Just nu:

väntar jag på att maten ska bli klar. Och om en stund kommer Josefin. Efter jag har ätit så går vi ner till tåget tillsammans hon och jag, där vi möter upp resten av klassen. Som sagt så åker jag till Göteborg i kväll, och blir borta tills måndagmorgon. Så jag gissar på att det inte komer upp något nytt i bloggen förrän då. Om det inte skulle vara så att jag får till så det går att mobilblogga, vilket inte har gått tidigare.
Men jag vill önska er en skitbra helg allesammans.


Dagens outfit.

I dag ska jag som sagt ta en tripp på stan, och packa färdigt väskan till Göteborg. Snart kommer Josefin hit, då ska vi fika och sen gå upp till stan. Undertiden jag väntar på henne tänkte jag slänga upp dagens outfit:



Vit blus med rosa mönster, Vila.
Baslinne, Gina tricot.
Ljusa jeans, Cheap monday.
Converse-look-a-like skor, Skopunkten.
Skinnjacka, H&M.


Nöjd och en lättnad.

Hej på er.
Jag känner mig inte längre stessad och har inte längre någon ånget och panik. Nu känner jag mig nöjd och lättad. För nu är alla arbeten inlämnad och i dag sjöng jag även för musikläraren. Som jag sa så hade jag inte bestämt någon låt, men jag tog en ur en av hans sångböcker, det blev yesterday med beatles. Jag måste säga att det var bland de jobbigaste sakerna jag gjort, jag har nog aldrig varit mer nervös faktiskt. Jag skakade i rösten, svettades och så vidare. Men trots det så fick jag ändå ett VG, så jag är nöjd ändå. Men samtidigt så känns det som att jag hade kunnat fått bättre om jag hade varit mindre nervös, och hunnit träna in en annan låt.
Men som sagt; jag är verkligen hur stolt som helst över att jag lyckades få in alla arbeten och dessutom vågade sjunga.



Fredag 29.05.09.

Hej på er, sovit gott?
Det har i alla fall jag gjort, utan att jag försov mig! Gissa om jag är glad? Jag har försovit mig hela veckan, förutom i dag. Jag är så duktig.

Snart ska jag dra i väg till skolan, och i dag ska jag göra i ett prov i religion, vi får hoppas på att det går bra.
Efter skolan ska jag nog in på stan en sväng, träffa vänner och köpa någon behövande grej inför resan. Därefter ska jag hem och packa klart. Tåget går 20.50 i kväll. Fan vad jag längtar!

 
 

: så här ser jag ut i dag. Mittbena med två flätor i luggen.
Ha en fin dag allihopa.


Duktiga jag.

Jag vet att min blogg är riktigt tråkig för tillfället, men som jag sa i går så måste skolan gå före allt just nu.

I dag har jag i alla fall pluggat som tusan. Här är grejerna jag ska ha gjort (de som är överstrykna har jag gjort):

Uppsats om genteknik, för- och nackdelar.
Plugga till omprov i fysik + genetik.

Engelska uppgift, "a story".
Engelska intervju.
Träna in en låt som jag ska sjunga inför musikläraren.
Skriva om en "kompismiddag" (på HK'n)
Svara på 9 frågor om miljö.
Plugga inför prov i religion.


NI ser ju själv hur duktig jag varit i dag. Men som ni säkert också ser, så har jag inte tränat på en låt som jag ska sjunga. Jag har inte ens kommit på vad jag ska sjunga. Jag får lösa det på något sätt. Jag är i alla fall riktigt stolt som har suttin inne en hel dag och bara pluggat, och dessutom fått något gjort.

Nu ska jag packa lite inför klassresan till Göteborg i morgon.
Sov gott.


Torsdag 28.05.09.

Nu är jag hemma från en lååång och tråkig skoldag. Och inte nog med det så ska jag börja plugga nu, och inte sluta förrän sent i kväll... suck!
Jag berättade ju i går hur mycket jobb jag hade att göra denna vecka, och i dag fick jag även mer:


: En full väska med mer jobb åt mig... inte kul!



Dagens outfit.
Så här ser jag ut i dag:



nya skorna sitter på!

För dig som undrade:
Koftan & skinnjackan, H&M. Jeansen, Cheap monday. Skorna, skopunkten. Linnet vet jag inte. :)


Panik, ångest & stress...

... är precis vad jag känner just nu.

Jag kom precis hem, och måste sätta mig direkt med plugg. Jag har minst sju saker som ska in denna vecka, har jag räknat ut.

Bäst att jag börjar direkt.
(Sorry att bloggen är lite tråkig för tillfället, men nu måste jag låta skolan gå före allt)


Onsdag 27.05.09.

Hej på er. 
I morse var det tredje gången i rad... Jag fattar inte hur jag kan försova mig så mycket. Eller jo, det lär väl bro på att jag lägger mig rätt sent på kvällarna, jag får helt enkelt ta och ändra på det. I morse hade jag knappt 20 minuter på mig att klä på mig, fixa mig (ytterst lite) och äta frukost. Som tur var så hann jag med bussen, och kom i tid till skolan (inte så snygg dock). 

I dag har jag haft en skithärlig skoldag. Efter två timmars textilslöjd så skulle vi egentligen ha idrott, men jag fick i stället åka i väg med skol-IF och fika. På lektionen efter lunch, som även var den sista, hade vi svenska/musik, vilket innebar att vi bara satt och övade på våran låt. 
Som sagt, en jätte bra dag! 

Nu är jag hemma och kommer inte in på min dator. Så för tillfället lånar jag mammas. Nu ska jag göra mig något att äta, sen ska jag (försöka) plugga lite. 



Rött.

Nu har jag faktiskt ägnat lite tid åt att fixa och måla naglarna + tånaglarna i en härlig röd färg.
Röda naglar får mig direkt att tänka på sommaren, och det är ju supersnyggt!


Jag har en viss "noja" över mina fötter. Ganska otroligt att jag vågar lägga upp en bild på dom, som nu alla kan se!

Hoppas nu att det blir fint väder, så jag kan gå i mina nya gladiator-sandaler och med fina, nymålade tånaglar.
God natt.


Skorna!

Ville bara visa hur skorna ser ut på:



Nu gäller det bara att det slutar regna, och blir ltie finare väder igen, så jag kan få användning för mina snyggingar.



Tisdag 26.05.09.

Min dag startade med att jag försov mig... IGEN! I dag kom jag även sent till skolan, men jag gjorde mig i ordning supersnabbt och kom endast max en halvtimma sent. Faktiskt ganska bra gjort med tanke på att jag tog en buss från stan också.

För övrigt har min dag varit jätte bra, trots det regniga vädret.
På skolan ringde jag pappa och frågade om han ville pröjsa lite på tygskorna. Konstigt nog så sa han att han kunde köpa de åt mig. Så så fort jag slutade så åkte vi till skopunkten. Där i från fick jag med mig två par nya skor, tyvär inte klackarna som jag ville ha (pappa tyckte inte att de var så snygga, som jag tycker) men ett par fina gladiator-sandaler:



Nu är jag jätteGLAD som har fått två par nya skor i dag. Jag tror jag satsar på att hitta klackarna, eller ett par liknande i Göteborg.
Tänk att skor kan göra en så lycklig.


Shopping?

Hej på er. Jag kan inte sluta tänka på skorna... Skor i huvudtaget. Varför fastnar man så lätt för dom? Och varför är skor, just skor så speciella?
Jag måste verkligen komma igång och börja söka jobb. Jag måste verkligen ha mer pengar, men tanke på att jag verkligen inte klarar mig på bara barnbidraget.
När barnbidraget kommer, så tror jag att jag är rik. Där med går jag och shoppar, och märker sedan att kontot är tomt. Jag har faktiskt börjat inse vilket problem detta är, att jag inte kan förstå vad jag handlar för. Och att jag faktiskt inte har en ekonmi så pass bred att jag kan gå och shoppa vad jag känner för.
Det är inte så att jag bara tycker att det är roligt att shoppa (vilket det är), utan jag måste helt enkelt shoppa. Vad ska jag göra?




Måndag 25.05.09.

Hej på er. Gissa vad jag gjorde i morse? - Försov mig... Kändes bra på en måndagmorgon.

I dag på skolan hade vi en så kallad "avstämningsdag" då man helt och hållet får välja vad man ska jobba med, dvs jobba med det som man behöver lite extra tid till. Jag gjorde bland annat del två av Nationella provet i NO. Jag tror nu att jag har gjort alla nationella proven nu, det känns riktigt skönt!

Efter skolan drog jag med mig Josefin hem till mig, så bjöd jag på lite fika. Sen drog vi, tillsammans med flera till Lilläng för att kolla på t.ex skopunkten.
Det var ganska osmart gjort av mig, efter som jag har köpstopp. Och jag vet ju vad det innebär med att gå på skopunkten. För det första hittade jag tygskorna som jag vill ha, nu i MIN storlek. Och för det andra blev jag kär i ett par skitsnygga skor som jag inte kan glömma. Jag kan inte bestämma mig om det är värt att lägga pengar på något av paren, eller om jag ska vänta till jag varit i göteborg, eller i stället använda pengarna där. HJÄLP! detta är fan svårt!


Är dom inte snygga så säg?


Agnes svarar:

Hej på er.
Jag har inte haft så mycket att skriva om i dag. Men i kväll färgade jag i alla fall Josefin hår, vilket blev bra. Sedan träffade vi några kompisar ett tag.

Som sagt har jag inte mycket att skriva om, men jag tänkte avsluta med svar på två kommenarer:


varför använder du aldrig mascara?

Det är faktiskt ganska många som undrar det. Därför tänkte jag att jag lika gärna kan berätta lite.
För några år sen hade jag alltid mascara på mig. Och alltd väldigt mycket dessutom. Först hade jag alltd massa mascara på både under- och överfransarna, + kajal. Därefter minskade jag på kajalen, och slutade tillslut helt och hållet med det. Jag sminkade mig fortfarande jätte jätte mycket, men började gå till skolan utan mascara lite då och då.. Efter några gånger kände jag mig bekväm utan all mascara och kunde visa mig vart som helst utan det. Jag tyckte dessutom att det var så skönt att hinna sova en timma extra på skolmornarna, samt kunna klia sig i ögonen (som är så skönt).
Nu är jag mer van att gå utan mascara än med det. Och jag tycker även att det är extra roligt när jag vill vara lite finare, om jag ska på fest t.ex. Då sminkar jag mig gärna med mascara.

varför har du aldrig smink på dig?

Du hittar ju svaret i texten ovan. Men jag ska faktiskt inte ljuga och säga att jag inte har smink på mig. För det har jag. Jag använder både concealer och mineralpuder dagligen. Men jag sminkar mig å andra sidan väldgt naturligt.




: försökte hitta lite gammla bilder på mig, där jag använde mycket smink. Hittade några i alla fall, men jag garanterar att det finns värre bilder någonstans.

Nu ska jag sova, god natt, hoppas ni har haft en bra helg.


Söndag 24.05.09.

Hej på er.
I morse vaknade vi runt ett. Då åt vi frukost, klädde på oss osv, och mötte sedan upp Hedda. I dag har vi varit ute hela dagen och bara njutit av de underbara vädret.

så här ser jag ut idag:


: En sommrig, mintgrön midjekjol från Monki.
Vitt linne, H&M.
Leggings, Kapphal.


Hoppsan...

... En hel dag har gått utan att jag skrivit.

Lite kort om dagen: Reklamutdelningen gick gallant. Och efter att vi vandrat runt i hettan, så gjorde vi oss välförtjäntna av en glass och dricka.
Senare for jag in på stan, där jag träffade några vänner och gick runt med dom en stund. Kort där på blev jag upphämtad av Julia, då vi åkte hem till henne där jag blev bjuden på grillat tillsammans med henne och hennes familj. Maten var supergod och vi hade mycket trevligt.
Någon timma därpå åkte vi tillbaka in till stan, hem till mig. Så fick vi besök utav Hedda och Marcus. Vi kikade på Robinson, sedan drog vi till Karibu, dit även Anna hakade på.


: Mina snygga kompisar Hedda & Marcus.


: Julia, Poker Face.


: Jag, som blev skitsöt på bild.

Efter karibu var vi ute sväng, och drog sedan tillbaka hem till mig. Runt halv 3, när det endast var jag och julia kvar så lagade vi mat.
Nu är vi mätta, glada och trötta, och det är nu dags för att sova. Så god natt på er, hoppas ni har haft en bra helg.



Lördag 23.05.09.

God morgon på er.
Är nyvaken och otroligt trött! Jag kom hem efter 3 någon gång i natt, och fick som till 10 i morse. Lyckat!
Jag hade i alla fall grymt roligt i går.
Var först hos en kompis, kompis lägenhet. Där vi rökte vattenpipa, spelade biljard och dunkade musik. Därefter drog vi ner på stan och in på en fest. Där hade jag skit roligt, och jag träffade gammalt folk, som t.ex en kille som var lärare åt mig när jag gick i 5an, konstigt nog så kände han igen både mig och Josefin.
Nån timme drog vi ner på stan, träffade folk osv....
Hur som helst hade jag grymt kul i alla fall!


Varför jag klev upp 10 i morse är för att jag & Julia i dag ska fortsätta med våran reklamutdelning. Efter som det gick så bra i går, så tänkte vi att det är värt en dag till för en extra slant!

Ha en bra dag.


Kvällens outfit.

I kväll ska jag ut och umgås med vännerna, och i kväll ser jag ut så här:



Nya tröjan är på!

Ha en bra fredagkväll aliihopa.





Skorna kommer från skopunkten för dig som undrade :)

Fredag 22.05.09.

Fredag, Yes!
I dag började min dag klockan 9, med att jag gjorde i ordning mig lite snabbt, slängde i mig lite frukost och drog där efter i väg för att fortsätta med våran reklamutdelning. Det gick betydligt snabbare i dag, och var dessutom inte lika jobbigt som i går.
Senare (när vi var färdiga) drog vi ner på stan och kollade runt lite. Vi tog en fika på tehuset med några vänner och efter det gjorde jag någonting som jag inte borde gjort.... SHOPPADE!
Jag hade lovat mig själv att vänta med att shoppa tills vi kommer till göteborg (nästa fredag), men jag kunde helt enkelt inte stå emot detta:


: En söt kofta från H&M, ett par nya älsklingsörhängen (eftersom jag tappade mina i lördags) & ett flätat hårband från Monki.

Nu har Anna lovat att hjälpa mig med att inte shoppa något mer. Ni måste hålla med om att dte är riktigt svårt att låta bli?  Men dessa köp är jag verkligen nöjd med.



På tal om örhängena... Jag berättade för mamma att jag hade tappat bort mina andra, och att jag förmodligen skulle köpa ett par nya. Men så när jag kom hem nyss, så hittade jag detta på kudden från sötmamma:



: Hon hade varit i väg och köpt ett par åt mig. Nu visste ju inte jag det när jag köpte mina, men nu har jag ju 2 par. Dessa var dessutom en aning mindre, och det är ju aldrig fel med variation.
Tack mamma.

Ni ser antagligen vad som står på lappen? - Nu ska jag faktiskt vara duktig och göra som mamma säger, bara för att hon avr så gullig.


Lockig!

Nu har jag lockat håret, gjort mig i ordning lite & ätit middag + efterrätt. Jag har ingen aning vad vi ska hitta på i kväll, men jag ska i alla fall ut och träffa några vänner nu. Jag skulle gissa på att det blir grillning, kubb eller liknande.
Vill önska er en trevlig kväll :)


: ser inte så glad ut på mittenbilden, men så här ser jag ut just nu i alla fall!


Detaljer.

Hej på er.
I dag har jag som sagt spenderat (i stort sätt) hela dagen till att dela ut reklam. Vi jobbade i drygt 2 timmar, sedan började det regna så vi bestämde oss för att göra resten i morgon.
När vi var klara skjutsade Julia hem mig, och efter det har jag bara suttin inne. Ganska segt, men samtidigt skönt med tanke på hur trött jag är.
Nu ska jag snart ta ut Morris på en promenad med innan dess lägga upp dagens outfit.



Dagens outfit:


Svart, grått & lila detaljer:

Linne med blixtlås, H&M. (Linnet är egentligen långre, men har vikt upp det)
Gråa Jeans, Cheap Monday, Tretton.se 
Lila hårband, Glitter.
Lila örhängen, Primark London.


Torsdag 21.05.09.

God morgon på er. Jag är uppe tidigt i dag. Jag klev upp 10, duschade och gjorde mig i ordning. Och nu ska jag snart bli upphämtad av Julia. I dag ska vi nämligen dela ut reklam hon och jag åt hennes mammas jobb. Jag vet att det låter skittråkigt, men jag behöver verkligen en extra slant denna månad, och det är ganska fint väder ute, så det är nog skönt att vara ute ändå.

I dag känns det verkligen inte som torsdag. Jag var tvungen att se vad det var för dag innan jag skrev rubriken. Det skulle lätt kunna vara en lördag i dag. Men åh så skönt med extra lång helg :)

Ha en fin dag.


Design by A.S.J:

På textilslöjen har jag designat och sytt en egen laptop väska! Måste visa upp den, eftersom jag blev så nöjd.
Den är svart (som ni ser) med rutigt mönster, svart "siden"-tyg som foder och nitar längst kanten:



Det tog ganska lång tid att göra den. Det som tog längst tid var rutmönster. Det jag har gjort är att jag har använt ett helt vanligt bomullstyg. Sen har jag tagit en slags vadd som har gjort ruterna lite "fluffiga". Så jag har alltså sytt i hop tyget med vadden, och gjort ett rutmänster.

Perfekt att bära datorn i. Den är både snygg (om jag får säga det själv) och den skyddar datorn.
Vad tycker ni?


Onsdag 20.05.09.

Så ledsen för den dålig uppdateringen... (haha hatar och skriva så men..)

Min dag har varit super! Skoldagen var lat och rolig, därefter var jag på stan en sväng och köpte hårfärg bland annat.
Vi var på stan en sväng sen åkte vi hem till Josefin där jag är nu.
Nu har vi precis blivit klar med slingningen och jag ska snart gå och skölja ur håret. Och för en stund sen gjorde vi en jätte god middag.
Vi har ännu inte bestämt oss för vad vi ska göra i kväll, gå ut eller myskväll? Det är ju faktiskt helg nu kan man säha, "åh, så skönt".
Ni får ha det så bra så länge.


Smidig tjej!

Jag gömde berätta om att jag tappade ena mitt favoritörhänge i lördags. - Vita, stora pärlörhängen som jag bar nästan varje dag. Självklart så letade jag på (nästan) hela stranden efter örhänget, men det var inte lätt att se någonting eftersom det var mörkt, mycket folk osv.
Nog med att jag känner mig naken utan mina älsklingsörhängen, så var jag i dag tvungen att ha ett par gamla, lite midre pärlörhängen. Ni tror inte att det ena nyss gick sönder när jag skulle ta av mig dom?
Jag känner mig så osmidig just nu. Jag måste nog ta och köpa ett par någon dag framöver, kanske borde köpa ett helt lager?


: Mina trasiga, gamla pärlörhängen.

Med det säger jag gog natt.


Färgglad?

Hej på er.
Taskig uppdatering idag, jo jag vet. Jag har haft tid, men har inte haft någonting att skriva om typ.

I kväll var jag i alla fall och kollade på en kompis fotbollsmatch tillsammans med Anna & Rebecca. Därefter åkte jag tillbaka till stan, väntade en halvtimma på hans buss sen gick jag hem.
Nu ligger jag i soffan, äter chips och kollar tv, och tänkte svara på en kommentar jag fick:

Anna om Tisdag 19.05.09.:
Hej. En fråga, varför har du aldrig "färglada" kläder på dig? Om man tittar igenom din "dagens outfit" så är nästan alla kläder svarta, vita, naturfärgade bara.

Svar:
Hej Anna. Roligt att du la märke till det. Jag har fatiskt tänkt på det själv, och helt ärligt så beror det nog bara på att jag trivs i "naturliga" färger. Jag gillar absolut färglada kläder, men jag äger inte direkt så många. Jag kanske borde lägga till lite färgladare plagg i garderoben.
Dessutom är det så enkelt att matcha kläderna om de går i svart, vitt. grått osv.
Måste bara lägga till att jag inte alltid har ofärgade plagg på mig. Senast i dag hade jag en tröja som går i rosa & blått :)

Hoppas du är glad över svaret, och jag ska faktiskt ta kommentaren som ett tips, och förska "våga" bära lite mer färg.


Tisdag 19.05.09.

God morgon på er.
I går kväll/natt när jag låg och pluggade lite, samtidigt som jag kollade runt lite på datorn så somnade jag med datorn i knät. Tur att den inte lyckades ramla ner från sängen i natt.
Har lite brottom till bussen nu, men ville önska er en bra dag.


Mys!

Hej igen.
Känner själv att min blogg inte har varit så rolig att läsa i dag. Men vad gör man om man inte har något roligt att skriva om?

I kväll hade jag verkligen ingenting att göra. Men så runt niotiden kände jag att jag var tvungen att komma ut ett litet tag i alla fall, så jag tog bussen till min vän Frida. Hann träffa henne i drygt en halvtimma kanske, sedan åkte jag hem igen.
När jag kom hem blev det mys med chips framför Project Runway med mamma.

Älskar att mysa i mina rosa plych-byxor från H&Ms barnavdelning:



Nu måste jag plugga in några engelska-glosor som vi har tills i morgon. Dom hade jag alldeles glömt bort, trots alla påminnelser.  

God natt.


Jag klarade det!

Hej på er. 
Just nu sitter jag och skriver från pappas dator, dvs den datorn som jag använde innan jag fick min söta lilla mini-pc. Det känns så sjukt annorluna att sitta vid en vanlig mac-dator som har skit stor skärm, när jag nu har vant mig vid min lilla laptop som dessutom är pc. 
Hur som helst... I dag har jag bara hunnit med skola än så länge. Det var ganska drygt från morgonen när vi var på mittuniversitetet, men å andra sidan var det nice på med luch på stan tillsammans med klasskompisarna. 
På badet var vi som sagt tvungna att livrädda en docka (jag hatar livräddnig), det var jobbigt och jag ville verkligen inte, men jag klarade det!
En till bra grej som hände på skolan i dag var att min lärare hade satt ett VG i historia, gissa om jag blev glad? - Självklart, och framför allt lite förvånad också. 

Nu måste jag sticka ut och dela ut lapparna jag pratade om. 
Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. 


Måndag 18.05.09.

God morgon allesammans, sovit gott?
Själv så sov jag underbart gott, och ville inte kliva upp alls.

Nu ska jag äta frukost muffins och dricka mjölk-kaffe, ha en bra dag.

Fick ett linne av mamma i går:




God natt.

Nyduschad, nya lakan, trött tjej. Tror ni jag ser fram emot att sova lite eller? - Om jag gör.

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och slocknar när som helst.
I morgon ska jag på mittuniversitetet med skolan och vara där på någon slags föreläsning samt rundtur där om kring. Senare på skoldagen har vi bad, vilket jag inte ser fram emot. Det är inte det att jag inte gillar att bada, men det som stör mig är livräddningen, det är så grymt svårt, och jag hatar det.



: Lilldatorn i sängen.

Hoppas eran vecka har varit bra, god natt.



Dagens outfit.

Tänkte att jag kunde ta och slänga upp dagens outfit bara för att jag inte har skrivit så mycket i dag. Så här ser ni hur jag såg ut i dag:



Svart linne & väska, Monki.
Skinnjacka, H&M.
Sjal, Rut m.fl.
Uppvikta jeans, Lewis.
Vita sneakers, Adidas.

( Inte så bra bildkvalitet kanske, och jag såg nu även att spegeln borde få en riktig rengörning )


Bilder:

Nu är jag hemma hos mamma och upptäckte nyss lite bilder på min kamera.

I början av gårkvällen tog jag fram kameran och fotade lite. Tyvär så blev det inte så mycket, och jag glömde bort att ta mer när kvällen kommit igång. Men jag bjuder självklart på några i alla fall:


: Sandra & Linn, som vi åkte dit med. Men som försvann i väg lika fort som de kom.


: Söta Sandra.


: Amanda & Josefin. - Vattenpipan var igång nästan hela kvällen.


: Josefin & jag som posar för fullt. Vettefan vad jag gör med benet men.
Snyggare människor får man leta efter, eller vad säger ni?


Packat och klart.

Dagen har spenderats ute med hedda och marcus. Det blev milkshake och solning.

Då var det dax för att åka till mamma i två veckor. Och det innebär packning, mycket packning.
Jag kan lätt säga att det märks att sommaren börjar komma. För det blir mycket mer kläder som ska med, alla sommar-tunikor, klänningar, skor m.m.
Det tog sitt lilla tag att packa och dessutom få ner allt i väskan, men nu är det klartt!





Ha det bra så länge. Det blir mer uppdatering i kväll.


Söndag 17.05.09.

God morgon allesammans.
Det känns konstigt nog skönt att det är söndag. I vanliga fall gillar jag inte söndagar, men efter denna helg är jag helt slut och verkligen nöjd. Det har verkligen varit den bästa helgen på länge länge.

Gårkvällen blev också väldigt lyckad som ni säkert förstod.
Det var bra väder hela kvällen, humöret var på topp och jag dansade tills jag skulle hem. Det kom också hur mycket folk som helst, runt 150-200 pers om jag förstod det rätt.

I morse när jag vaknade såg jag en massa barr, löv och skräp på golvet. Som antagligen släpats med under mina kläder. Men som sagt, kvällen blev super så det var det värt.

Nu ska jag ut och träffa Hedda i det underbara vädret. Förutom det så har jag ganska mycket att göra i dag. Jag ska lämna ut lappar i flera kvarter tillsammans med Josefin och Micke. Sedan ska jag packa grejer för att åka till mamma, och så har jag nog en hel del plugg som borde göras...

Ha en fin dag.


Musslor, gott?

I dag berättade pappa att vi skulle äta musslor till middag. Jag blev först lite tveksam, men sen sa han att han självklart gör något mer i fall jag inte skulle gilla det. Men jag blev verkligen förvånad över hur gott det var. Inte alls som jag trodde det skulle vara, det var riktigt gott faktiskt.
Det blev en jätte trevlig middag, och vi han prata om en massa saker.







Nu blir det utgång för min del. Min kväll komer spenderas på rödön där det är fest i kväll.
Ha det bra så länge.


Skratt.

Hej på er.
Det blev som sagt en fika på stan med tjejerna. Gissa om vi hade mycket att prata om? - En hel del. Det blev mycket skratt när vi tänkte tillbaka på gårkvällen. Vi är alla enade om att det var en lyckad kväll.



: De trötta flickorna ville självklart inte vistas på bild.

Lördag 16.05.09.

God morgon/dag på er allihopa.

I går hade jag en sjukt bra och rolig kväll tillsammans med massa tjejpolare.
Kvällen var totalt oplanerad men slutade i en sjukt snygg villa/galleria med massa roliga folk, skratt och dans (från min sida så klart). Slog dessutom mitt gamla rekord med många personer i en och samma bil. Det gamla rekordet var 10, det var när vi var i Åre. Nu var vi 14 st, jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gick!

I dag ska jag in till stan för att fika tillsammans med Anna och Josefin, kanske fler. Vi har nog en heldel roligheter att prata om.
Ha en fin dag.


Dagens outfit.

Så här ser jag ut i dag:

 

Oversize tee, Monki.
Sjal, Rut m.fl.
Kofta, Part two.
Jeans, Cheap monday.
Skinnjacka, H&M.
Tygskor, DNA.


Rugby & strippning.

Hej på er.
I morse glömde jag bort att skriva vad jag skulle göra i dag. Men nu när jag är tillbaka kan jag ju berätta:

Jag tillsammans med Julia & Sandra åkte för att kolla på förenings rugbyn. För er som inte vet så är det två av gymnasieföreningarna som möter varandra i rugby. För utom den oseriösa och tuffa rugbyn så fick vi även se dans, stripp m.m. Och redan efter de drygt 5 första minuterna av matchen skadades en utav spelarna, och blev där med hämtad av ambulansen. Det var självklart tråkigt, men vad förväntade man sig inte av deras spel?
Ni fastnade säkert när jag skrev "stripp"? - Strippningen bjöd en annan förening på, som sprang ut svartmålade i endast kallingar. De bjöd på lite balletdans och var tills slut "totaly naked".

