Tisdag 30.06.09.

Hej på er allihopa.
I dag badade jag för första gången (för i år) i storsjön. Blev ganska sent i år, men det kan jag ju skylla på förkylningen.
Efter middagen så jobbade vi knappt två timmar. Och sedan åkte vi in till stan för att kolla invigningen av storsjöcupen (en fotbollscup här i östersund). Mycket mer än det har jag inte gjort i dag, och jag ska faktiskt gå och lägga mig tidigt för en gångs skull, för att orka upp i morgon då jag börjar klockan 8. Jag och tjejerna täntke åka dit lite tidigare för att äta frukost innan vi börjar, så det blir tidig uppgång.

Innan jag går och lägger mig tänkte jag varna er för en medecin jag har provat. Det är piller mot hosta. De funkar visserligen mot hostan, vilket såklart är posetivt. Men den ger många biverkningar, iaf på mig. För det första kan man bli trött och dåsig, vilket kanske inte är så farligt. Men när jag har tagit dom så har jag fått en hemsk huvudverk, jätteont i magen och känt mig illamående. Så dessa är inget jag rekomenderar:


: Inge mer Noskapin för min del, då hostar jag hellre mycket mer!

God natt.

FEL!

Hej igen.
Just nu befinner jag mig hos Anna, där jag sover i natt.
I kväll satt vi på samma ställe vi suttit på hela dan. Vi hade jätte mysigt men musik och godis. Som tur var så missade jag (som kom dit lite senare än de andra) ett jättebråk mellan några killar. Poliser, hundar och allt var där och alla mina vänner (som sett allt) fler förhörda. Huvva, det lät inte som ett smärtfritt bråk direkt..
Inte nog med det fick vi besök av konstiga människor, som helt plötsligt slog sig ner. Självklart är det roligt att träffa nytt folk, men vissa människor är inte som andra (om jag säger så). Jag fick bland annat en komplimang om att jag har fina öron, vilket jag verkligen inte kan hålla med om. Kul med en komplimang i alla fall :)

I dag kom beskedet om vilken linje jag har kommit in på. Jag blev väldigt upprörd och arg när jag läste papperet.
Jag kom inte in på frisör (mitt första val) men jag är fjärde reserv. Däremot kom jag in på mitt andra, som skulle vara samhälle ekonomi - mer, men på papperet stod det samhälle (alltså vanlig samhälle). Något måste alltså ha blivit fel, och jag blev som sagt väldigt irriterad. Pappa ska i alla fall ringa i morgon och se till så att det blir rätt. Rätt ska va rätt!


Måndag 29.06.09.

Hej allihopa.
I dag vare jobb igen. Men nu att städa toaletter och annat skoj på vallaskolan där massa barn kommer bo under storsjöcupen (JIPPPPIIIE).
I dag var det iaf väldigt slapp, men lagen har inte kommit än. Vi jobbade endast en och en halv timma. Riktigt skönt!
Vi kommer faktiskt ha riktigt bra arbetstider, först jobbar vi mellan 8-10 på morgonen och sen 6-8 på kvällen, men i morgon slipper vi morgonpasset.


Smidig som jag är så lyckades jag göra mig illa på första arbetsdan (lyckat):



: Jag skulle försöka öppna en dörr som hade någon slags spärr, och det slutade med att jag knäckte nageln och net började blöda under den. Skitäckligt... Ni kanske tycker att jag är lite mesig men det gjorde faktiskt skitont.

Efter jobbet stack jag in till stan med några och solade hela dagen vid vattnet. Nu blir det middag.
Har ni haft en bra dag?


Dagens outfit.

Hej på er.
Ikväll var jag ute med några vänner och bara satt i det sköna vädret. Finns det något bättre än härliga sommarkvällar?
Nu är jag riktigt trött och ska upp och joba i morgon, men jag slänger in dagens outfit innan jag lägger mig:



Rosa/vit randigt linne, Monki (nytt).
Jeansshorts, Wrangler (klippt själv).
Bruna gladiator sandaler, Skopunkten.
Brun axelrämsväska, Åhléns.

(inte så bra biler, men de får duga.)

God natt.

Söndag 28.06.09.

Hej på er allihopa.
I dag har humöret varit på topp, men tanke på att jag för det första har kunnat varit ute och njutit av det underbara vädret. Visst, jag är fortfarande sjuk, men jag kunde inte motstå att vara ute ett tag i alla fall.
Jag stack ner till badhusparken där jag träffade Hedda och Marcus. Vi låg och stekte i solen ett tag och drog sedan och köpte glass. Det slutade med ett piggelinpack som vi delade på alla tre. Riktigt smart faktiskt. Vi betalade endast 10kr och fick för det 5 glassar.


:Hedda och Marcus.


: våra Piggelin, gott gottigott gott!


: Marcus i vattnet, som för övrigt inte alls var lika kallt som jag trodde. Jag var så klart smart och stog över att bada med tanke på att jag fortfarande är sjuk.


London calling!

Hej allihopa.
När man är sjuk så finns det inte så mycket att göra som ni vet. Något som jag brukar göra (vilket inte alltid är så bra) är att kolla runt på massa webbshoppar. Och i dag var jag inne på h&m's sida och ser direkt en rubrik som säger "London calling", jag som äääälskar London, klickade självklart där direkt. Och se här vad jag hittade:


: massa massa snygga saker. Jag fick lust att klicka hem ALLTING.
Kollektionen heter STYLE GUIDE PARK LIFE (om jag förstod det hela rätt), och jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla :) . Några utav dessa saker finna även ute i affärerna.


Lördag 27.06.09.

Hej allihopa.
Tänkte bara låta er veta att jag lever. Men det hade jag nog inte gjort utan mina älskade läkemedel:



Allt detta för att bli frisk. Självklart tar jag det med måtta, och inte mer än det som står på ettiketten.
3 st mot hostan - de bruna flaskorna och Noskapin.
2 st mot ryggen - Voltaren och Tigerbalsam.
2 st mot huvudverk och feber - Alvedon och (framförallt) VATTEN.

Trots dessa läkemedel så tycker jag nog att sömn är den bästa medecinen.


Fredag 26.06.09.

Hej på er allihopa.
I går hade jag en extremt jobbig dag. Som jag berättade så hade jag loppis med friluftsgruppen i valla. Jag var där i mer än 5 timmar trots att jag mådde riktigt dåligt. När jag kom hem tog jag tempern och det visadade sig att jag hade 39 graders feber. Mamma hade fått en stark hostmedecin utskriven, så jag tog av den och somande innan 8.
I dag valde jag att stanna hemma från både jobbet och loppisen.

Som alla säkert redan har hört så har Michael Jackson gått bort. Och om jag ahr förståt det hela rätt så gick han bort i ett hjärtstillestånd i går.
Mycket tråkigt tycker jag,. Jag har länge tyckt om hans musik, men har även haft lite mot honom de sista åren, med tanke på beteende och utseende.
När han var ung var han så fin, men efter alla hans operationer så såg han riktigt hemsk ut. Men bortsett från det har han alltd varit bra på att sjunga och dansa.


: 3 bilder i olika åldrar.

Michael blev endast 50 år. Och själv tror jag att  bland annat alla dessa operationer orsakade hans tidiga död.

1958 / 2009. R.I.P


Torsdag 25.06.09.

Hej på er.
Är nu hemma från näst sista dagen som fotbollstränare i fotbollsskolan (SKÖNT!). I dag skötte sig ungarna (hysat) bra. Kanske för att Johan (en annan tränare) hade med sig glass till alla.

I dag börjar våran loppis med friluftsgruppen (vi som ska åka utomlands tillsammans i sommar). Jag hade helt glömt bort detta, men jag kommer iaf jobba på loppisen i valla i dag, fredag och lördag. Eftersom jag knappt kommer ha tid till annat så förvarnar jag med att bloggen inte kommer vara så bra uppdaterad.
Men kom gärna förbi i valla och kanske hitta något fint på loppisen :)
Ha det bra så länge.

     


Onsdag 24.06.09.

Huvva vad svårt det var att somna i går. Ryggen gjorde så jävla ont, vilket slutade med 20 min på spikmatta. Det var faktiskt första gången jag testade den, och konstigt nog var det ganska skönt. Jag hade dock en tunn tröja på mig.

Nu är det jätte fint väder ute, men jag har bestämt mig för att stanna inne och försöka bli frisk. Möjligtvis lägger jag mig på ballkongen ett tag senare, men nu blir det spikmatta sen fotbad tror jag.


Dagens outfit.

Hej på er.
Efter stan drog jag till Sandra, där vi lagade mat... eller hon lagade ohc jag kollade på. Det blev pasta med creme fraíge, räkor, kräftstjärtar, dill, citron, salt och peppar. MUMMSSS..
I kväll var vi bara ute och njöt av att det var hyfsat väder för en gångs skull.
Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig med tanke på att jag inte mår bra alls. För det första har jag så himmla ont i ryggen som jag får av hostan (känner mig som en gammal gubbe) och dessutom har jag fått ett blåmärke mellan benen pågrund av skadan som skedde i dag (läs tidiare inlägg), det gör så sjukt ont. Usch och fy, ge mig smärtstillande!

Slänger upp dagens outfit innan jag somnar:



Jeansleggings, Gina Tricot (nya).
Tunika, Åhléns.
Kofta, Only.
Bruna gladiator, Skopunkten.
Brun väska, Åhléns.
Skinnjacka, H&M.
Solglasögon, