Lockat hår och chokladmousse.


Nu är håret lockat och fint. Hoppas det håller hela kvällen bara...



Här är chokladmoussen, den blev jätte god. Dom ser inte ser inte så roliga 
ut nu, men dom ska dekoreras sen också. Bland annat med riven vit choklad.

Jag har börjat förbereda middagen nu också. Eftersom att vi ska göra klyft-
potatis så skulle jag förbereda dom. Så jag har skrubbat, skurit upp och 
kokat över 20 potatisar, haha det var väldigt jobbigt, och jag brände mig lite
också. 
Ha en trevlig kväll, i morgon är det 2009. 

Nyårsafton.

Jag har varit dålig med uppdateringen. Men jag har inte varit hemma så mycket. Nu är jag iaf hemma, och ska göra efterrätten för i kväll, vilket blir chokladmousse. Flickorna kommer ju hit i kväll, och vi ska laga trerätters middag tillsammans. Sen kanske det blir lite singstar för att komma i stämning innan vi drar ut. 
I morgon kommer det förhoppningsvis massa bilder från i kväll. 

Dagens köp.


Dagens köp.
Brun axelremsväska, hår inpackning, strumpbyxor.

När jag kom hem så fick jag en försenad julklapp. Nämligen en vågtång,
som jag önskat mig. Så det blir perfekt till nyårs-looken. :)


 Väskan är köpt på Åhléns, för 299:- (tidigare pris 399:-) 

Nyårsklänningen.


Här är den! 
Här har ni min fina nyårs-klänning. Jag gillar den verkligen, den är ju i 
älsklingsfärgen rosa.  Konstigt nog så hittade jag den på cubus, där jag 
aldrig har hittat någonting förut. Bäst utav allt var kanske priset, 149:- 
Till klänningen ska jag nog ha stora pärlörhängen (vita) och ett kort pärl-
halsband (också vitt). Nertill har jag inte bestämt något än, men det visar
sig. :)

Måndag.

Nu är vi hemma från Sundsvall. Det blev inte mycket, men något. Jag hittade nämligen en jätte söt klänning till nyår. Det blev en bra, men lite dramatisk resa. Lägger upp bild sen, har bråttom. ha en bra kväll. 

Bilder från i går kväll.


Mina snygga tjejer, Julia, Sandra Hedda & Anna.


Här ligger våra fina peket under Julias fina gran. 


Mina fina paket som jag fick utan flickorna. På de grå paketet fick jag även ett 
litet rim. 


Våran supergoda Chockladfondue, som vi gjorde på toblerone och grädde, 
mumms. 


Såklart vi hade mysig stämning med ljus. 


Den här bilden var kanske  inte den snyggste, men jag var bara tvungen att 
lägga upp den och försklara hur vi sov. Julia har ett normalstort rum, och 
hennes säng är 140cm bred, vi var fem tjejer som skulle sova där, hur skulle
 vi lösa detta. Och efter lite tänkande och stök så fick vi in tre madrasser. Men
 jag fattar inte riktigt hur det gick till. På bilden är Julias säng, och två 
madrasser, sen var det en madrass bakom också. Hehe vi klarar då allt!

Här var några bilder sen i går kväll. Jag tog massor av bilder, men orkar inte lägga upp alla. Hihi det är så roligt att fota med nya kameran. 

Jag kom hem från Julia för någon timma sen. Nu hade jag tänkt att packa mina saker, sen åka till mamma. I kväll kommer Julia, och efter Gossip Girl ska vi nog träffa dom andra. Men i kväll ska vi lägga oss tidigt, för i morgon ska jag, julia och hedda ta tåget 07.54 till sundsvall, där vi ska träffa anna och sandra, som åker bil.  Hela dagen ska spenderas på Birsta city och förhoppningsvis blir det lite shopping. 

Lilla julafton med flickorna.

Just nu befinner jag mig hos Julia i Genvalla. Vi har öppnat paket, kollat på Harry Potter och nu ska vi göra cholkadfondue (eller hur det stavas).

Jag är jätte glad över mina julklappar. Jag fick en jätte fin stor rosa handstickad sjal som jag önskat mig, och en fin svart tunika. Bilder kommer i morgon när jag kommer hem.

I dag visades Harry Potter, den flammande bägaren på tvn. Vilket är den fjärde filmen, och även den bästa. Dels för att Rob Pattinson är med (Edward i Twilight) och för att den är så spännande. Jag tycker att det är så kul att dom har visat alla Harry Potter-filmerna på lördagarna, det är så kul att se om dom. För det var ju ett tag sen den första filmen kom, men jag tycker fortfarande att dom är bra.

Nu blir det som sagt chokladfondue och mys med flickorna, sen sover vi alla fem här. Lägger upp lite bilder i morgon. Ha en bra kväll allihopa..

Lördag.

Det blev ingen uppdatering i gårkväll. Men vi var iaf hos anna, spelade tv-spel och såg på Mamma Mia. Jag såg den för första gången faktiskt, den var riktigt fin tycker jag :) 

Nu är jag hemma hos mamma och har precis ätit frukost med Julia. Vi ska snart upp på stan igen och handla Julklappen till Anna. För i kväll så ska vi flickor nämligen ha våran "lilla julafton" tillsammans hemma hos Julia. 

