Fler armband.

Här har ni armbanden, armbanden som jag gjorde i går: 


Vilket gillar ni mest?
Jag är nöjd med resultatet, men jag hittade inte riktigt de material jag ville ha, men det blev bra ändå. 

Lakrits-fudge i choklad.

Hej igen, hoppas ni alla har en bra lördag kväll. 
Klockan är nu drygt halv 9, och jag är fortfarande hemma. Det verkar som att jag blir hemma hela kvällen. Om jag möjligt vis inte går hem till Josefin och bara snackar en stund, det verkar behövas. 
Nu har jag i alla fall fått en god middag, och även efterrätt bestående av glass med smält toblerone och lakrits-fudge täckta i choklad (min och mammas nya favorit), mums. 

Jag har fått några kommentarer om nya färgen (på bakgrunden), jag funderar fortfarande, men fortsätt gärna att kommentera :) 

Från grått till rosa.

Som ni kanske ser så har jag ändrat min bakgrund. Min älsklingsfärg är ju trots allt rosa. Jag ska känna efter en stund med den här designen, om jag har kvar den eller inte får vi se. Vad tycker ni, grått eller rosa? Ljusare eller mörkare? Andra tips? Skriv :) 


Det kan dröja innan det ändrats, så om ni ser bloggen precis som den var innan så är det därför! 

Inget sök?

Hej igen. Vad har ni haft för er i dag? Själv har jag bara slappat framför tv'n med mamma och syster med fika och mys. Helt okej för en lördag tycker jag. 

Nu har jag i alla fall försökt söka gymnasievalet, men jag kommer inte in på hemsidan. Och eftersom att i dag är sista sökdagen, så var ju inte de så roligt. Tur att jag "provsökte" på skolan, så jag har sökt i alla fall, för man kan ju gå inte och ändra senare. Men tänk om jag inte gjort det, vad hade hänt då?
Hur som helst.. I kväll tror jag att jag blir hemma, vi får se om jag orkar dra ut. Jag saknar mina vänner lite, hehe. Plus att man blir så lat när man är sjuk, nu börjar jag bli så pass frisk att jag kan ta mig till någon annan, fast kanske inte dra ut, men se på film eller något :) Aja, vi får se helt enkelt. Vad ska ni göra denna lördagkväll? 

God morgon lördag.

Klockan är inte ens tolv, men jag är vaken och har redan ätit frukost. Jag som trodde att jag skulle sova halva dan, men nu känns det faktiskt skönt att jag redan är uppe. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, uppdaterar senare. 
Ha en bra dag allihopa. 

Ångest.

Slänger in ett sista inlägg in jag går och lägger mig...

Måste bara berätta att jag har sådan ångest just nu. I morgon ska jag nämligen ha sökt till gymnasiet, och jag är ännu lite osäker. 
Jag trodde aldrig att jag skulle vara osäker, jag var nästan stensäker på att det skulle bli frisör. Och jag tror fortfarande att det blir förstahandsvalet, men eftersom att det inte är så stor chans att jag kommer in där så måste jag ha ett bra andrahandsval. Jag är lite inne på att gå "övriga hantverk", då jag kommer jobba ute på företag två dagar i veckan, och i så fall har jag redan en plats, hamngatan 12, vilket är en inredningsaffär mitt i stan. 

Nu lär jag ju inte kunna sova med all denna ångest, men vi får se hur det går. I morgon har jag bestämt mig! 
God natt kära läsare. 

Primark.


Gud vad jag längtar till Londonresan på sportlovet. Sist jag var i London (i november) så fick jag med mig dessa kläder. Allting utom de beiga Uggliknande skorna och halsduken, köpte jag på Primark. Ser så mycket fram emot att shoppa loss där! 

Tre favoriter.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilderna som jag själv har tagit. Däremot gick det att lägga upp mindre filer. Här är några av mina favoritarmband till lite billigare priser. Vilken är eran favorit av dessa tre? 

81kr asos.com   135kr asos.com   175kr kyssjohanna.se

Fläskfilé m.m.

Jisses, min dator gillar att jävlas med mig. Bilderna laddar aldrig färdigt. Så jag får helt enkelt prova igen lite senare. 
Nu har jag och mamma ätit en god middag bestående av: fläskfilé, rusti (pressad potatis i triangelform typ) och boursin-ost, mums mums. Och nu ska mamma ta fram lite glass. I kväll blir jag ju hemma, är som sagt fortfarande väldigt sjuk. 
Ha en trevlig kväll allihopa,..

FAN.

FAN... har glömt att plugga i dag. Bäst att jag gör det nu med desamma. Lägger upp bilder på mina armband som jag gjorde i dag, det blev två stycken. 

PLAZA.


Detta gjorde i alla fall min dag. Plaza och egna armband (+godis och nötter)
Tack mamma. 

Frukost m.m.

Nu har jag fått i mig en super god frukost och jag känner mig något piggare. Nu är iaf mamma på väg hem så då blir det lunch, sen handla saker till mina armband. Jag tycker att det ska bli jätte roligt att göra ett till. 

Frukost: Macka, äntligen subs. Riskaka, sourcream & onion-smak. Varma majskorn med smör och salt. Juice, bravo. 

Just nu har jag på The Ellen DeGeneres Show, vilket är riktigt roligt. Jag vill någon gång sitta i publiken. De får så sjukt mycket saker de får, som på Oprah. Det är sjukt hur de kan ge bort gåvor för tusentals kronor till hela publiken. Just i detta program är det julspecial, så de har fått massor av gåvor, som t.ex i-pod nano, högtalare och nintendo wii. Helt sjukt!

Fredag, sjuk dag 2.

God morgon på er.
Jag valde att stanna hemma från skolan i dag med, jag är verkligen supersjuk. Inte läge att vara det nu om jag säger så, mycket att göra så här sista året innan gymnasiet. Jag får se till att vila mig under helgen, så jag blir frisk till måndag. 
I natt har jag drömt massa konstiga drömmar, är det bra eller dåligt att komma ihåg vad man drömmer? Det var i alla fall riktigt skönt med en sovmorgon. 

Nej nu måste jag äta lite frukost innan mamma kommer hem för att laga lunch. 
Efter lunchen ska vi gå och handla mer material till armbanden, hihi längtar. 
Ha en bra dag allihopa. 

Myskväll.

Nu är vi tillbaka från affären och har även hunnit med middag, i dag blev det wok. Det var faktiskt länge sedan jag åt det sist, riktigt gott.

På affären fick vi inte bara med oss mitt godis, utan glass, naturgodis och nötter också. Så nu ska vi ge oss in på glassen direkt, och till den blir det smält toblerone. Mums mums, vilken myskväll... 

Godis.

Vad tyckte ni om armbandet? Jag ska i alla fall inte  vänta länge tills jag gör nästa, kanske i morgon?
Nu ska jag träffa mamma på affären, vi ska nämligen köpa lite godis åt mig. De bästa med att vara sjuk! 

Ett bra resultat.

Mamma kom tillslut hem med lite pysselgrejer. 



Här är resultaten. Jag måste faktiskt säga att jag är nöjd. Fint va? 




Jag älskar verkligen att pyssla. Framförallt att göra smycken. Det är ju alltid så roligt när sakerna blir fina också, plus att smyckena blir så mycket billigare när man gör dom själv. Dessa saker var i ett litet kitt, vilket var bra, så jag fick med alla saker jag behövde. Men nästa gång ska jag välja ut sakerna själv, och desgina ett eget. Detta är verkligen någonting jag skulle kunna ägna lite mer tid till. Perfekt syssla när man är sjuk också. 

TvåÅrsMiddag.


Middagen med Maja & Elin i går var super mysig. Vi åt pizza på Via Grande, som förra året. Vi firade som sagt två år i går, vi träffade för två år sedan på våran dans och sen dess har vi dansat tillsammans. De här två åren har varit jätte bra, och jag hoppas vi fortsätter med våran lilla "tradition" några år till :). 

För dyra favoriter.

Jag är redan trött på att dega i soffan. Men en grej gjorde mig glad. Jag pratade nyss med mamma och jag berätta att jag var sugen på att göra armband, eller pyssla lite. Då sa hon att jag kunde gå in på panduros hemsida, vilket jag gjorde, och valde ut lite saker och mailjade länkarna till henne. Så på lunchen går hon förbi och köper med sig lite, mina insperationskällor är dessa favoritarmband från Ms Bijoux och Angela Gotborn. Jag älskar dessa armband, och hade köpt dom för länge sen om dom inte var så förbaskat dyra. Så jag hoppas verkligen att jag får till några snygga armband själv :) 

Om ni har några pysseltips att bjuda på, så kommentera gärna..

Torsdag.

God morgon allesammans. Allt bra, sovit gott?
 Jag har i alla fall inte sovit bra, och mår inte så bra. Jag är nämligen sjukare. Jag blir helt enkelt aldrig frisk. 
Jag kom precis hem från skolan. Först hade vi en genomgång på några frågor vi haft. Sedan hade jag möte med min SYO-lärare. Efter det skjutsade pappa hem mig, så nu är jag hemma. 

I dag blir det film, tv, datorn och fika. Jag ska också hålla utkik på några aktioner på tradera, som jag hittade igår. Det var verkligen länge sedan jag satt och kollade efter kläder, skor osv på tradera, men min vän Josefin pratade om de i går, så då gick jag in och kollade. Tänk vad mycket pengar man kan spara på att "shoppa" där. Visst man kanske inte alltid vill göra det, det är ju kul att gå i affärer och framförallt pröva sakerna innan man köper. För det är väl den ända nackdelen med internetshopping i huvud taget, att man inte kan prova sakerna. Men tack så mycket Josefin för tipset :) 

För tillfället har jag på Top Modell Australia på tv'n, och snart ska jag göra mig lite fika. 

Under dagen lär det ju bli några inlägg, jag tänkte försöka mig på att slänga in ännu ett skönhetstips också. 
Ha en bra dag allihopa! 

Mamma Mia.

Kvällen har spenderats i valla med Josefin.N och Hedda, mycket trevligt. Middagen var jätte mysig också, tänkte lägga upp en och en annan bild sen. men inte just nu, för nu blir det Mamma Mia (som kom hemskickat till oss i dag) med mamma och hennes kille. Ha det bra så länge :) 

Hemma.

Nu är jag tillbaka från backen, skönt. 

I dag hade vi bara två saker innan vi skulle till backen. Först syslöjd i 2 timmar, jag har nu börjar planera vad jag ska göra. Det blir en svart så kallad "playsuit" i linnetyg, perfekt till sommaren. 
Efter den lektionen hade vi ett idrottsprov, jag hoppas och tror att det gick bra, ganska bra iaf. 
Juste, vi fick se en liten "teater" från Friends också, innan lunch. Men efter de drog vi i väg. Som tur var, så fick jag sällskap av Erica, som inte heller skulle vara med. Så vi satt i fiket hela dagen, där det blev fika, kort och prata. Jag tog något enstaka kort också, så dom kanske dyker upp senare.

Nu blir det majs i kopp, varma majskorn med smör och salt. Mums....



 

Onsdag, outfit.

     
Svart tröja, La Redoute. Svart linne, monki (under). Rosa byxer, Adidas. Pärlörhöngena hänger på i dag med.

I dag har jag bara mys på mig igen. Jag insåg att jag kan lägga upp en "outfit" även om jag inte har klätt mig så "speciellt". 

Under natten har min hosta blivit värre, och om jag kunde skulle jag skippa skolan i dag. Men jag vill inte missa provet som vi ska ha idag, i idrottslära. Och vi ska ju som sagt vara i skidbacken halva dagen, och jag ska ju kolla på. Kameran hänger med, så hoppas jag på att få ta ett och ett annat kort på åkarna, kanske Josefin när hon gör något trick? 

I dag har jag dans 16.30-18.00, och efter den ska jag ut och äta med Maja och Elin. Eftersom att vi firar våran tvåårsdag i dag, grattis till oss :) 

Ska jag köpa?

Jag är nästan säker på att det blir denna. Nu är det så att den är slutsåld för tillfället, men finns ute på tradera. Men det vore ju tråkigt om den inte sitter bra, om jag skulle köpa den. Så jag undrar, är det någon som har denna, och kan svara på hur den sitter? Om storlekarna är stora eller små och så vidare :) 
Jag ska även ta en snabbkik på stan i morgon, om det kanske finns på affären? 

Pretty In Pink.

    

Hemma igen från min syster. Jag, mamma och Morris blev dit bjudna på lite fika, och även för att hämta mina skidbyxor. Vi har nämligen friluftsdag i morgon på skolan. Tanken var att vi skulle åka skidor i gb, men jag kan ändå inte vara med. Mamma satte helt enkelt stop, eftersom att jag har hostat som en galning i dag. Att förkyldningen inte går åt de bättre hållet har vi ju märkt... Hur som helst så följer jag med i morgon och kikar. Vi har ändå vanlig skoldag fram tills lunch, sedan ska vi dit. Det bli ju mysigt att följa med, sitta i fiket och kanske dricka varm choklad. 
Från syran fick jag med mig denna söta, rosa Adidas-dressen, som jag bara älskar. Men bara till låns tyvär, men det får duga :) (På bilden till höger syns min dåliga hy, vilket inte var meningen. Men så kan de se ut i slutet av dagen, när man haft på sig halvdant smink)



New Moon.

Måste bara berätta om vad överlycklig jag blev när jag öppnade startsidan blogg.se. Det första jag såg var nämligen: New moon, Twilight 2 har premiär 20/11 2009! 
Dock i USA vet man just nu, men det finns möjligheter att den har premiär samma datum i Sverige, vilket jag tror starkt på, eftersom att första filmen hade premiär överallt samtidigt :) 

Jag visste ju så klart att nästa film var på väg, men jag hade ingen aning om när, inte vilket år eller någonting. Hihi vad glad jag blir, jag ska iaf på premiären, ska ni? :)

Tisdag, outfit.

Mörkgrå oversize-kofta, pappas. Mörka jeansleggings, bik bok. Ljusbeiga UGGS. Accesoarer: Stor vit stickad halsduk. Stora vita pärlörhängen, Glitter. 
Bekvämt och mysigt. 

Tisdag.

Jag har varit väldigt dålig med uppdateringen i dag, fy på mig. Aja, det är inte hela världen. Jag skriver när jag har lust, eftersom att jag skriver för att jag tycker att det är roligt :).

I dag efter skolan fick jag sällskap hem av Josefin. vi fikade bullar och drack latte, eller ja mjölkkaffe. 

Jag har gjort ett försök med att lägga in den nya tjänsten bloggSMS, som ni kan se i den vita rutan till höger i min blogg. Vill du synas, alltså göra lite reklam för din blogg, en väns eller kanske din egna hemsida, så kan du skicka ett sms, så syns ditt medelande i rutan i minst en kvart, och om ingen annan skickat ett medelande, så stannar ditt i rutan. Smset kostar bara 10:-
Jag har inte så många läsare, men jag ska göra ett försök med denna tjänst iaf. Enjoy!

Delikatess.

Är nu hemma mellan danserna, och har fått i mig lite middag. I dag blev det en lite enklare måltid, och ganska orginellt, nämligen köttbullar och stuvade makaroner. Vi har nämligen hittat världens godaste köttbullar, delikatessköttbullar. Dom är jätte små och gulliga, och har en mycket godare smak. Perfekt när man vill laga något lättare. 

Jag har i alla fall gjort ännu ett tappert försök att ladda upp videos på youtube, men det verkar inte funka, eftersom att det har laddat i typ en kvart. Jag får försöka senare helt enkelt. 

Nu blir det i alla fall plugg innan nästa dans börjar, 21.00. Jag ska göra 11 st uppgifter om första världskriget tills i morgon, så jag bör nog sätta i gång. Inte så roligt, men jag får väl skylla mig själv, eftersom att jag inte gjorde så mycket på lektionen. 

Måndag.

I dag har det varit en lugn skoldag, men ganska så lång. Jag kom precis hem, och hann hämta upp Morris på vägen, som fick vara på mammas jobb under dagen. Nu blir det fika, sen ska jag ge mig i väg till dansen. I dag kan jag tyvär inte vara med, på grund utav min halsont och ryggskadan eller vad man ska kolla den. Men jag vill helt enkelt ta det lugnt innan jag vet vad det är. Nu måste jag skynda mig! 

Kläder och skor.

Nu är jag hos min mamma, där jag har fått en jätte god middag tillsammans med hela familjen, min syster var alltså här också. Jag och min syster har suttit och kollat på massa hemsidor efter kläder och skor. Blev skit sugen på sommaren, då man kan klä sig lättare och snyggare. Nu har jag hittat super många fina skor som jag vill ha, men jag ska allt vänta med att shoppa tills jag åker till London, så hittar jag inget där (vilket jag kommer göra, det vet jag), så kan jag tänka mig att beställa hem lite fina saker. Främst är jag ute efter skor och ny skinnjacka. Syrran visade en skinnjacka på H&M, bikermodell. Det är dock inte äkta skinn, men jag funderar skarpt på den :) Den går ju trots allt på bara 498:- 
I sko-väg är jag ute efter ett par ankelboots, hoppas att jag hittar de i London. Ser verkligen fram emot resan :) 



CB.


Jag har suttit och försökt ladda upp klipp på youtube från konserten, men det funkar tyvär inte. Här är iaf ett smakprov, jag gör ett nytt försök hos mamma i kväll, för nu ska jag åka. 

Jag älskar just den här bilden, eftersom att det ser ut som att han tittar in i min kamera :) Visst gör det?  

Storstädning & sminkutrensning.

Det blev som sagt städning på mitt rum. Jag hatar att städa, men i bland, väldigt sällan får jag ett ryck, som nu. Så nu har jag städat mitt rum noga, jag har dammtorkat, dammsugit och putsat mitt glasbord, tv och sånt. 
Här är lite före- och efter-bilder. 


Före/efter. 



Före/efter. 


Jag gjorde även ett jätte ryck och rensade bort gammalt smink. Jag minns knappt när jag gjorde de senast. Och jag slänger oftast inte smink, även fast det nästan är slut. Men nu känner jag mig super stolt som har slängt allt detta:


( 14st foundations + 5st prover, 2st concealer-stick, 3st svampar till foundation, 8st eyeliner/kajal, 12st maskarer, 6st rouge/puder, 2st 3-stegs concealer, 9st läppglans/balsam, 9st ögonskuggor och 2st ögonbryns borstar ) 
Jag kan inte fatta att jag har haft så här mycket smink legandes i en och samma hylla, helt sjukt! Nu känner jag att jag kan få unna mig lite nytt smink :)  

Söndag, städning och plugg.

Ännu en söndag...

I dag ska jag ägna min söndag till plugg, vilket söndagar är till för. Men i dag ska jag faktiskt ta tag i att städa mitt rum också, och tro mig det är inte ofta jag tar de initiativet. Men i dag kände jag faktiskt för att sätta på lite bra musik och städa mitt rum ordentligt. Jag åker ju till mamma i dag också, så det blir skönt med ett städat rum när jag kommer tillbaka. 
I dag ska jag faktiskt lägga upp bilderna, jag har också registrerat mig på youtube, så jag ska lägga upp mina klipp här i bloggen lite senare, om allt funkar som det ska :) 

Det blev ingen uppdatering i går... men jag kände helt enkelt inte för det. 



Bra shopping.


Jag åkte som sagt till Stockholm med väldigt lite pengar. Så det var väldigt mycket som jag kämpade med att låta bli att köpa. Jag levde faktiskt kanske ekonomiskt också, mer än vad jag brukar iaf. 
Det blev inte mycket shopping, men det blev bra shopping. 
• Svart tröja, blixtlås i sidan av halsen. 
• Vit enkel t-shirt (mest för att ha på konserten).
• Svarta handskar.
• Silikonfodral till i-pod. 

Chris Br♥wn.

Det finns mycket att säga om gårdagen. Ord som: jobbigt, fantastikt och underbart.

Trots attd et var värt att köa hela dagen för den otroligt underbara konserten så måste jag säga att det var en sjukt jobbig dag. Det värsta var att trots att vi var där från 8 på morgonen, så kom de som var där kanske en halvtimma innan in före oss. Då kändes det helt värdelöst att vi varit där så långe. Men efter den underbara konserten så var det nästan glömt. Helt klart värt det alltså.

Konserten var grym. När han kom in, och en massa coola saker. Jag har det mästa filmat och på kort. 
Från tredje raden tog jag några bra bilder, för det var på tredje raden vi stod... i början iaf. Eller först var vi ganska långt bak, men till slut tog vi oss fram innan han skulle komma. Hade jag vetat att han inte skulle uppträda förns kanske en timma, så hade jag väntat med att träga mig fram. Jag var nära på att ge upp, för jag har aldrig varit med om nå värre skrik. Okej, jag skrek (mycket) också. Men jag höll på att dö av alla flickröster som skrek hur ljust som helst rätt in i mina öron. Hur som helst, jag ska försöka tänka på de bra sakerna, för det var ju som sagt en väldigt bra konsert. Efter ett tag så drog jag en bit bak tillsammans med Anna, där såg vi minst lika bra och kunde dessutom shakea loss lite. Han är grym!

I morse vaknade vi halv 7, eftersom att vi skulle i väg med 8-tåget. När jag vaknade så kom jag nästan inte upp ur sängen. Jag har nämligen aldrig haft så jävla ont i ryggen förut. Jag vet inte riktigt vad ryggvärken beror på, men jag har haft ont i ryggen vädligt länge, och det kan vara så att det bara blev mycket mycket värre i går när jag köade, eller så är det pågrund av min hosta. Jag har nämligen en fruktansvärd hosta, jag har nästan alltid det. Till och med mina kompisar klagar (för att det låter så mycket), så jag kan ha hostat sönder någonting, t.ex ett revben. På måndag ska jag till skolsystern, och om hon inte vet så ska jag boka tid på helsovårdscentralen. 
Tågresan var den värsta tågresan jag har varit med om iaf. I början sov jag en stund. Men efter att jag vaknat så kunde jag inte sova påhela vägen förutom sista 20 min typ. De gick helt enkelt inte eftersom att jag hade så ont. Jag kunde bara sitta och titta rakt fram med rak rygg. Usch! Hoppas det blir bättre snart.

Nu har jag varit ute med min hund, som jag saknat så mycket. Ska äta lite och sen duscha. Efter det ska jag försöka på mig att läga in alla bilder och videoklipp på datorn, sedan lägga upp några (så många jag orkar, hehe) 



Dagen i stockholm.

Vi drog oss som sagt till Söder. Men efter att ha varit in i EN butik, och gått lite fram och tillbaka på en gata så åkte vi in till "city". Vi kände helt enkelt att vi inte hittade där. När vi kom in, så började vi med att gå till The squer, där vi åt lunch (som i går). I dag blev det inte mer shopping än ev helt vanlig vit t-shirt som jag ska ha i morgon. Jag insåg att jag inte hade några bra kläder för konserten med mig. Jag ska iaf ha på mig leggings och en lång vit t-shirt och en sjal typ. Jag orkar inte ha något "speciellt", det kommer ändå bli så svettigt.
I morgon blir det iaf inga inlägg, eftersom att vi kommer köa från 7.00 på morgonen till konserten börjar, dvs 19.30. Jag och Anna ska köa tillsammans med Amanda och en kompis till henne, det är bra, så vi kan gå i omgångar och köka och sådant. Caroline och hennes kompis ska komma lite senare också, vi får se om dom kan stå med oss, det vill säga vi får se om de som står bakom tycker att det är okej att dom går framför. Vissa gillar inte sånt. Jag har inte kunnat träffa min kusin som sagt, men nu har jag försökt övertala honom att komma förbi oss i morgon, och förhoppnings vis så gör han det, Jippiie.

Nu blir det tv med Anna och sen sova, natti natti.

Onsdag/Torsdag, stockholm.

Resan gick bra, vi sov nästan hela vägen. Men jag måste söga att dom där lite nyare tågen (tror att dom är nya iaf) är mycket oskönare än vad de "vanliga" sj-tågen.

Vi kom till Stockholm klockan 11, vi tog direkt med våra väskor och låste in dom på stationen. Sen fixade vi oss lite snabbt, sen drog vi på stan. Tyvär han inte Jonas, min kusin komma in och träffa oss på grund av hans träning, och vi kommer inte hinna ses någonting i huvud taget. Dumma träningar!
Det blev lite shopping iaf, trots mina pengaproblem. Men jag är faktiskt stolt över vad mycket saker jag valde bort. Men det jag köpte var iaf: En tröja från Weekday, jätte söt verkligen. Det är en svart lite kortare tröja med blixtlås vig sidan av halsen. (Bilder när jag kommer hem). Ett par svarta fingervantar, också Weekday. Perfekta vantar, att ha nu när det är kallt. Jag har ju ett par jätte varma tummvantar, men som inte passar till lite pinare tillfällen om man säger så. Och så sista grejen. Jag och Anna brukar ofta köpa något roligt, antingen på Mique eller på Urban. Förra året köpte vi apor som man sätter på nycklarna, från Urban outfitters. Nu blev det ett siliconfodral till i-poden, rött och ser ut som en djävul. Hihi jätte sött.
Det blev middag på kolgrillen tillsammans med Annas pappa och hans tjej. Sedan hem och kollade på tv.

I dag har vi tänkt oss att ta en sväng på Söder och sedan city.

Sista.

Sista inlägget innan jag åker. Jag borde egentligen sova nu, eftersom att jag ska upp om mindra än fem timmar. Inte bra Agnes. Nu är packandet klart, och jag han även med att åka till Anna och köpa godis också, det får man inte glömma.
Uppdateringen lär ju inte bli så bra i Stockholm, men jag ska göra mitt bästa. Vi är iaf framme typ klockan 11 i morgon, så då blir det lunch på vårat favoritställe "the square" på hötorget. Senare kommer min kusin in, så då ska vi umgås med honom ett tag. Det blir sen middag hemma hos Annas pappa, och längre än så vet jag inte. 
Men ha en bra fortsatt vecka allihopa, god natt... 

Heidi Klum.


Jag är så sugen på denna t-shirt, med motiv på supermodellen Heidi Klum. I vanliga fall använder jag i t-shirt så ofta, men denna vill jag ha. Jag har ganska ont om pengar just nu, eller väldigt ont om pengar faktiskt. Nu när jag ska till stockholm också. Men så fort jag har mer pengar till hands så ska jag npga köpa denna för 200kr. 

Tisdag.

Sista dagen på skolan för denna vecka är nu avklarad. För i morgon åker jag som sagt till Stockholm. Kommer så klart sakna mina vänner, men jag och Anna kommer ha så sjukt kul. 
Efter skolan åkte jag in till stan och tog en fika med mamma på Wedemarks. Det blev en kladdkaka med grädde och en latte. Det var super gott och mysigt. Nu är jag hemma och väntar på att Anna ska komma in till stan så vi kan göra några ärenden. 

Nu är det klart att det blir London på sportlovet, det ska bli så kul. 

I kväll blir det packning och lägga mig tidigt, ska ju kliva upp klockan 5 i morgon. 

Paus.

Passar på att skriva ett inlägg i pausen på Prison Break.

Mötet gick ganska bra, nu är det ganska klart om hur vi ska spela under kommande säsong.
Efter mötet drog jag, hedda, anna och josefin til subway på en kvällfika, hehe. det var trevligt. När jag jag kom blev det ännu en fika med pappa innan prison break började. 
Jag dör vad spännande det är just nu. Många säger att Prison Break har gått för långt, och att allt är så överdrivet nu. Själv tycker jag inte det, det blir bara mer spännande efter varje program som går. 

Det blir inget Åre i morgon iaf, vi åker nog dit över någon helg och besöker Jennie i sället :). Däremot blir det skola i morn, och jag ska jobba stenhårt. Jag ska även ta med mig lite jobb som jag kan göra på tåget. Efter skolan i morgon ska jag antagligen in på stan och ta en fika med mamma, jag vill hinna träffa henne innan jag åker och så.. Trots att jag bara ska vara borta fyra dagar så ska jag ju ändå bort. 

Åter till tv'n... 

Måndag, biljetter.

Dagens skoldag gick helt okej. Jag kände mig något bättre när jag väl var där. 
Efter skolan drog jag in till stan tillsammans med Josefin och Hedda (en stund) för att hämta ut Chris Brown-biljetterna, det känns fortfarande så overkligt, trots att jag nu har biljetterna i min plånbok. På onsdag åker vi, åh vad kul det ska bli! 
Nu ska jag strax äta middag och sen dra ner på spelarmöte. Vi ska snacka om hur det kommer bli, vilka vi ska spela med osv (lång historia). Skönt att mötet är på frösö if's kansli, jag bor nämligen ovanpå, så det är väldigt nära. 

Bulle och mjölk.

Kom hem för en stund sen. Jag och hedda drog till träningen, trots att vi inte skulle vara med. Men det var kul att kolla på. 
När jag kom hem så fikade jag bulle och mjök tillsammans med pappa. Nu ska jag göra det sissta jobbet på SO-fördjupningen, som faktiskt börjar bli bra. Har snart skrivit fyra sidor, är helt klart nöjd. God natt på er allihopa... 


Så här ser jag ut i dag...
Måste bara berätta vad skönt det är at vara utan smink. Jag har nästan aldrig maskara på mig längre, vilket jag aldrig trodde skulle hända för ca ett år sen. Men nu är jag helt van. Det bästa med det är att det tar inte mer än 10 min att sminka sig, och man kan gnugga ögonen utan att tänka på att detska kladda. 