Jag fotade inte så mycket, men kan väl bjuda på en bild på stripporna. När bilden togs hade de inte hunnit blivit nakna, men enjoy!

OBS: varning för känsliga läsare:




Hoppas ni haft en bra dag allihopa.


Fredag 15.05.09.

God morgon på er.
Det är äntligen fredag, och humöret är på topp! Gissa om helgen har varit efterlängtad?

Har lite småbrottom nu, men ville önska alla en bra dag.


Reultatet:

Headern är nu klar. Jag är mer än nöjd.
Tack för hjälpen som Anna fixade åt mig. Det var en kompis till Anna som hjälpte mig fram. Jag gjorde några små ändringar som ni ser, men visst blev det bra? :D

Nu ska jag sova jätte gott, hoppas ni gör det också.


Header?

Hej på er.
Som jag berättade förut så fotade jag tidigare i dag. Vad jag inte berättade var att jag tänkte göra en egen header (för er som vet vad det är) på min blogg.
Nu har jag suttit och gjort en header som jag faktiskt blev nöjd med, men så kommer problemet: hur gör man?
Jag gick in på www.designadinblogg.se där jag brukar få all mi hjälp. Där följde jag alla instruktioner noga, men jag får ändå inte till det. Om det finns någon som frivilligt hjälper till, så kommentera gärna detta inlägg.

Så här ser i alla fall den blivande headern ut:



Vad tycks?


Diamonds.

Jag tar sällan bilder på mig själv, om man bortser från "dagens outfits" och liknande. Däremot kan jag i bland bli sugen på att fota någonting, som jag blev nyss när jag satt inne på mitt rum utan någonting att göra. Så då tänkte jag ta nårgra bilder på mig själv för skojs skull. Några bilder blev snabbt 70 st bilder. - Att det kan vara så roligt att fota i bland?
Ni som följer "Kenzas" blogg, kanske kommer lägga märke till att jag fått inspiration från hennes bilder på headern.
Jag hinner inte lägga upp massa bilder nu, men tänkte att jag visar ett smakprov i alla fall:



: Diamonds are a girls best friend!


Nationella Proven.

I dag gjorde jag det muntliga matte-provet. Det kändes som att det fick ovanligt bra faktiskt. Och det var lättare än jag förväntat mig. I början kändes det lite krångligt men ja klararade det i alla fall. Fick även reda på hur det gick på förra matteprovet, där fick jag 15 av 19 g-poäng och 5-15 vg-poäng. Jag tyckte att det lät dåligt, men han berättade för mig att det var ett mycket bra resultat!
Nu har jag dessutom gjort alla proven i matte, engelska och alla utom ett i svenskan. Det känns så grymt skönt!



Fika.

Hej på er.
Hemma efter en slitsam skoldag.
Efter skolan var slut så kom pappa och hämtade mig. När vi kom hem gjorde han i ordning fika:



Jag har känt mig hungrig hela dagen (inte så ovanligt ), trots att jag köpte fika på skolan, fick bröd av Josefin (som hon bakat på HK'n) och åt skol-lunchen. Fast soppa är dock inget att stå på.
En fika när man kommer hem sitter alltd lika fint!


Torsdag 14.05.09.

God morgon allihopa, allt väl?
I morse när jag vaknade var jag tröttare än vanligt, och hade gärna legat kvar någon timma. Men jag tog mig upp, och nu gör jag mig i ordning och ska snart slänga i mig lite frukost innan jag drar till skolan.
Ja hatar torsdagar. Jag hatar dom bara för att jag inte har ett ända roligt ämne, och går dessutom från 8.00-15.00, vilket är för länge enligt mig.

Hoppas ni har en bättre skoldag än vad jag har, ha det bra.


Grillning med vänner, bildextra:

Nu är jag hemma, mätt och glad.
Maten blev hur god som helst, och det var mysigt att göra någonting tillsammans med några utav mina Klass- och parralellklasskompisar.
Här är lite bilder:

                                   


Klicka på bilderna för att se dom större.



Mötet gick dessutom bra. Det är nu nästan bestämt att vi åker den 3 augusti och kommer hem den 15 augusti, nästan 2 härliga veckor utomlands, lovely!


Onsdag 13.05.09.

Hej på er.
Jag hade lite brottom i morse, så jag hade inte tid för att skriva någonting, vilket jag egentligen inte har nu heller.

I dag har jag spelat fotboll i skol-DM. Vi spelade 3 matcher, en oavgjord, en förlust och en vinst. Jag är ganska nöjd, och vi hade kul. För utom spelandet så sålde vi hamburgare. Josefin tog betalt och jag stekte köttet. Fick ganska många klagomål, men själv tycker jag att vi var duktiga :)

Nu har jag precis duschat och ska i snart i väg till en kille i min parralellklass, där jag tillsammans med några klasskompisar ska grilla och äta middag. Därefter har vi möte med friluftsgruppen, gruppen som jag ska utomlands med 2 veckor i sommar. Så jag kommer vara ganska upptagen i kväll, men ska försöka uppdatera när jag är hemma igen.
Ha det bra så länge.


Det sämsta jag sett.

I kväll bestämde jag mig för en hemmakväll. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag stannade hemma en kväll. Det var väl tänkt att jag skulle plugga lite, men jag har inte fått något gjort.
Satt nyss framför tv'n med pappa och försökte kolla på melodifestivalen, men jag måste nog säga "det var det sämsta jag sett", helt seriöst så var det jobbigt att kolla. Alla bidrag (som jag orkade kolla på) var dåliga, jag fick kämpa för att inte somna typ.
Någon som instämmer eller har jag helt fel? Tyck till!

Detta gjorde mig trött, så jag går nog och lägger mig nu.
God natt  allihopa.


Dagens outfit.

Ligger nu i sängen och vilar magen efter en skitgod (ursäkta ordet) middag, passade även på att fota min klädsel. Så här ser jag ut i dag:





Slitna Crocker-Jeans, JC.
Linne/klänning med dragkedja, H&M.

Till detta blev det svarta tygskor och skinnjacka.


Morris 12 år.

I dag fyller min lilla prins 12 år. Det är ganska mycket när man tänker efter. Jag har haft honom sedan jag var 4 år, han är alltså mycket viktig för mig.
Trots att han börjar bli gammal, och är lite grå runt ögonen, så är han fortfarande lika busig och faktiskt mycket mysigare.



: Grattis gubben.


Marilyn.

Hej på er.
Äntligen hemma efter en lång dag.

På skolan hade vi som sagt NP i Biologi, vilket var svårt svårt svårt. Jag svarade på det mesta och gjorde mitt bästa (fick till ett rimm där också).
Efter skolan åkte jag in på stan en sväng för att träffa några vänner. Där blev det lite mat, prat och kolla i affärer.
Inte så spännande dag kanske, men det är allt som hänt i dag.