Stan i dag.


I dag blev det som sagt stan med flickorna. Bland annat gick vi och tog en fika på Törners, jätte mysigt. ( Hedda och Josefin blir snyggast på bild tycker jag. ) Vi blev kvar på stan tills det stängde, men jag hittade tyvär inte mer än en hårfärg. Eller blekning rättare sagt. Min utväxt har ju blivit ganska lång hehe. 

På vägen hem så halkade Julia. Det var haha as kul, så jag var tvungen att plocka fram kameran. Så här snygg var hon (bilden ovan) 

Nu blir det snart mat, sedan dra till Anna. Ha en trevlig kväll allihopa. 

Annandagen.


Jag har sovit så gott hela natten. Och jag hade ställt väckarklockan på nio, men jag snoozade en timme och 20 minuter innan jag klev upp, det var riktigt skönt. 

I dag ska jag in med vänner på stan och kolla in rea'n. Jag hoppas på att hitta en ny väska, jag är fortfarande lite ledsen över att sveaväskan är slut. 

I dag är en sån dag, då Morris är ovanligt mysig. Han har sånna dagar. Både i går kväll och i morse var han så mysig. Och nu när det är vinter så är hans päls är tjockare och mycket mjukare. Myshund, synd att jag måste lämna honom hemma i dag. 

Nu  är det tre plusgrader ute. Ussch, jag  vill ha minus så att inte snön försvinner bort. Hoppas det blir kallare under dan. 

Säng-tv.

Det blev en helt okej film och mys-kväll med flickorna. Och det blev som sagt Sex and the city. Åh vad den är bra. Det var ju ett tag sen den kom på bio, och det var faktiskt senaste gången jag såg den. Vi startade filmen runt niotiden, och den slutade ca halv tolv. Och eftersom att sista bussen hade gått, så tog jag och hedda en promenad hem. Så jag fick sällskap typ halva vägen. Sista halvan (då jag gick själv) var faktiskt lite läskig. Det var så mörkt ute, och eftersom att det var ganska varmt så droppade snön, och i bland for det ner snö i från någons tak. Jag var faktiskt ganska rädd, hehe så töntig som jag är. 

Nu är jag iaf hemma och har lagt mig i sängen för att se klart en film som jag fastnade för. Den går på 4an nu, och heter Angelos hämnd. Den verkar riktigt bra och spännande, så nu ska jag krypa ner och se klart den innan jag somnar :)
God natt på er. 

Sex and the city.

Har precis ätit en god middag med familjen, plus mormor och morfar. Det var hur gott som helst. Och nu är min mage helt full efter alla chokladpraliner och skumtomtar. Nu ska jag ta bussen till sandra, där hon, jag och hedda ska se min nya film Sex and the city. Men det vet inte dom om, men jag skulle fixa filmen, så nu får det bli den :) Ha en trevlig kväll. 

Juldagen.

Skön morgon. 
Jag fick sova ut... iaf till halv ett, då blev jsg upptvingad. 
För en stund sen var pappa över. Jag mamma, syrran och pappa fick en jätte mysig lunch med gröt, stut och julmust. Jätte mysigt verkligen. 
Nu blir jag nog hemma en stund, sen ska jag följa syster på affären. I kväll får vi middag hos pappa, sen ska jag nog träffa flickorna. 


This Christmas.

Jag satt och längtade till Chris Brown-konserten, då jag kom och tänka på filmen "This Christmas", vilket var lite passande nu. Jag tänkte bara nämna det, och att filmen borde ses. Jag har sett den ett antal gånger, och jag tycker att det är en super mysig film. Och det är ju ett väldigt stort plus att Chris själv är med i den, och han sjunger ju så klart flera bra låtar i filmen. Här är iaf en video som jag ville lägga upp nu innan jag går och lägger mig. God natt & God jul. 



Mina julklappar.




Jag är verkligen nöjd med min julafton. Här är mina julklappar, som knappast kunde bli bättre.

♦ Två par jätte snygga skor.
♦ Skaljacka till bland annat skidåkning. 
♦ Chic, tidningen. (i julstrumpan)
♦ Underställ, till skidåkning och träning. 
♦ Canon 'Powershot E1', rosa digitalkamera. 
♦ Den söta filmen, The perfect man. (också i julstrumpan)
♦ Sex and the city-filmen. 
♦ Highlighter från make up store.
♦ Presentkort, H&M.
♦ Pengar. 
♦ Nivea, fuktkräm.
♦ Vitamin E Moisture Cream + Vitamin E face mist, från the body shop. 
♦ Singstar ABBA, som tyvär inte han komma, men jag får det på måndag. 
♦ Sött badskum, necessär och skrubbvantar med snobben. Hihi jag fick det av min farmor, jätte sött tycker jag. 
♦ Mysiga täcke-tofflor.
♦ Tumvantar, svart skin, mjuka innuti. 
 

Jag är verkligen jätte glad över alla de fina presenterna. Visst syns det att min favoritfärg är rosa? Det enda jag saknar är den rosa Svea-väskan från nelly, som faktiskt är slut. Det var tråkigt. 

Hoppas att ni har haft en minst lika bra julafton som jag har :)




Julafton.

God jul allihopa.
Det är kanske inte så många som kikar in i dag, men jag vill ändå önska alla en riktigt god jul. Hoppas ni får en riktigt fin dag!


Själv sitter jag nu med min syster framför granen. Hon kom nyss hit, och vi åt precis en god julfrukost. 
Granen blev jätte fin, jag lägger in bilder sen. Den har bara kulor i guld och silver iaf, det tycker jag är fint :) 
God jul. 

Skinkstut.

Nu är nästan allt gjort. Jag ska bara klä granen och göra julgodiset med mamma, sen är allting färdigt för morgondagen. Det pirrar nästan i kroppen, jag älskar verkligen julen. 
Innan jag börjar med att dekorera granen och göra godiset ska jag nu göra en skinkstut, mumms :)


Sillsallad.

Då har jag klarat av två saker, duschat (med ansiksmask och inpackning) och hjälpt pappa med julmaten. Jag gjorde nämligen sillsallad. 
Jag tycker att sill är äckligt, men jag tycker att sillsallad är hur gott som helt, om den görs på rätt sätt vill säga. Typ hur mycke mängd av sakerna osv. Själv brukar jag ha flytade grädde till också, då blir det super :) 
Nu ska jag göra nästa sak, slå in dom sista julklapparna. Jag han tyvär inte in på stan för att köpa något fint till i morgon, så det får väl bli något jag redan har. Jag får skylla mig själv för dålig planering helt enkelt.. 

Blondinbellas tv-dagbok.

Kikade runt lite i olika bloggar och på lite youtube-klipp. Villket senare tog mig till detta klipp. Nämligen Blondinbellas tv-dagbok. Jag blev faktiskt riktigt överraskad av detta, eftersom att det visade sig vara riktigt underhållande att kolla på. Egentligen så är ju Blondsinbella inte så speciell enligt mig, hon är ju trotts allt bara en känd bloggare, men jag måste faktiskt vara ärlig och säga att det var en rolig idé. Tror ni hon kom på den själv? Kul att bloggandet har tagit ett steg fram.


Tisdag, dan före dan.

God morgon. Jag kom precis hem från Anna. Vi gick och la oss ganska sent, så jag ää väldigt trött just nu. Jag har iaf fått i mig lite frukost och vaknat till lite. 

I dag är det dan före julafton, och som alltid har jag mycket att göra. Jag ska hinna med att: 
♦ Duscha, kanske göra en inpackning och göra en ansiktsmask.
♦ Slå in de sista julklapparna.
♦ Hjälpa pappa med julmaten.
♦ Försöka hinna mig in på stan och leta efter något att fint att ha på julafton.
♦ Baka julgodis med mamma. 

Lite halvstressig dag, men jag känner bara att det hör till julen helt enkelt :)

Måndag...

dan före dan före doppardan.
I dag har jag varit tråkig som inte har skrivit något i bloggen. Men jag har helt enkelt haft fullt upp. Jag drog först in med pappa till stan, där vi kikade runt lite, sen tog en lunch. Sedan träffade jag vännerna, gick på tehuset och sedan kollade runt i affärerna. Jag hittade några fina saker på rea på bik bok som jag funderar på att kapa, men jag tänkte att det är värt att tänka på det innan. Efter stan for jag hem till Anna, där vi tillsammans lagade middag, vilket blev ganska sent, närmare åttatiden. Sen kom hedda, josefin, julia och ännu senare kom även josefin.
Just nu sitter jag med Anna och spelar lite, hehe. Ska väl snart sova tror jag. God natt..

God natt.

Här kommer mitt lilla "god natt-inlägg" 
Det blev en riktigt mysig kväll faktiskt. Det blev inte tv-spel, utan i dag blev det sing star faktiskt. Det var sjukt länge sedan jag sjöng det faktiskt. Men det var riktigt kul faktiskt, vi sjöng tills spelet började hacka, då blev det tv i stället. Till de blev det naturgodis, en marabou lakrits och päronsoda, måste ju få lyxa till i bland. Nu är jag iaf hemma igen, det känns jätte skönt att sitta i mitt nystädade rum, som nu är mycket trevligare. 

Julafton börjar närma sig, jag längtar jätte mycket. För mig är julen vädigt speciell, och jag funderar hela tiden på vad jag ska få för julklappar i år, min önskelista blev ovanligt lång faktiskt. Jag har t.ex änskat mig en digitalkamera, guitar hero, pengar osv. Vad har ni önskat er? 

Sov så gott på er, nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng i mitt nystädade rum, god natt... 

Hårvårdstips, lyx.

 
Jag fick en kommentar att jag ska ha fler skönhetstips. Så jag tänkte tipsa om detta Shampo och Balsam som jag använder. Det heter Catwalk Oatmeal & Honey, och är bra för de som har slitet hår. För mig som färgar, plattar och lockar håret då och då så är detta perfekt. Shampot är väldigt drygt och löddrar bra, och balsamet går att anväda både som vanligt balsam och som inpackning, då man lämnar i det i ca 5-10 minuter. Det återuppbygger, ger volym, vårdar, mjukgör, slätar ut och tillför glans och lugnar friss och flygighet. Det är bra för alla hårtyper, men fungerar bäst på naturligt till tjockt hår och det är ett mycket bra alternativ till kemiskt skadat hår, dvs till de som färgar och sliter håret. Ett plus är också att det luktar himelskt gott. Det går på ca 200 kr st, men det är verkligen värt priset enligt mig. För varför inte, lyxa till vardagen! 
En nackdel som jag måste nämna är att balsamet är i en mycket mindra flaska än vad shampot är i, för i alla fall jag använder nästan mer balsam än shampo, och just detta shampo är ju så drygt, det är nog den enda nackdelen tycker jag. Detta var ett litet hårvårdstips från mig, enjoy.

Fjärde advent.

Hej. Ett litet snabbt inlägg bara. Har precis ätit en jätte god middag med min pappa. Och snart ska jag i väg med bussen mot valla med Anna, Hedda och Frida, vi ska få låna Johans ( Fridas killes ) lägenhet, där vi ska spendera kvällen till tv-spel och mys. Gud vilken tv-spels-nörd jag är på väg att bli, hehe. Antar att det är för att jag inte orkat varit ute så mycket nu när det äe kallt. Hoppas ni får en trevlig fjärde advent :)

Söndag.

Snart jul, bara tre dagar kvar. Är nu med Julia, som snart ska hemåt. Själv blir det städning hela dagen hade jag tänkt mig, jag brukar nästan aldrig städa rummet, men nu känns det bara kul att få lite julfint :) Ha en bra dag.

Lördagkväll.

Det blev återigen en dag på stan på jakt efter mer julklappar, hittade några stycken faktiskt. Nu sitter jag hemma hos hedda, där jag hittade den här bilden på mig och hon från holiday club i Åre. I kväll blir jag här med hon, julia och sandra och det blir ännu en gång en mysig hemma kväll, som vi laddat upp med chips och choklad. Måste bara nämna att det är så jävla halt ute. Vi var nyss på statoil som ligger två gator nedanför hedda, och jag kunde glida hela vägen dit på mina skor, vilket faktiskt var ganska roligt, hehe. Ha en trevlig kväll.

Lördag.

God morgon. Vaknade precis upp hos anna. Tre tjejer delade på en i20 säng ännu en gång, Hehe, trångt och varmt^. Det blev iaf saw 5 i går, den var faktiskt bra tycker jag, väldigt bra. Nu ska jag, julia och hedda hem till mig och spela tv-spel, hehe, bra första-dag-på-lovet. Kanske går upp en sväng på stan också. Ha en bra lördag allesammans :)

Tjejkväll.

Jag kom hem för ett tag sen från Captain cook, där jag åt min middag tillsammans med mamma undertiden pappa hade en boksignering. Nu har jag och tjejerna kommit hem till mig där vi ska se antingen, saw 5, barnhemmet eller madagaskar 2. Jag ville gärna se madagaskar 2, men dom andra vill se skräckis, så det lutar väl åt de hållet. Vad gör ni denna fredag kväll? Ha en bra kväll :)

Fredag.

Äntligen lov! betygen är helt okej, och dagen var super bra. Tyvär förslorade vi matchen mot lärarna med tio poäng. Efter det fick vi fika (igen), skingstut, kakor, bullar m.m. Nu är jag hemma med josefin, vi tog precis ut morris på en långpromenad. Nu ska vi in till stan, köpa julklappar och fika med flickorna. Ha en bra dag.. :)

KIZZ.

I dag har jag inte varit hemma, mer än i morse innan jag drog till skolan. Efter skolan var jag en snabbis på stan med Julia, vi käkade pizza, vilket var super gott. Sedan hade jag en jätte trevlig kväll i valla med flickorna, sen åkte vi in och tog en kvällslatte. I morgon får jag äntligen lov, men innan de ska vi spöa lärarna på skolan i trippel boll (fotboll, innebandy & volleyboll), vilket ska bli super kul. Vi hade tänkt ha kizz-tema ;) det blir roligt. Vi får se om någon har med sig ansiktsfärg. Jag ska i så fall vara han till höger med stjärnanrunt ögat. Hehe. God natt på er..

Torsdag.

I morse ville jag värklign inte kliva upp, men jag måste hålla ut, jag har ju bara två skoldagar kvar innan lovet. :) Hoppas ni får en härlig dag, jag måste kila nu. Hej hej...

God natt.

Min dag har varit bra. Har eran också varit det? Jag har precis lagt in en bild i menyn på mig själv, blev det bra eller är det någon annan som har något bra tips? :) Nu ska jag krypa ner i sängen, och i kväll återigen med värmedynan på ryggen. Jag har fortfarande så ont, jag har typ börjat åldras i förtid. Stackars mig. Sov gott!

Julklappstips.

Vet du inte vad du ska köpa åt någon släkting eller du kanske inte har hunnit köpt något til dina vänner? Ett tips från mig är boken Wild Cards, med hundratals svart/vita portätt av artister/kändisar. Den finns i lite olika bokhandlar, och den kostar ca 300:- Fotograf: Lennart Jonasson. Skriven av: Johan Johansson. (Smygreklam åt pappa)

Onsdag.

Har preis gjort mig i ordning. I dag har jag en ganska bra och kort dag, bild på morgonen, i drott där efter, lunch, svenska sen slutar jag :) skönt med korta dagar. Det var skönt att lägga sig lite tidigare, inte för att det blev så mycket tidigare, men det var jätte skönt. Jag har haft så himla ont i ryggen dom senaste dagarna, så i natt somnade jag med en jätte varm och skön värmekudde på ryggen. Det känns redan lte bättre. Aja, nu blir det frukost, ha bra dag...

Tisdagkväll.

Jag är nog den ända som inte tittar på Titanic just nu, och tro mig jag älskar den filmen. Konstigt nog orkar jag inte nu, jag är så trött, jag tror jag ska bryta vanan att lägga sig sent och vakna trött, och nu i stället lägga mig lite tidigare, det vore super skönt att vara lite piggare i morgon. Jag kanske somnar framför filmen, det låter skönt. Sov gott :)

Tävla.

Gör som jag och var med och tävla om denna söta lilla ask (den lila) med tre stycker otroligt söta Hanky Panky trosor. För att vara med och tävla går du inte på http://www.heleeens.sedevote.se/ (som har tävlingen), där hittar du mer info :)

Tisdag.

God morgon tisdag. Ska snart dra i väg till skolan. I dag ska vi ha julbord på hemkunskapen, det ska bli super mysigt :) Jag har inga planer för dagen ska kanske förbi anna en sväng, lite tv-spel kanske. Ha en bra dag..

Tips om hudvårdsprodukter, budgetfynd.

 
Jag tog precis bort sminket, då jag kom på att jag ville ge några små tips. Här är några av de hudvårdsprodukterna som finns i mitt badrumsskåp. Den första är en peelingkräm för alla hudtyper, det heter ACO FACE scrubcreme, jag fick den ganska nyligen och jag provade den nyss, jag tyckte verkligen om den. ACO är faktiskt ett väldigt bra märke, som inte är djurtestat osv, det är också ett billigt märke. Det ända tråkiga med den här var väl att den är oparfyrmerad, vilket är bra för vissa, men själva föredrar jag gärna någon svag god doft. En annan bra ansiktspeeling som jag använder är från serien "OLIV naturell", vilket också är ett bra märke med naturliga ingrdienser. Jag har både peelingen och fuktmasken, jag gillar båda skarpt. Den femte bilden är en fuktkräm som jag verkligen älskar, Nivea Visage - Nourishing Day Care, det är alltså en dagkräm, men den funkar alldeles utmärkt som nattkräm tycker jag. Den har en fräsh doft och är väldigt mjukrengörande för torr och känslig hy, vilket jag har. Dessa tre produkter är riktiga budget fynd. Men för själva sminkborttagningen använder jag både Clinique's liquid Facial Soap, som jag tycker om väldigt mycket, eller Make Up Stores skincare system, foam cleanser för känslig hy. Den är helt okej, det kan vara lite jobbigt i bland med skumm i hårfästet, men det är inget större problem direkt. Den har däremot en jätte god doft av melon, det gillar jag verkligen. För en billigare sminkborttagning föredrar jag LÒRÈAL Demaq´expert, en grön tub (som inte finns med på bild). Den har också en väldigt god doft, och går på ca 70 kr tror jag. Här var några tips på produkter som jag anväder och föredrar :)

En julklapp.

Kom hem för en stund sen från mötet. Det var verkligen mysigt måste jag säga. I min julklapp fick jag dom här skitcoola plåsterna. Kul med snygga plåster tycker jag, så blir man lite extra tröstad om man får ett litet sår eller liknande. Så det var roligt tycker jag :) Nu skriver jag bara lite kort, snart börjar nog Prison Break igen, det är paus nu så jag passade på att skriva. Hej...

Tavlan.

Här är en bild på tavlan som jag gjort till pappa, som han ska få i julklapp :). Nu är jag iaf med Julia, vi har precis ätit en lättare måltid, för vi ska ju i väg på julmys med laget. Så nu ska vi upp på stan och försöka hitta något roligt att ge bort.

Mondag.

I morse klev jag upp två och en halv timme innan skolan börjar. Jag klev upp halv sju, då ducshade jag, trotts att jag knappt kunde se för att jag var så trött. Det gick på ca en halvtimma, så när jag var klar så gick jag och la mig en halvtimma till. Gud så skönt det var^ Efter det åt jag en jätte god frukost med pappa, sen sminkade mig, klädde på mig och nu ska jag åka till skolan. Efter skolan i dag ska jag inte och träffa julia på stan, vi ska nämligen köpa någon julklapp, för i kväll har vi möte med laget, då vi ska fika skinkstut, gröt och byta julklappar. Det blir lite svårt att hitta något roligt för max 50 kr, men det går nog :) Ha en bra dag...

Hår.

Jag är så trött. jag fattar inte varför jag sitter uppe, jag borde gå och lägga mig. Nu sitter jag iaf jag ser igenom gamla bilder, här är en på mig när jag hade fint långt hår. Jag saknar de håret. Det känns som att mitt hår är så tråkigt, jag vil göra något nytt med det, mn vet inte vad. Jag vågar inte ta i för stort liksom. Aja, jag får väl sova på saken. Natti natti...

Rob Pattinson.

Sitter och lyssnar på hela soundtracket från Twilight. Hur länge ska jag orka vänta innan jag måste gå och se Twilight en tredje gång? Den går typ att få tag på nu, men då är det filmat på bio. Någon som vet om det finns riktig än? Robert Pattinson måste ju varaden snyggaste personen som finns, och han är både skådespelare, modell och musiker. 'Mmmm, good. Längtar som fan till nästa film. Jag måste ju börja läsa böckerna snart, jag kan helt enkelt inte vänta!

Tredje advent.

Nu är det inte mer än 10 dagar kvar tills julafton. Jag längtar så otroligt mycket. Gårkvällen var mysig, och jag kom precis hem från Anna. Nu ska jag packa, fika och sen åka till pappa. Hoppas ni får en mysig tredje advent.

Första julklappen.

Då var första julklappen köpt. Det blev en tröja från MQ till syster. Hoppas hon blir glad för den, annars får jag ta den, hehe. Skönt att jag hittat en julklapp iaf, bättre än ingen. Så i dag spenderades dagen åter igen på staden. I kväll blir det en tv-spels-kväll hos mig med Anna och Julia. Nintendo 64, med flera roliga spel, hehe. Mys med godis osv. Ha en trevlig kväll ni med..

Vinnaren.

Då var det avgjort, Kevin vann Idol 2008. Han var värkligen vard det, men ärligt talat så höll jag inte på någon av dom, eller jo alltså jag höll på båda. För både Kevin och Alice är så grymma. Men jag säger grattis till den värdiga vinnaren Kevin! :)

Idolkväll.

Oh vilken supermysig kväll detta kommer att bli. Just nu befinner jag mig hos min vän Julia, som bor lite ute på landet i världens mysigaste hus. Nu håller vi på med matlagningen, det bli kyckling, klyftpotatis som är marinerad med vitlök och peppar och till det tequilasås ;) mumms. Snart kommer Anna, Hedda och även kanske Josefin. Då blir det Idol, godis, chips och mys i Julias nya härliga soffa. Mysigaste kvällen på länge. Vad gör ni i kväll?

Äntligen fredag.

Skönt att det äntligen är fredag. Nu ska jag snart i väg till skolan, det känns jobbigt, men jag tror att det blir en ganska slapp dag, vi ska se skolmusikalen osv. Efter skolan drar jag in med vänner till stan, tar en fika och fortsätter leta efter julklappar. Ha en bra dag..

Torsdag.

Hej. Var på skolan i dag med, torsdagar är inte favvodagen direkt... Jag kände mig hängig i morse, men jag är stolt över att jag tog mig i väg ändå. Efter skolan drog jag och Josefin in till stan , och letade efter julklappar. Jag hittade inga, men däremot hittade jag två par riktigt snygga skor, som dessutom var på rea. jag la undan dom i dag, men i morgon köper jag dom för hoppningsvis. Skönt att det snart är fredag, det ska bli skönt med helg. Nu ska jag äta något, sen ska jag träffa andra Josefin i valla. Ha en bra kväll...

Grey's anatomy...

ännu en säsongsavslutning. Och jag hatar att jag är så känslig, jag börjar gråta över det minsta lilla. Och varje gång Izzie träffar Denny (om hon nu gör det, eller fantiserar) så kommer tårarna, och i detta program grät jag hur mycket som helst. Är det bara jag som gör det? Antingen var det väldigt sorligt, eller så är jag extra känslig den här vecka. Åh, jag orkar inte vänta till i vår :(

Råttor.

Blev kvar en stund på stan med Frida, närmare två timmar faktiskt. Vi träffade på Sara också, som hakade på ett tag på slutet. När jag kom hem, slog jag på tv'n direkt, hamnade på svt 2 ett tag, vilket är ganska ovanligt. Men det var ganska intressant faktiskt, det handlade om råttor (låter inte så intressant men), i Afrika älskar folk råttor typ, och dom var typ lika stora som kaniner osv, haha. Nu väntar jag på min syster som ska komma hit efter hon slutat jobbet, vi ska laga mat tillsammans, det blir roligt eftersom att jag inte träffar henne så ofta :) Blir hemma hela kvällen med henne och morris.

Jacka.

Det har varit en bra dag i dag, jag har varit på skolan i dag med. Jag lånade den här jackan av mamma i dag, jag är så kär i luvan, den är så stor och mysig :) Nu ska jag ta på mig den igen och gå ut med morris, sen ska jag träffa Frida en snabbis :)

Skolfoto.