Söndag.

Åh,, jag har fortfarande ont i halsen och lite i huvudet. Men det konstiga är att jag inte är snuvig och hostig, men bara svullen i halsen. Det har aldrig hänt mig iaf. Jag tog precis en dusch iaf, det hjälper en alltid att bli lite piggare och fräshare. I morgon blir det iaf skola, oavsett om jag mår bättre eller inte. Måste jobba hårt måndag, eftersom att jag ska vara ledig onsdag-fredag, då jag är i stockholm med anna, och även troligen tisdag, då jag ska till åre med josefin och kolla hotell & resturang. 

Nu blire plugg. SO-fördjupning klar tills i morgon, önska mig lycka till!

Babel.

Vi beslöt oss för att se filmen "Babel" med bland annat skådespelaren Brad Pitt. Jag vill verkligen tipsa er om att se den. Sjukt bra film! Den var rörande och sorlig och mycket drama. Se den! 

Det är sällan jag har ont i huvudet, och när jag väl har det beror det oftast på vätskebrist. Men nu är det andra dagen i rad som jag har jätte ont i huvudet, och alvedon hjälper inte, vilket det oftast gör. Om det finns någon som har tips på något annat värkemedel, så säg gärna till :) God natt... 

Lördag, filmkväll.

I går kväll åkte jag med hem till Julia, trots min huvudvärk osv. Där såg vi klart på Let's dance, och sedan kolade vi på den nya serien Samanta, som faktiskt verkar vara ganska bra. 

I dag har jag inte gjort så mycket, vi åkte in till stan där vi träffade hedda, fikade och kollade runt lite. Nu har vi gjort middag, det blev kycklingfilé i gräddsås med fetaost, oliver och vitlök. I kväll blir det ännu en ta-det-lungt-mys-hemma-kväll framför tv'n med film, vi ska se "Babel" eller "No country for old men". Skönt att bara ta det lugnt tycker jag :) Vad gör ni i kväll?


Min plyschdress.


Nu har jag som sagt kollat på Sex and the city, jag grät som vanligt. Jag tror faktiskt att jag gråter mer när jag är ensam, är det så för er också? 
Jag hatar verkligen att vara sjuk, jag känner mig så rastlös, men jag kommer faktiskt på några bra anledningar att vara sjuk iaf:
♦ Man blir uppvaktad med godis, och andra godsaker.
♦ Man kan ha på sig sina älsklings-mjukis-kläder, min ljusrosa plyschdress med kronor på, från H&Ms barnavdelning (tur att jag är så liten att jag kan ha vissa kläder där i från), och mina täcketofflor (som jag fick i julklapp).
♦ Man blir utvilad.
♦ Man kan passa på att kolla igenom massa gamla saker som man har hemma, t.ex kort från när man var liten.
♦ Man behöver inte tänka på någon tid att passa eller så. 
♦ Man behöver inte bry sig om hur man ser ut. 

Det finns säkert mycket mera saker än vad jag kommer på, men dessa saker gör jag när jag är sjuk iaf.  :)

Fredag, sjuk.

I morse vaknade jag upp med: ont i halsen, huvudvärk, illamående, varm och allmänt dålig helt enkelt. Då var man sjuk igen då, så typiskt nu när det äntligen är helg också. Det blir väl myskväl i kväll då. I dag ska jag bara ligga framför tv'n hela dagen, och försöka plugga lite, fast jag knappt kan sitta upp. För så fort jag blir sjuk, så blir jag så klen i kroppen, typ småskakar om jag inte får mat eller vätska i mig. Men nu blir det SATC, får aldrig nog av filmen. Senare kan jag tänka mig att hyra en film. 

För nån dag sen fick vi hem denna Filmguide från telia. Eftersom att vi hade telia-tvbox till min tv. Nu kan man tydligen hyra film från den, det passar ju utmärkt en dag som denna. Slippa ta sig till en affär. Det finns både gamla och nya filmer, och kostar melan 9-59kr tror jag att det var. Helt perfekt!




London igen.


Jag är så lycklig, för jag ska få åka till London snart om jag vill. Då ska jag äntligen få gå på Primark och shoppa igen. Denna gång ska jag dock ha en större resväska, så jag får shoppa mer. Primark är faktiskt en av de bästa affärer jag varit på. Sist jag var i London så köpte jag där: 2 koftor, spetsleggings, en jacka och ett par skor för typ 600:-, är det inte sjukt? Så biliigt, och kläderna har ännu inte gått sönder, så det är inge fel på kvalliteten. Londonresan sker tillsammans med folk från skolan, på sportlovet. Jippiie!

Torsdag.

Usch vad kallt det är ute, det är ju så roligt att jag glömde mina vantar på skolan.
I dag var jag och Josefin och kollade på Estet Dans, det verkar ganska roligt. Efter det drog vi och hälsade på Nilsson och Hedda, vilket var roligare. Just nu är det strömavbrott i typ hela Östersund, iaf i alla affärer, på skolan och det var hemma också, men vi har som tur är fått tillbaka strömmen nu.
I dag ska jag nog bara ta det lugnt, egentligen ska jag dansa, men har ingen ork. Så det blir lite pluggande och tv. Jag ska börja med att lägga mig i min säng framför tv'n ett tag. 

OLIV, 100% naturlig.


Jag kände mig så trött och hängig när jag skulle tvätta bort sminket. Så fick jag syn på mina OLIV-produkter och tänke att det skulle vara skönt att göra en mask. Så jag gjorde det ordentligt. Först peelade jag ansiktet, vilket jag har väntat lite för länge med att göra. Sen så gjorde jag en ansiktsmask. Jag känner mig redan mycket fräshare, och piggare dessutom. Jag har tipsat om peelingen lite kort förut, men jag vill bara säga att OLIV-serien verkligen är bra. Det känns trygt också att dom är ekologiska och 100% naturliga. Du får högsta kvalitet för ganska lite pengar också, dom går på ca 75:- st. Värt det!

Josefinerna.

I kväll var jag med Josefin'erna i valla, även frida var förbi en sväng. Nu blir det kvällfika framför tv'n, har inte så mycket mer att säga. 

Onsdag.

Kom precis hem från skolan. Det bästa jag vet när jag kommer hem, är att bli mött i hallen av Morris. Han blir alltid lika glad när man kommer hem, oavsett om jag varit borta i flera dagar, eller om jag bara gått ut och hämtat posten. Det är verkligen skönt att ha en hund som han :)

I dag är min vilodag, jag har så ont ihela kroppen, plus att jag måste plugga. En SO-fördjupning ska vara inne på måndag, jag har börjat lite smått. Jag skriver om buddhismen, faktiskt ganska intressant. Först och främst blir det fika, jag pluggar aldrig på tom mage!



Skönhetstips, POKeR STRAiGHT.

