Utandsresa:

Hej allihopa.
I dag har jag ägnat min dag åt att packa inför resan. Ni kanske inte minns, men jag åker utomlands i två veckor med 14 andra gamla klasskompisar/paralellklasskompisar + tre vuxna. Resan kommer bli sjukt kul, och vårat "res-shema" ser ut så här:

3 augusti. Avresa från Östersund, sen färja till Tyskland. Övernattning i norra Tyskland.

4 augusti. Resa genm Tyskland, övernattning söder om München.

5 augusti. Åker vidare över alperna ovh passerar Grosslockner (Österrikes högsta berg). Övernattar i Bled, i norra Slovenien.

6 augusti. Vi reser vidare till Opatija i Kroatien.

7, 8, 9 augusti. Är vi i Opatija.

10 augusti. Åker till Bibione i Italien.

11 augusti. ev. Venedig sen vidare till Cortina de ampezzo.

12 augusti. Vi passerar Innsbruck och Garmisch parten kirchen, där vi övernattar i närheten.

13 augusti. Vi åker vidare norrut, ev. "Dachau" koncentrationsläger, övernattar i mellersta Tyskland.

14-15 augusti. Hemresa.

Shemat kan ändras om det skulle vara dåligt väder osv. Det ska bli kul att åka ut och resa men jag kommer sakna kompisarna och allt här hemma. Nu blir det ingen dator på nästan 2 veckor, ha det så bra allesammans.


Nu är...

...STORSJÖYRAN slut för i år. Det har varit grymt kul, och vi har hört riktigt bra musik.
Jag hade med mig kameran varje kväll för att ta lite kort då och då, men tyvär så glömdes den nästan bort. Men några bilder blev det iaf:


: Johnossi, som var så gryyymt bra. De spelade dock väldigt tidigt, så det var inte mycket folk där, vilket var tråkigt. Men å andra sidan fick vi stå långt fram, vilket var bra.


: Jag, som alltid lyckas göra så extremt "söta" miner på bilder.


: Lady Gaga, sjukt bra. Hon var betydligt mycket bättre live än vad jag trodde hon skulle vara.  Det var sjukt mycket folk där, och det slutade med att vi ställde oss en bit bak... såg och hörde bra iaf, så det var kul!


Yran var som sagt riktigt bra. Vad som hade kunnat gjort den lite bättre hade varit om jag var 18 år, så hade jag fått varit på efterfesten, där bland annat självaste Gaga roade sig på lördagsnatten. Min pappa hade i alla fall turen att se henne.


RSS 2.0