I dag fick jag hem mina skolkort, hihi. Så här såg dom ut. På bilden under är min underbara klass, bättre finns inte. Jag står och glänser i mitten jag, hehe. och för första gången i mitt liv fick jag inte sitta ner längst fram, det kändes nästan lite konstigt att stå upp. Fick skolkatalog också, nytt för i år var att korten var i färg. Jag tycker nog mer om dom i svart/vit tror jag. Aja, inte världens störta sak.

Desperate säsongsavslutning.

Ni missade väl inte säsongsavslutningen av Desperate Houswives? Programmet var som alltid bra och spännande. Kommer vi lyckas vänta till i vår? Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, vi får hoppas på att det är sant eller hur. Tiden brukar gå snabbt. Ha en fortsatt trevlig kväll, jag säger godnatt :)

Tisdag.

I dag gjorde jag ett försök att gå på skolan. Det gick hyfsat bra, hade en ganska slapp dag så det var skönt. Josefin redovisade lite om Indienresan, det var jätte roligt och intressant att få se alla bilder därifrån. När jag kom hem från skolan så var köket färdigt, vi har fått nya luckor och ny framsida på diskmaskinen, och en fin hylla för kokböcker m.m, det blev jätte fint och fräsht :) Nu har jag gjort en stor latte och ska plugga hårt, två SO-jobb klara tills i morgon. Ha en bra kväll!

Margot at the wedding.

Ännu en härlig snödsdag ute, och jag ligger fortfarande hemma. I morgon måste jag på skolan, även om jag är sjuk eller inte. I går kväll hyrde jag och mamma film, 'Margot at the wedding' med Nicole Kidman och Jack Black. Vi tänkte en rolig komedi, på baksidan stod det att det skulle vara en drama/komedi men den var inte ett dugg rolig, bara deprimerande och konstig. Vi blev faktiskt besvikna. Men det var mysigt att se film iaf. Vi åt skummtomtar som jag har längtat efter så mycket :)

Söndag, andra advent.

Sovit gott? Jag hade en ganska jobbig natt med hostar och en täppt näsa. Nu är jag iaf vaken och har förflyttat mig till soffan i vardagsrummet. Nu ska jag ta lite frukost, och sen måste jag ut i kylan med morris. Det kändes lite halvjobbit faktiskt, men det måste ju göras. I dag är det andra advent, hoppas ni får en mysig dag med kanske lite glögg och pepparkakor? :)

A & A.

Det blev en Anna & Agnes kväll, nachos med köttfärs, salsa och ost, fanta och godis, ben & jerry's, Britney 'for the record' och film.

Lördag, ännu en myskväll.

hej. har precis ätit en god middag med min mor, kyckling klyftpotatis oliver fetaost och guacamole. Anna & Hedda är nu på väg hit, vi ska se på Narnia som går på tv i kväll. Hahah känner att jag har sett mycket film de senaste dagarna, innan maten såg jag faktiskt på bee-movie, det var superskönt att ligga med datorn i knät och kolla. Hur som helst blir det iaf ännu en myskväll i kväll, ha det bra.. :)

Breakfast at Tiffany's.

God morgon lördag. I natt har jag lyckats sova hyfsat bra, utan många hostar. Så det är ju ett tecken på att jag mår bättre iaf :) Anna och Julia har dragit nu iaf, men vi tog en mysig frukost innan dom drog. När jag blev ensam såg jag på "Breakfast at Tiffany's" med Andrew hepburn, hon är så sjukt fin. Nu är mamma och handlar lördagsgodis till mig, hihi :)

Myskväll.

Vilken tur jag har som har så fina vänner som kommer och håller mig sällskap när jag är hängig och sjuk :) Julia & Anna. Först kollade vi på idol, sorligt nog så åkte robin ut, det var tråkigt, han som är så bra, men jag tycker att alla var värda finalplatserna. Sen julpysslade vi och lyssnade på julmusik och åt algrens bil-granar :) Här är dom fina julkorten som jag gjorde, jag blev riktigt nöjd faktiskt :) Nu ska vi se på tv, sen sova. God natt på er..

Pumps säljes.

Säljer ett par svarta pumps i äkta skin & träklack, "Vintage" storlek 36, utropspris: 200 kr + eventuell frakt. Jag säljer dom för att dom är för små, dom är väldigt liten för storleken. Men dom är i jätte fint skick. Dom passar perfekt till både vardag och fest. Får jag inte 200 för dom så tar jag första bästa :)

Fredag, sjuk.

Jahapp, ännu en dag sjuk och ensam.. I dag ska jag kolla film, tänkte börja med Råttatouille, som pappa precis var förbi med, den är ju så söt. Jag tänkte också försöka göra lite Julkort och sånt i dag, och lyssna på lite julmusik, fick några bra tips på vad jag kunde göra i stället för att bara dega framför tv'n :). Till er andra: Njut av den fina dagen!

Tack mamma.

vill bli frisk nu nu nu! har precis försökt få i mig lite mat, men det gick så där.. tur att jag har min super gulliga mamma som kom hem med Ben & jerry's-glass, min favorit cookie doe :) aja, nu ska jag faktiskt se på julkalendern, hehe måste ju se om den är lika bra som julkalendern ska vara.

Gratis mode.

Gör som jag och bli medlem!

Uttråkad.

Jag är så uttråkad.. Har sett på tv, och suttit vid datorn hela dan. Jag har ingenting att göra, jag tänkte spela tv-spel, men jag har typ tappat bort mitt minneskort :(. Någon som har förslag på vad man kan göra?

Torsdag, sjuk.

hej. jag klev precis upp, det blev ingen skola för mig i dag. jag har blivit så sjuk, det var länge sen jag var så här förkyld. tur att jag har lilla morris hemma med mig, fast han ligger mest bara och myser i mammas säng. I dag är jätte fint väder ute, självklart ska det vara de när jag är sjuk, det är så typiskt. Solen lyser och det är jätte mycket snö.

Onsdag.

hej. har pluggat nu en stund efter skolan. jag har blivit sjuk, det suger :( novellen blev iaf inte klar i går, men den börjar ta sig nu. nu ska jag försöka skriva klart, sen sova en stund. krya på mig!

Vill sova.

Jag är så sjukt trött. Men inte får jag sova än inte, jag har ju en novell som inte är klar. Plus att jag har fastnat så jag lär väll sitta uppe ett tag. Jag kommer vara död i morgon iaf. Men jag får väl skylla mig själv som skutit upp den. Jag funderade först på att skita i skolan i morgon (är ändå lite sjuk och så) men det är tacobuffé i morgon till lunch, och det får jag ju inte missa :) God natt på er..

Min tisdag.

I morse ville jag inte kliva upp, min nya säng är så skön! Hur som helst, skolan var faktiskt rolig i dag, första lektionen satt jag bara vid datorn och försökte skriva på min novell, efter det bakade vi vaniljgifflar på hemkunskapen, dom vart jätte goda. Efter lunch hade jag och Josefin 6ornas idrott, det var faktiskt sjukt kul. Sen fick vi jobba med vad vi ville, sen slutade vi. Nu kom jag precis hem, när jag klev in i lägenheten blev jag lite smårädd faktiskt, för det stod en stor,stor snickare i vårat kök. Mamma hade berättat med jag hade glömt bort det. Så jag sa hej till han, sen gick jag och hämtade datorn och satte mig i min säng, skönt att vi har en laptop-kudde, det är värkligen skönt :) Nu måste jag plugga, men jag orkar egentligen inte för jag är skit hungrig (men vågar inte gå in i köket), men jag måste plugga. För jag ska skriva en novell tills i morgon, jag har knappt skrivit en sida, och så ska jag skriva en sammanfattning om Samer & romer tills på fredag, och så ska jag göra ett FN-jobb tills på fredag. Nu blir det hard work work.

Ny säng.

Då var det gjort! Jag och mamma har bestämt för länge länge sedan att jag ska få hennes säng när hon får sin nya. Och den nya fick hon för ett tag sen nu. Men det har liksom aldrig blivit av, ingen av oss har orkat. Men nu har vi flyttat dom, känns skönt :)

Hjälp sökes!

Jag är medlem på ett antal gratissidor, som faktiskt är gratis (för det mesta). Jag är medveten om att vissa erbjudanden kostar pengar, som till exempel ett som jag gjorde. Där man var med och kunde vinna en iphone (en sms tävling). Det jag inte viste var att varje gång jag fick ett sms från dom, så drogs 15 kr från mobilen (även om jag inte svarde på smset). Jag tänkte inte på det först,för jag har abonemang. Men sen berättade en vän om det här, och det slog mig att jag också får dom smsen. Så gick in på hemsidan och läste noga igenom den lilla lilla texten, där det stog att för varje sms som man tar emot (inte svarar på, utan tar emot), så dras 15 kr. Efter det stod det att man kunna smsa: STOPP till ett visst nummer. Så det gjorde jag, och har varit fri från dom smsen, tills i dag, för då fick jag ännu ett sånt sms från dom, och jag har ju klart skickat STOPP, och dom har bekreftat och alltihop. Så då ringde jag pappa och frågade vad jag skulle göra, han blev först lite arg (det är han som betalar räkningarna), sen sa han att jag skulle skicka stoppsmset igen. Men nu hittar jag inte erbjudandet och jag ahr så klart inte kvar nummret. Någon som har eller har haft samma problem, snälla säg till i så fall!

Mondag.

Mondag, som vanligt extra jobbigt att kliva upp. Men upp kom jag till slut, skolan var helt okej. Efter skolan drog jag, josefin och julia hem till mig. Gjorde latte och mackor och pratade. Jag tycker att det var jätte kul att Josefin ville hänga med, hon är ju alltid, eller oftast med hennes pojkvän på dagarna. Nu blir det lite pluggade, också ska jag planera lite för morgondagen, för jag och josefin ska ha elevledd idrott i morgon. Vi ska ha några 6or, det kommer nog bli ganska jobbigt, men lite småkul att få göra vad man vill och köra lite med dom, hehe. I dag har jag på mig En beige kofta från Primark (i london), Ett vitt linne från Bik bok, Jeansleggings från Bik bok och Uggs från Lillywhites (i london). Lagom fint och bekvämt.

RSS 2.0