Här kommer ännu ett hårvård/styling-tips
Jag vill tipsa er läsare om Lee Stafford's serie POKeR STRAiGHT. Dessa produkter är för dig som har självlockigt, vågigt eller frissigt hår. Själv så har jag självlockigt hår, så jag är medveten om att man gärna plattar de då och då. Men dessa produkter hjälper dit hår att se plattare ut. Jag ska var ahelt ärlig och säga att håret inte blir spikrakt (på mig i alla fall), men betydligt bättre. Jag använder inte dessa produkter dagligen, men lite då och då. Jag har heller inte provat alla, men de som jag har är: Poker Straight Shampoo, Poker Straight Treatment, Poker Straight Conditioner och Poker Straight Glistening Balm. Jag tycker om alla fyra, shampot är väldigt drygt måste jag säga, och själv så använder jag oftast treatment i stället för balsamet (treatment ska i mellan shampo och balsam). Men mest föredrar jag Glistening Balm, vilket du her i håret efter du duschat, när håret fortfarande är blött. Sen så fönar du håret torrt utan att skölja ur det. Glistening Balm gör faktiskt håret rakare, och dessutom mindre frissigt. Mitt hår blir alltid frissigt när jag fönar det, och just därför brukar jag oftast udvika det, men om jag her i en gnutta av detta så blir det betydligt bättre, och mjukare. Glistening Balm skimmrar också lite lätt, men endsast så det ser naturligt ut. Produkterna kostar mellan 70-100 kr. 
Hoppas att ni tar del av mina tips :)

Yoga.

Tillbaka efter träningspasset. Yoga'n var rolig, och avslappnande. Men det var faktiskt svårare och delvis jobbigare än vad jag förväntat mig. Men nu har man provat på det iaf, och jag kan nog tänka mig att göra det igen :)

Nu håller pappa på att göra varma mackor, mumms. Efter dom ska jag duscha och sen sova direkt. Jag är hur trött som helst, efter allt detta tränande. Jag måste faktiskt erkänna att jag tränat en aning för mycket, det kändes i dag. Man får ju faktiskt tänka på att inte träna precis varje dag, så man vilar musklerna, annars bryts dom ju ner.  morgon ska jag vila iaf, även fast jag har dans. Jag drar dit och så får jag se vad som händer, men jag planerar att ta det lugnt iaf. 

Andrew Hepburn


Min tavla blev som sagt klar förra vecka, så här har ni reultatet. Motiv: Andrew Hepburn.

Tisdag.

I dag började skolan 8.00, mindre roligt. Men jag hann bara vara på första lektionen, innan jag och Erica for till pc för att kolla in Mode & Design. Det skulle hålla på mellan 10-12, men det tog bara en halvtimma, så jag gick och träffade Hedda och såg på när hon målade i typ en timma, sen åt jag lunch med henne innan jag drog tilbaka till skolan. När jag kom till skolan så hade vi Egelska (hatar engelska), men det var inte så länge kvar av den lektionen. Så efter den var det SA (vilket betyder att man får jobba med det man känner behov av) så jag tänkte jobba vidare med min SO-fördjupning, men datorerna fungerade så klart inte, inte min iaf, så då sa in älskade lärare att jag fick åka hem :) hon är så gullig så!

Nu är jag hemma och har fikat med pappa. I dag blir det träning på Fristileg igen, men Hedda och Julia. Det blir ca 1,5 tim i gymmet, sen yoga-pass som sagt. Ha en bra dag... 

Jag undrar...

Nu är jag äntligen hemma, och har kopplat av framför tv'n (prison break så klart), och tagit en varm och sön dusch, vilket var väldigt uppskattat efter alla dessa träningar. I morgon blir det också träning, men mycket mycket mindre. Då drar jag och några andra till gymmet vid femtiden, då vi tränar i gymmet i ca 120min, sen ska vi faktisk gå på ett yoga-pass, vilket jag aldrig har gjort. Jag tycker att det ska bli spännande, för det verkar ju väldigt avkopplande men roligt. Någon av er som gåt på yoga någon gång?

Jag undrar över en grej... I mitt rum hemma hos pappa så har jag tv på rummet, med box och så, typ telia tror jag. I början så hade jag typ 26 kanaler eller liknande (det fick man gratis i början), men när det försvan (utan förvarning) så hade jag bara 1an, 2an, 4an typ. Och sen helt plötsligt fick jag 7st canal+-kanaler (utan att betala för dom), och nu helt pltsligt har jag jätte många, och pappa har inte betalat någonting. Någon som vet varför de gör så? Är det bara för att man ska bli intresserad av kanalerna, och fortsätta betat för dom sedan eller har dom kommit av misstag? Jag klagar så klart inte, jag tycker bara att det är konstigt. Men jag hoppas så klart att de nuvarande kanalerna blir kvar ett tag :) 
Nu ska jag iaf sova, kanske kolla på tv ett tag först. God natt på er allihopa...

Wet n' Wild.

 Måste bara fråga om det är någon som provat denna Wet n' Wild - Ultimate Minerals Powder Foundation? Jag skulle bli överlycklig om den är bra, eftersom att den bara kostar 59:- 

Du hittar den här: http://pashioncosmetics.jetshop.se/default.aspx






"R" som är retro och rosa.

                           

Fy fan vad slaskigt det är ute nu. Men det är u inte så konstigt när vädret går från -10° och massor av snö till 4.5° (plusgrader), usch all snö är bara grå och trist. Och så fort en bil kör förbi så får man en dusch av all slask som ligger i vägkanten. Mest utav allt vill ja ha dessa rosa gummistövlar just nu, jag har verkligen inga lämpliga skor för detta väder. Så dessa godingar finns med på min önskelista (födelsedag i februari). Det är kul att det äntligen finns snygga gummistövlar, jag minns så tydligt att jag inte vile ha gummistövlar när jag var mindre, bara för att de var så fula, då fanns det nästan bara dom här mörkgröna tråkiga. 
Dom här hittar du iaf på http://www.brandos.se för 499:- 

Hemma.

Tillbaka hemma för mat..

Nu är jag hemma mellan träningarna. På gymmet gick det bra, hann dock inte vara där längre än en timma. Sen gick jag ner till mamma i stan och bytte om till danskläder och drog sen i väg på dansen. Dansen gick helt okej bra, men det märktes verkligen att jag inte stretchat på väldigt länge.
Nu har jag iaf fått i mig middag och ska ladda för nästa dans som börjar om 2tim och 45min. :)

Outfit.

I dag hade jag min nya tröja, och nyålade, röda naglar. Också försökte jag göra en lite anourlunda frisyr, det blev ganska bra faktiskt. ( Usch vad det syns att mitt hår är slitet på den här bilden, får klippa bort en bit tror jag ) 

I dag skulle jag egentligen gå till kvart över tre, men som tur var så slapp vi de två sista lektionerna, så vi slutade istället efter lunch. Egentligen hade jag tänkt att jobba hemma nu ändå, men jag kan inte öppna programmet verkar det som, så jag ska dra till gymmet med Josefin. Måste ju passa på nu när det är gratisvecka :) < Just nu (v.3), är det gratis för alla att träna på Fristilen, antingen använda gymmet eller gå på olika pass. Helt gratis!>
I dag blir det mycket träning. Först gymma, dans, hem och äta och dans igen... 




Sova...

Träningen var helt okej. Först spelade vi halva tiden och hade bål och rörlighet sista, men det var faktiskt ovanligt jobbigt. Efter träningen tog vi bussen hem, och när jag kom hem fikade jag baguette med salami, drack juice, duschade och nu ska jag sova. 
I morgon börjar jag skolan kl 9, så det är ju en liten sovmorgon iaf. I morgon börjar också dansen igen, och då har jag två danser. Först kl fem har jag street/jazz en timme, sen har jag disco kl nio en timme, och då blir det fort hem för att se på prison break. 
God natt och sov gott på er... 

Packning.


Som sagt, nu drar jag i väg tilll pappa i två veckor. Så här brukar min packning se ut. I ikeakassen är det bara kläder, den röda bagen är alla tränings kläder och 3 par träningsskor. I monkipåsarna är det skor, 6 par. Jag vet aldrig vad jag kommer använda för skor, så jag brukar oftast ha med mig för många, men bättre med för många, än för få. I axelremsväskan har jag mina skolgrejer, smink osv. 

Randigt.



Måste bara berätta att jag köpte denna tröja här om dan. Jag är super nöjd. Jag gilllade randigt för ett tag sen, men det försvann ett tag, men jag tror att det börjar komma tillbaka nu. Jag älskar detaljerna på tröjan också, dom små silverknapparna i slutet av ärmen och öven på vänstra sidan om halsen. Denna hittade jag iag på H&M för 149:- 

Tävling.


Passa på att tävla. Nu när du får välja vilket plagg nu vill från melba.se.
Allt du behöver göra är att gå in på www.lindaslya.blogg.se, skriv en 
kommentar i tävlingsinlägget ( de hittar du genom att klicka på kategorin
pågående tävlingar ) att du vill vara med och tävla, vilket plagg du skulle
välja om du vann och dina kontaktuppgifter. Tävlingen fortsätter till 14/1
Lycka till :)

Godmorgon söndag.

Jag blev väckt för ca en timma sen av mamma, jag måste nog säga att jag hade kunnat tänka mig att sova lite längre, men jag är utvilad iaf. När jag vaknade fick jag en super god frukost, som redan var uppdukad. Nu ska jag som småningom börja packa, och om jag får tid över ska jag försöka mig på lite plugg också. 

Ha en bra dag allihopa. 

Jag är en Singstar.


Jag tänkte ju som sagt lägga upp bilder från gårdagen, men eftersom att min dator tar ovanligt lång tid på sig när den laddar så sket jag helt enkelt i det. Men jag tänkte att jag måste ju vissa denna, noterna mina poeng till höger, Nästan full pott. 

Nu ska jag äntligen sova, som jag har väntat! I morgon ska jag sova länge, läääänge. Men när jag vaknar ska jag så småningom packa mina saker, åka till pappa och sedan träna. I morgon ska jag däremot inte gå till gymmet, utan i morgon är det med laget, bål och rörlighet. Det har verkligen blivit mycket tjat om träning nu märker jag, men det känns bra! 

Min dag.

Som sagt så har jag inte tagit mig in på bloggen på hela dagen. Varken min eller någon annans. Är det någon annan som har haft samma problem, eller är det bara min dator?  Hur som helt, så här såg min dag ut:

Väckarklockan ringde klockan 9.00, då var det dags att kliva upp. Så jag och julia bytte om, åt frukost och gick sen ut och mötte josefin. Vi träffade josefin, och mötte hedda vid bussen. Sen gick vi upp till gymmet, där Sandra redan var. Ca 10.30 satte vi i gång med träningen. Själv sprang jag en halvtimma på rullbandet samt ca 15min på crossing. Efter de, så satte jag, julia och josefin i hop ett eget program, först tre olika benmaskiner, 3 gånger 15, sen lika med armar och magen. Jag prövade även den så kallade vibraplate, jag gjorde dock bara två övningar, eftersom att man egentligen ska ha kort till den maskinen. Hur som helst, den kändes lite läskig men roligt. Men jag förstår inte hur man kan träna en muskel så pass mycket på bara 30 sek. 
Efter gymmet drog vi hem, duschade och åt. Sen drog jag och julia till josefin och sjöng singstar. Vi sjöng 4 olika spel, eller skivor eller vad man säger. Hur som helst, vi sjöng iaf Pop, ABBA, 80's och Svenska hits. Just nu har jag ju kärat ner mig i mitt älskade ABBA, men jag måste säga att Pop är den bästa skivan för övrigt! Men det kanske bara beror på att jag och josefin kan alla låtar på den. 
Sen drog jag och julia hem när josefin skulle till micke. Vi skulle som sagt ha gäster, så det var lite extra god mat, och desert, vilket var suuuper gott. Både min mamma och min pappa är bra på att laga mat måste jag säga.
Efter den otroligt goda middagen med våra trevliga gäster så drog jag och återigen Julia till anna, där vi spenderade hela kvällen bl.a framför tv'n och med kortleken. Hedda var med ett tag också. 

Lördag.

Jag har inte kunnat logga in på bloggen varken i går eller på hela dagen. Nu blir det middag, med gäster och god mat. Och efter det kommer bilder från våran singstar-kväll... 

Helg!

Skönt att det äntligen är helg nu. Det var faktiskt ganska kul på skolan i dag, jag och josefin hade skit kul, hehe. Haha pappa björn! (Bara Josefin fattar)

Kom precis hem för att äta lite, men nu drar ska jag upp på stan och träffa tjejerna. 

I kväll blir det bara mys med tjejerna någon stans, se på lets dance och sjunga lite singstar kanske.
 Ha en trevlig helg allihopa :) 

Äntligen fredag.

Skönt att det äntligen är fredag. Det har varit en jobbig skolvecka, trots att vi bara gick onsdag, torsdag, fredag. Nu drar jag iaf till skolan. Hoppas ni får en bra dag :)

Träning.

Som sagt, vi kom i väg till slut. Även fast vi drog ganska sent, närmare femtiden. Det blev iaf 2 timmar stenhård träning, härligt. 40 min på rullbandet, ca 10 på crossing och resten styrka. Och eftersom att det var första gången som jag tränade på Fristilen, så fick jag 3 gratis träningar. Så jag har nu två kvar. Nästa träning blir på lördag morgon klockan 10, jag tycker faktiskt om att träna på mornar. Trots att det inte är roligt att kliva upp runt nio på en lördag, så är det skönt att träna. För det första så är det skönt när det inte är så mycket folk där, och så är pigg sen (för hoppningsvis). Så på lördag blir det ungefär samma träning som i dag, och ännu nästa gång ska vi nog vara med på ett pass. 
Att träning kan vara så kul. Jag menar det är ju mycket roliga att dra i väg till ett gym, än att springa i skogen till exempel, fast det är dock härligt på sommaren. Det som gjorde träningen lite extra rolig var ju att vi drog i väg ganska många, jag och fyra tjejer till. 

I morgon är det fredag, äntligen! Först skolan klockan 9-14, sen in på stan tror jag. Kanske det blir en fredagsfika? 


Så här ser det ut på Fristilen. 
Det blir nog för övrigt ett gymkort där. Då blir Sandra glad, hihi.

Torsdag.

Skolan var seg, seg, super seg. Nu är jag hemma och ska snart i väg till gymmet med vänner. :)

Onsdagkväll.

Kvällen spenderades med Hedda & Josefin.N i valla. Där hände det vanliga, typ kortspel och prat.
I morgon är det veckans jobbigaste dag (på skolan), de tråkigaste ämnen och dessutom slutar vi sent. Efter skolan någon gång blir det träning, antingen fotboll eller gymmet. 

Nu blir det en repris på mitt dunderfika sen sängen. God natt... 


Min dator är så seg att det inte gick att lägga upp bilder i dag, tråkigt men sant. Hoppas det fungerar bättre snart. 

Onsdag.

Så var första skoldagen av vårterminen avklarad. Under dagen blev jag klar med min tavla, men som jag faktiskt lämnade på skolan. Jag har haft en någorlunda kort och slapp dag, men jag har inte fått i mig så mycket så nu ska jag göra dunderfika bestående av: 
♦ Rostat bröd med salami.
♦ Bullar, eller giflar eller vad det var. 
♦ Cookies.
♦ Mjölkkaffe (varm mjölk med snabbkaffe-pulver).



Starfighter.

Kenny Starfighter, underbara Kenny Starfighter. Vem älskade inte den serien?
I dag blev det tv-middag, men det fanns inte mycket bra på tv, tills vi bläddrade förbi Kenny Starfighter. Oh, jag älskar de avsnitten, han är så skön! Men jag måste erkänna att den fortfarade är lite läskig, hehe. NI har väl hört ryktena om att Björn Gustavsson ska spela Kennys lillebror (tror jag att det var) i kommande film. Den ska jag se!

Det blir iaf en hemma kväll, skönt. Nu har mamma gjort i ordning chokladfondue och skurit upp frukt, Mmmmm good. I kväll ska jag försöka lägga mig i tid, jag har planerat att lägga mig redan efter top modell. Ha en rba kväll :)

Hårinpackning, budget.


Dax för ännu ett skönhetstips. Denna gång är det också en hårprodukt. Jag har som sagt väldigt slitet hår, men hade aldrig tänkt att prova Niveas nya inpackning. Men en vän till mig tipsade om denna, eftersom att den hade fått högsta betyg i tre tidningar. Så jag tänkte: varför inte prova? 
Jag tycker att det är viktigt att göra inpackningar om man har slitet hår. På förpackningarna står det oftast att man ska använda dom 1-2 gåner i veckan, typ 5-10 minuter. Men jag har lärt mig av min frisör att man kan sova med inpackingen i, och sedan skölja ur på morgonen. Många kanske tror att det ger fett hår, men inte så länge man är noga med att skölja ur väl. Denna inpackning är för tort och skadat hår, men den finns också för andra hårtyper. Jag tycker att denna ska provas, för varför lägga ner mer pengar på en dyr inpackning från ett dyrt märke, när denna är minst lika bra. Nivea Intense Reapair Inpackning går på ca 70:-, och finns också som shampo och balsam. 

Tisdag.

I dag har det inte hänt så mycket mer än att jag gick och fikade med några vänner. I kväll blir det antingen pulkaåkning med några, eller så ska jag bara vara hemma och villa upp mig inför skolan som börjar i morgon, vilket så klart känns jobbigt!

ABBA singstar.


I dag tog jag och Julia bussen från Julia, gick ner till mig för att lämna saker och sen hade vi tänkt dra upp på stan en sväng. Men det ändrades när mamma kom fram med mitt nya singstar, ABBA. Vi satte oss direkt och sjöng. Vi sjöng nästan alla låtar tror jag, det var sjukt kul. Jag blev dock lite besviken av att mina två favoriter inte fanns med, Honey honey och Lay all your love on me. Men det var så klart roligt ändå. Nu har vi tagit en liten paus, men i kväll blir det mer tillsammas med Hedda och Anna också. Jag är så glaaad! :)

American Crime.

Träningen gick hyfsat bra i går. Det känns i dag...
Efter träningen drog vi hem till Julia, där vi fick fruktsallad ocg glass med smält toblerone, det satt fin-fint. Sen såg vi film med Julias familj. Det var en jätte hemsk film, som heter American Crime. Fy fan vilken hemsk film. Den handar om en flicka som bor tillsammans med hennes yngre syster och 6 andra barn. Flickan och hennes systers föräldrar lämnar dom hos en annan familj (där de andra 6 barnen bor) under en tid, då förädrarna är ute på turné. Under filmen blir flickan grovt misshandlad av de andra barnens mamma, och även barnen på många olika sätt. Det värsta med filmen är nog att den handlar om en sann händelse på 60-talet. Den var sjukt hemsk, men mycket bra. 

Newport Harbor.

Nu har jag sett de 12 första avsnitten av programet Newport Harbor, och det är också de enda programmen som visas än, iaf på mtv.se. Jag är helt fast, längtar tills nästa program kommer. Klockan är nu 17.45 och jag har bara lämnat sängen en gång i dag, och det var när ja skulle äta frukost. Nu ska jag faktiskt gå upp för att gå ut med Morris. Sen blir det middag, och i kväll träning. Känns jobbigt, jag har inte tränat på hur länge som helst. Men det ska nog gå bra :)

Bio.

Det blev inte riktigt så...

Vi kom till Bion, kanske 5 minuter i 9. Det var en lång kö... Anna gick förbi alla för att hon skulle köpa popcorn, då passade hon på att kolla om det fanns platser kvar på Twilight (vi hade inte bokat, men vi tänkte vem går på bio nu), det fanns 3 platser kvar, som dessutom var utspridda, och vi var ju ändå fyra stycken satt nej, det gick ju inte. Då tänkte vi "Yes man", den verkar ju rolig. Ja det fanns 11 platser kvar, men nej dom var utspridda och vi hade inte fått sitta tillsammans, så tillslut blev det filmen "The day the earth stood still", för vi var ju inriktade att se film nu när vi ändå var där. Vi hade hört att filmen var dålig, och de tyckte dom andra också, men jag tycker faktiskt att den var ganska bra, helt okej. Men det kanske är för att jag har svårt för att tycka att en film är dålig. Aja, nu har man sett den iaf. 

-20° ute = Twilight på bio.

Det känns verkligen inte som en lördag i dag. Inte en jävel ute, fast det är ju kanske inte så konstigt när det är -20° ute. Urrrk, vad kallt det är. 

I dag har jag bara slappat hela dagen, otroligt skönt. I kväll finns det typ ingenting att göra, konstaterade jag och mina vänner. Så tillslut bestämde vi oss för att gå på bio. Hmm... gissa vilken film? Twilight! Vi måste ju vara dom mest besatta som finns, tredje gången vi ska se Twilight på bio nu, men vad gör man inte för att få se snyggingen. 
Om ni inte heller har något annat för er i kväll, så tipsar jag er att gå och se Twilight. Det är ju trots allt sista veckan den går på bio nu... Sorligt. 



Fredag.

I dag är det fredag och jag et ännu inte vad jag ska göra i kväll. Förhoppningsvis ska jag träffa tjejerna, men har ingen aning vad vi ska göra. 

I dag har jag bara chillat, tagit det lugnt. Julia stack nyss och nu väntar jag på mat. Känner mig sjukt seg, det är väl ändå ganska konstigt. Att ju längre man sover på dagarna, desto segare blir man. Det borde ju vara tvärt om. 

Sitter och lyssnar på Mamma Mia, soundtracket. Vi har skivan hemma, och jag har lyssnat på den jag vet inte hur många gånger, sjukt bra. Jag kan inte säga att din är bättre än Abba, för Abba är ju ändå.... Abba. Men nästan så bra. Nu har jag iaf lagt in dom på min ipod, så nu kan jag lyssna när jag går ut också, hihi nörd jag. 

Middagen.


MIddagen blev som sagt super. Maten var super god och jag tillbringade
 den med dom bästa jag vet.



Så här såg jag ut i min rosa klänning. Till den hade jag en svart tunn kofta
med väck längst upp och svarta stövlar (dom jag fick i julklapp).

2009

Nyåret var bra. Med god mat och mina bästa vänner. Bilderna kommer sen, men det blev inte så många. Det blev iaf en lyckad kväll, lite hemskt bara att Lövstaskolan brann ner. Usch, jag förstår mig inte på sånna som tänder på. För jag antar att det inte var en olyckshändelse. Jag ska nog åka förbi sen och kolla hur det ser ut nu. 

Första Januari 2009.
Nu har det nya året börjat. Skönt.
I dag sov vi ut ganska länge, sedan började Sandra & Julia städa mitt rum, så efter ett tag började jag med. Det såg hemskt ut, men nu börjar golvet att komma fram iaf. Garderoben återstår, men jag måste verkligen samla mina krafter innan jag börjar med den. 

RSS 2.0