morotskaka:




: Söta Sandra, som var den enda som ställde upp på bild.

Senare tog jag med mig en cesarsallad hem till Anna och åt middag där. Vi spelade tv-spel och jag fixade annas (lös)hår. Därefter tog vi det lungt framför tvn hemma hos Hedda.
Nu är jag och Julia hemma hos mig, och ska snart sova. Hoppas ni haft en fin dag.
God natt.


Tisdag 07.07.09.

God morgon alihopa.
I natt sov jag underbart gott. Det blev aldrig Prison Break i går, så jag ska försöka hitta någon som har det nerladdat. Eftersom jag inte kunde kolla på det, så fastande jag i stället framför datorn till tretiden någon gång. Efter det sov jag som sagt gott hela natten, och drömde något bra. Jag dock inte minnas vad jag drömde, men jag vet att det var något bra.
Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen dra in till stan med Josefin. Ha det bra så länge.


God natt.

Hej igen.
I kväll drog var jag hos Hedda och såg film med hon och Marcus. Meningen var även att vi skulle se Prison Break som äntligen har börjat igen. Men Heddas pappa som är bortrest skulle spela in ett program då, så det sket sig. Men i stälet såg vi "I taket lyser stjärnorna" som jag tidigare har läst. Filmen var jätte bra, men helt annorlunda från boken (som vanligt).
Nu hade jag tänkt att (om det funkar) gå in på tv3.se och se PB-avsnittet. Vill ju inte missa det :)
God natt på er allihopa.


Pysslat-om-mig-själv-dag.

I dag tog jag min lediga tid till att pyssla om mig själv lite. Jag började med att göra en supergod lunch, sen tog jag ett fotbad, gjorde manikyr, åt massa godsaker och kollade på tv. Jag känner mig just nu riktigt fräsh.
Så här har jag vandrat runt i dag:

: Mjukisbyxor, en ljusgul t-shirt, håret naturligt (dvs inte platta det osv.) och knappt något smink.  
Jag har som sagt haft en riktig mjukisdag, vilket var väldigt efterlängtat. Jag minns knappt när jag hade mjukisbyxor på mig senast.
(Glasögonen fick bara sitta på under jag fotade, hehe de är ju så snygga, inte sant?)


Måndag 06.07.09.

Hej allihopa. 
Nu är jag hemma från min sista arbetsdag. Gud så bra det känns. 

Direkt efter jobbet tog jag bussen hit till mamma där jag är nu för att spela lite tv-spel, som jag inte gjort på hur länge som helst. Jag har inga större planer för dagen, utan kommer nog ta det ganska lungt så får vi se vad som händer. 

Ha det bra så länge. 



Bildextra:

Känner mig riktigt dålig som inte lyckats med ett enda inlägg under helgen. Men jag kan ju berätta nu vad jag har haft för mig. Jag har bland annat: jobbat lite (inte mycket), kollat på fotboll bland annat storsjöcupsfinaler, myst med vänner osv..
I går blev jag bjuden att komma till hedda och laga mat tillsammans med hon, marcus och josefin. Vi handlade tillsammans och sen stod marcus för matlagningen:


: Marcus och Hedda.


: Josefin och Marcus.


: Den underbart goda maten, fläskfilé, skruvstrips, sås och sallad.


: Mozzarella och tomat, gott gotti gott gott.


: Självklart blev det efterrätt, kladdkaka med glass.


: Kankse en helt värdelös bild, men jag tycker den var fin hihi.

Nu har jag precis duschat och ska snart krypa ner i sängen. I morgon väntar sista jobbdagen. Det känns otroligt skönt att jag inte har något mer jobbande framför mig på ett bra tag. Så efter i morgon ska jag bara njuta av mina lediga dagar hela sommarlovet.
God natt allihopa, hoppas ni har haft en bra helg.


Dagens outfit.

Hej allihopa.
I dag har jag hunnit med att: spendera några timmar på sportfältet och kollat fotboll, solbränt mig lite här och där på kroppen, jobbat kvällspasset, gått på stan (kvällsöppet), köpt godis och myst med vänner m.m.
Jag har dessutom lyckats få fulaste brännan. Helt ojämnt, rött, brunt, fult osv. Kanske visar er i morgon.
Nu börjar det bli sent, men jag slänger upp dagens outfit innan jag lägger mig:

Linne i Leopardmönster, H&M.
Jeansshorts, Wrangler.
Bikini-överdel, H&M

Till detta hade jag bruna gladiaorsandaler och brun axelrämsväska.


Torsdag 02.07.09.

Hej allihopa.
Det känns faktiskt riktigt tråkigt att ens försöka skriva ett inlägg, när det inte finns något roligt att berätta.
Mina dagar ser ut likadant varje dag: jobba nån timma på morgonen, dra hem, dra ut, kanske kolla på någon fotbollsmatch, sitta i badhusparken med folk och sola, hem och äta, jobba en timma till, dra ut osv (ni fattar).....

Men kameran hänger iaf med ut i dag, så om jag kanske lyckas fota lite så kanske jag lägger upp lite bilder senare i alla fall.
Ha det bra så länge.


Onsdag 01.07.09.

Hej allihopa.
Sok ni vet så startade min dag med jobb. Vi var klara efter 20 minuter och fick sluta redan klockan 9. Slappt jobb måste jag säga.
Efter jobbet drog jag, Anna och Julia hem till mig, och köpte med oss lite godsaker:


: Det blev vattenmelon, honungsmelon och cookies. Mumms mumms.
Snyggingen till höger är Julia.

Nu ska vi steka en stund på min altan, sedan ska vi sticka iväg och se fotboll. Ha det bra i värmen.


RSS 2.0