Fick en fråga om en utav mina tavlor, så jag tänkte att jag lika gärna kan visa båda:



Den första tavlan har en konstnär som heter Kåre gjort, som också råkar vara en familjevän till oss.  Den andra är på (som ni kanske ser) Marilyn Monroe som jag älskar (om ni inte visste det). Visst passar dom bra på min rosa vägg?

Kul att få sånna frågor föresten :)


Tisdag 12.05.09.

God morgon på er.
Det var extra jobbigt att komma upp i morse, det blev aldrig en extra timmas sömn. Dessutom var det inte lätt att ta sig upp med tanken på att jag vet att vi har Nationella i Biologi i dag, jag borde ha pluggat!
Hur som helst är jag lite sen, men jag vill bara önska alla en bra dag.



Grattis till: min hund Morris, Pontus i min klass & Linnea min barndoms vän, som fyller år i dag :)
Hoppas ni får en extra bra dag.


Scones.

Hej igen.
Runt åttatiden tog jag bussen till min vän Anna. Hedda och Marcus var också förbi en sväng, och efter dom stuckit så bakade jag & Anna scones. Det var riktigt länge sen jag gjorde det, varför gör man det så sällan? Det som är så gott och så enkelt att göra.
Hur som helst var det jätte gott, och nu är jag super mätt och har till och med lite ont i magen, aj aj.
Nu tror jag faktiskt att jag ska tvätta mig och sedan sova. Känner att jag skulle behöva en extra timmas sömn i natt.
Sov gott allihopa.


Nästan perfekt.

För drygt en månad sen tog jag fram saxen och klippte mig själv. Jag kände att jag inte orkade vänta på frisörtid, och håret var verkligen tvungen att klippas, det var så slitet att jag inte kunde göra så mycket med det. Resultatet blev varken dåligt eller bra, men jag känner mig så jävla onöjd med längden. Jag började komma över det lite, men så när jag ser tillbaka på hur det spg ut innan så får jag nästan ångest:

Bilder på min gammla längd:



Jag saknar det så mycket. Mitt hår var nästan perfekt innan. Tyvär finns det inte så mycket jag kan göra åt saken, mer än att tänka efter innan jag klipper mig nästa gång!


Världens största...

Hej på er. Har ni haft en bra dag?

- Själv så var det en ganska seg skoldag, men jag lyckades ha ganska roligt ändå. Går man på en skola med sköna människor, så brukar det gå rätt bra i alla fall.
Efter idrotten så var det endast jag & Josefin som stannade kvar och duschade. Vi tog en ganska lång dusch, vi sjöng låtar, pratatade osv... Så när jag hade duschat klart skulle jag böja mig ner och ta upp mina saker från golvet, SÅ SER JAG VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL I HÖRNET! jag skrek riktigt högt, länga och tjejigt. Så josefin fick hämta Micke (hennes kille) så dödade han den med min shampoflaska. Huvva, tveksamt om jag vågar duscha där igen.

Efter skolan hämtade pappa upp mig. Vi stannade och köpte lite fika på hemvägen. Så nu har vi pracis fikade nybakta winerbröd (stavningen) och latte. Pappa gör världens godaste latte på riktig espresso och varm mjölk: 




Måndag 11.05.09.

"Måndag", känns alltid lika jobbigt att säga det.
På måndagmornar är man alltd lika trött. Vissa dagar är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna när jag ska sminka mig. Vid sånna tillfällen slår jag på musik. Glad och bra musik, låtar som man kan. Särsilt låtar som man kan fatiskt, för det får en (i alla fall mig) att sjunga med, kanske röra sig lite. Jag blir i alla fall alltid snäppet piggare av musik, så där har ni ett tips!

Ha en bra dag allihopa.


Städat!

Så där jah!
jag tog faktiskt initsiativet och städade. Jag måste söga att jag är stolt över mig själv. Nu ska jag äntligen lägga mig i min sköna säng, som nu är fri från kläder.



God natt på er.


Städa?

Hej på er.
Efter middagen drog jag ut och träffade Hedda. Vi tog bussen till stan där vi träffade Anna och Marcus. Det blev en strips på kebab baren (dålig vana), sedan fick jag skjuts med Anna hem.
Nu funderar jag på att göra lite kvällfika och sätta mig framför en film. Men det jag borde göra är att plugga. Något som jag också borde ha gjort i dag är att städa summet. Det behövs verkligen, eller vad säger ni?


: Mitt mycket ostädade rum, som knappt har någon fri golvyta. Borde jag städa?



Så här..

såg jag ut när jag var på tårtkalaset:



Sidenjacka, Gina tricot. (Jackan som jag älskade tills alla hade den)
Linne & Örhängen, H&M.
Jeans, Cheap monday (de nya).
Klocka, Paris Hilton.


Grattis till...

... min farmor som fyller år i dag. ♥

Jag fick i morse reda på att vi skulle till farmor på tårta i dag. Så nu har vi varit där i någon timma. Det var gott fika, och trevligt umgänge.

Bilder:


: farmor & min mamma.


: pappa & farmors syster.


: tårta m.m.


: Zorro (farmors hund) & min Morris.

Farmor drog en skön kommentar när jag skulle fota henne:
- Jag håller armen här så jag gömmer hakorna.
Haha sött av henne, ganska smart faktiskt!


Söndag 10.05.09.

God morgon sverige.
Nu sitter jag hemma och har precis ätit frukost. Innan det vaknade jag hos Sandra, där jag sov i går kväll.

I går hände det inte särsilt mycket. Vi drog in till stan och åt igen (kommer till det sen), därefter märkte vi att det var ganska dött. Så vi följde med en kompis som skulle sola.
Runt tiotiden åkte jag in till stan igen med Sandra och Nilsson. Då gick vi till Karibu (ett kvälls-café) där vi träffade några andra kompisar. Vi satt där tills strax innan det stängde, då gick jag och Sandra. Så var vi ute ett tag, stöttte på folk lite här och var. Sedan började det regna, och vi som skulle gå hem tänkte att vi kunde vänta inne på mc donalds tills det hade lugnat ner sig. Så vi satte oss där inne, jag blev bjuden på en paj, sedan tänkte vi börja gå eftersom det hade blivit ganska sent. Men det regnade ännu värre... Så vi ringde runt efter någon som kunde skjuta, men det gick itne så värst bra, sedan missade vi en nattbuss, så då fick vi vänta i någon timma tills nästa buss kom.
Det var lite jobbigt, och hela kvällen var inte så jätte rolig, men samtidigt så hade vi roligt ändå. Jag tror att det inte beror så mycket på vad man gör och vart man är, utan med vem man gör det med.

En till sak måste jag nämna. Jag är en ganska matglad tjej. Och folk blir nästan häpna när de serhur mycket jag kan äta, utan att gå upp i vikt. I går hade jag en riktig mat-dag (eller vad jag ska kalla det), jag måste faktiskt berätta vad jag åt.

2 mackor och oboy till frukost.
stekt ägg och prinskorv till lunch.
godis och en dricka.
cesar chicken wrap på Subway till middag.
stripstallrik lite senare på kebab baren.
kladdkaka och en annan kaka på karibu.
paj på mc donalds.
kvällsmacka hemma hos Sandra.

I bland kan jag önska att jag hade lite mer "hull" på kroppen, men jag är ändå ganska glad över att jag kan äta så mycket, utan att öka i vikt.


Uppdate:

Nu är jag tillbaka från stan, och sitter hemma hos Anna. På stan kikade vi bara runt lite, köpte godis och åt middag.
Skönt att det äntligen har blivit skönt väder igen, jag är så sugen på att dra med mig lite folk och grilla. Jag är aven på ett riktigt partyhumör känner jag, undra om det är vädret som gör det?
Vad ska ni göra denna fina lördagkväll? :)


Nu drar jag...

till stan med Anna och Sandra.
I dag ser jag ut så här:


Nya skorna är på, som för övrigt inte ser så nya ut längre. Men så ser dom ut iaf!


Lördag 09.05.09.

God morgon på er.

I går kväll följde jag med Anna på max, hon skulle äta middag. Jag tog även en glass, och sen drog vi hem till henne igen. Där blev vi sittandes hela kvällen och det hände inte särsilt mycket. Med andra ord har jag itne så mycket att berätta.
Nu är jag i alla fall hemma, fick nyss skjuts hem av pappa. Så nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan in på stan med Sandra.
Ha en bra dag.


Jeans-Recension.

Nu tänkte jag visa upp de nya Jeansen. De som jag vann på www.lindablom.se



Jag mer än nöjd. De sitter perfekt och är skitsnygga, inte sant?
Själv så har jag aldrig gillat höga jeans förut, eftersom det känns obekvämt. Men dessa är otroligt sköna. Vill knappt ta av mig dom. Dessutom har jag inga andra gråa jeans, så det var riktigt kul att få ett par att lägga in i garderoben bland de andra.
Jag är jätte glad för att jag vann tävlingen och för att jag funnit ett par nya favoriter.

Tack ännu en gång till Lily, och jag hoppas att du fortsätter med dina tävlingar :)


Fredag 08.05.09.

Hej på er.
Just nu är jag hemma från en dag delvis i Åre samt Järpen. Jag ska berätta vad jag gjorde där och passa på att svara på en läsar fråga:

ella om God natt.:
hej jag har en fråga, vad har du sökt för gymnasium/linje? gillar din blogg också & du är jättesöt! :)

Svar: Hej Ella. Jag tänkte faktiskt berätta lite om mina gymnasieval, så det var roligt att du undrade.
Jag har velat runt hur länge som helst utan att veta vad jag riktigt vill. I början av terminen var jag nästan hundra procent säker på att jag ville gå frisör. Men ju mer jag började läsa och höra runt så fastade jag för andra program också. Nu har jag gjort mitt val, men vet ännu inte vilken linje som jag ska välja. Men jag har i alla fall sökt: Hotell och resturang i Åre/järpen, Frisör på John Bauer, Mode Design på Pc. Min syolärare ska även lägga till samhälle ekonimi MER och samhälle it. Varflr hon ska jag det är för att jag har tvivlat så länge, så det känns skönt att ha en nödlösning.


Tack så mycket för den söta kommentaren, kul att du läser min blogg och jag hoppas du fick ett bra svar på din fråga :)




Det var i alla fall roligt i Åre och i Järpen, och det var kul att se hur eleverna bor. Jag är helt klart fortfarande intresserad av linjen. Men jag är mycket väl medveten om alla risker som måste tas om jag nu väljer att gå där.
Jag vet själv om att det kommer bli mycket festande (för mycket festande) och jag pratade till och med om det med min pappa. Jag vet inte om det är värt att gå där, men jag vill som sagt fortfarnade det.
Jag ska försöka tänka vidare på saken.

Någon som har tips, hjälp mig gärna och kom med råd.


God natt.

Hej på er.
Nu är jag hemma efter skoldansen. Det var faktiskt roligare än jag tänkt mig. Själv så trodde jag att det skulle vara tomt på dansgolvet, och skittrist dansbandsmusik typ. Men det var ett liveband och ett (nästan) fullt dansgolv. Helt okej faktiskt :)

I dag köpte jag skor i alla fall. Ska visa er någon dag framöver. Jag hämtade även jeansen, som var otroligt snygga. De ska jag också visa er.

I morgon ska jag på studiebesök på gymnasieskolan i järpen/åre. Jag ska dit min kära kusin från stockholm, som jag inte träffat på evigheter, så det ska bli skitkul.
Jag ska upp om bara några timmar, så nu är det godnatt. Jag skriver så fort jag är hemma i morgon.
Ha det bra så länge.


Torsdag 07.05.09.

God morgon på er.
I dag vill jag varna för dålig uppdatering. Direkt efter skolan så drar jag in på stan och köper skor. Där efter följer jag och Josefin med hem till Anna, där vi ska laga mat och göra oss i ordning lite. Sedan kommer jag vara på skoldansen hela kvällen. Möjligtvis att jag bloggar när jag kommer hem, om jag inte är alldeles för trött.

I dag ska jag även hämta ut jeansen. Jag lovar att blogga lite om dom, vilket Linda Blom själv sa att jag skulle göra.
Ha en bra dag.


Lysande!

När jag och pappa flyttade in i vårat lägenhet/radhus (kalla det vad du vill), så totalrenoverade vi det. Eller jag gjorde väl itne så mycket, men hur som helst.
Pappa överaskade med ett sminkbord till mig, en egen plats i badrummet bara åt mig. Självklart blev jag jätte glad, men jag har aldrig sminkat mig där. Och varför? - Jo för att det var så dåligt ljus. Men nu så... typ ett år senare, så har pappa satt upp en lampa. Så nu kan jag äntligen få användning av mitt fina, jätte bra sminkbord :)



( Ursäkta röran, jag ska nog snygga till där lite i morgon )

Dagens outfit.

Så här ser jag ut i dag mina vänner:



Skinnjacka & Linnen, H&M.
Jeans, Bik bok.
Skor, Wedins.
Väska, Åhléns.

Fint?


Onsdag 06.05.09.

Hej på er allesammans.
Jag hade inte tid att skriva i morse. Men nu så..

På skolan var det en lugn dag, och inte särsilt ansträngande. Textilslöjd i 2 timmar, brändboll i ca 1 timme, lunch och sedan svenska i drygt en timma. Jag älskar onsdagar!

Efter skolan drog jag in till stan för att köpa skor. Jag väntade dock med skorna, men med mig hem fick en söt klänning följa med i alla fall.


Fick även ett paket tuggummi av mamma. Gullit av henne va?
Det var även mamma som köpte klänningen åt mig (som ni för övrigt får se lite senare).
Tack mamma.

Nu ska jag ut med hunden, och där efter ut och träffa vänner. I kväll ska jag ta och lägga upp dagens outfit, det var ju ett tag sen.


Redo.

Har precis tagit bort sminket, duschat och bortat tänderna.
Här har ni mig osminkad & söt:



... nu är jag redo för att sova.
Hoppas eran dag har varit bra.


Ni minns väll...

tävlingen jag vann på www.lindablom.se ?  - Jag har gått och längtat efter jeansen hur länge som helst. Och har inte riktigt fått ta på henne, för att ge henne min hemadress. Men kommenterade hon (äntligen) och bad till att börja med om ursäkt för att det har dröjt så länge, sedan skrev hon att dom nu är på väg i alla fall.
Så nu är det bara att vänta på att de kommer.

Visst är dom snygga? :



Tack Linda!

Just nu:

Hej på er. Har eran dag varit bra hittills?

Just nu befinner jag mig hemma hos Anna, där jag lagar mat med henne... i dag igen. Det här är nog mitt andra hem.

Nationella provet gick så där tror jag. Jag hann färdigt i tid och jag svarade på alla frågor, men jag känner på mig att det inte gick så jätte bra. Men det återstår att se.

I kväll ska jag nog bara ta det lugnt med tjejerna och marcus. Jag uppdaterar mer när jag är hemma. Jag ska försöka vara lite "roligare" då.


Tisdag 05.05.09.

God morgon allihopa. Sovit gott?
Jag sov alldeles utmärkt, och tog mig knappt upp ur sängen. I morse stod veckarkloackan på 6.00, och i går på 7.00, den timman gjorde en viss skillnad kände jag i morse.

I dag när jag kommer till skolan ska vi starta dagen med ett Nationellt prov i matte. Oh, vilken underbar start? - Nej, jag hade gärnat tagit provet en bit in på dagen, så hjärnan kommit i gång bättre.
Jag får i alla fall hoppas på att jag klarar det, och att det i huvud taget går bättre än det förra.

Efter skolan drar jag nog in på stan igen och fortsätter leta skor. Eftersom jag hade fullt upp med att leta klänning i går, så hann jag ju inte med skorna. Så i dag ska jag försöka hitta ett par.

Ha en fin dag.


Bimbo-bilder:

Jag märkte att det inte blev så mycket bilder. Men några ställde upp på kort i alla fall:



: Jag, Josefin & Erica, Pontus, Josefin , Erica & dollar (Erica chihuahua).


Så vad tycks? Såg jag tillräckligt bimbo ut?



Ska jag...

Hej på er.

Fotograferingen med klassen gick bra tror jag. Blev lite besviken att jag inte han "fixa" mig så mycket. Jag som skulle ha löshår, och en massa smink. Men när jag märkta att det var 5 minuter kvar tills plåtningen så satte jag upp håret, satte fast håret och tog på mig en mössa. Jag han inte heller sminka mig, så jag blev överklycklig när jag hittade ett par solglasögon i min väska. Så det löste ju sig kan man ju säga.

På skolan fick jag i dag reda på att skoldansen är på torsdag. Fick först lite panik, och tänkte direkt "måste hitta en klänning" , så jag åkte in till stan efter skolan tillsammans med Josefin för att leta.
Jag har hängt undan en och ska tönka lite på den innan jag bestämmer mig. Nu i kväll hörde jag å andra sidan av en kompis att när hon var där förra året kände hon sig alldeles för uppklödd i klänning osv, så hon tog bussen hem, bytte om till lite mer "vanliga kläder" och åkte tillbaka. Hon kände sig alltså lite väl uppklädd. Så nu har jag ännu svårare att bestämma mig. Ska jag klä upp mig? Eller bara vara lite finare än vanligt, fast med vanliga kläder?

Nu har jag lagt in bilderna från dagen till datan, så jag ska lägga upp dom på en gång, så jag inte skjuter upp det.


Måndag 04.05.09.

God morgon på er.
Gissa hur gott jag sov i mi nsköna säng med mina nya lakan? - Underbart skönt var det.

Det var inte det lättaste att ta mig upp ur sängen, men nu är jag uppe och har nu ätit frukost, klätt mig och sminkat mig lite. Jag glömde däremot min plattång hos mamma i går, så eftersom jag inte har fixat håret någonting och bara satt upp det, så har jag ovanligt mycket tid över.

I dag har vi som sagt skolfoto med temat "bimbo vs. brats", jag har hittat kläder nu, hoppas de duger. Det är faktiskt inte det lättaste att hitta bimbokläder bara så där.
Efter skolan ska jag in på stan en sväng och kika efter skor, ett par vanliga tygskor tänkte jag. De som jag köpte i London (för inte särskilt länge sen) är redan trasiga.

Hoppas ni får en bra måndag.


God natt.

Hej på er.
Då var denna vecka snart slut...

Som jag sa i det tidigare inlägget så spenderade jag dagen åt städning i stort sätt hela lägenheten. Det var riktigt jobbigt, och jag förstår mig inte på min mamma som ständigt städar. Men skönt att det är gjort i alla fall.
Efter städningen var klar så gick jag och mamma och köpte en varsin glass, det var riktigt gott.

Nu börjar mina två pappaveckor, så i dag var det middag hemma hos han. Vi fick en jätte god middag som vanligt, och jag hade dessutom fått nya, fina pålakan, lakan, rullgardin m.m. Fint va?:



Gissa om jag längtar tills jag ska få lägga mig under mitt sköna duntäcke?

I morgon ska ta ett klassfoto till niornas "roliga" skolkatalog. Våran klass bestämde oss för temat "bimbos alt. brats", kaske ett ganska orginellt tema, men det blev tillslut framröstat.
Så nu ska jag plocka fram lite kläder till min "bimbo-outfit" sedan ska jag sova. Jag ska försöka komma ihås att ta med mig kameran i morgon så jag kan fota min fina klass.

Sov gott.


Söndag 03.05.09.

Hej på er.
Jag känner mig riktigt dålig som inte har orkat/haft tid för bloggen denna helg. I går lyckades jag intelägga in ett enda inlägg på hela dagen. Även i dag har jag fullt upp med att städa köket, vardagsrummet, badrummet och hallen. Men jag tänkte lägga upp lite bilder från helgen i kväll. Så ni kan ju kika in senare.

I dag ska jag som sagt städa. Tro mig, jag är ingen som brukar städa. Jag lyckas alltid slingra mig ur det, och slippa det helt och hållet. Men nu har vi en hemkunskapsläxa, och mamma tvingar mig att göra den i dag. Så i dag blir det en heldag åt städning... kul!

Ha en bra dag.


Gårdagens outfit.

I går fick jag äntligen användning för kuvertväskan som jag har gjort. Passade perfekt till skinnjackan, eller hur? :



Midjekort skinnjacka, New Look London.
Tunika/blus, Vila.
Svarta jeans, Cheap monday.
 Skor, Skopunkten.
 Kuvertväska, gjort själv.

Fredag 01.05.09.

Hej på er.
Ursäkta för skit kass uppdatering.
Gårdagen var i alla fall minst sagt lyckad. Vi började kvällen med grillning vid sjön. Vi var ca 20 pers, och det var härlig stämning. Hela kvällen spenderades i stan, sedan åkte jag och julia till henne vid tretiden någon gång.
Dessvärre glömde jag min kamera hemma, så inga bilder från kvällen togs.

I morse vaknade jag hos Julia. Vi gjorde varma mackor och oboý, och därefter solade vi i drygt 2 timmar på hennes alltan. Jag fick faktiskt färg, och näst intill brände mig.


I kväll är vi några som ska laga middag hemma hos Josefin, som har villan för sig själv. Det blir en mysig kväll i hennes inglasade alltan.


Nu ska jag lägga upp gårdagens outfit, vilket jag lovade. Sedan ska ja göra min i ordning för att åka till Josefin.



RSS 2.0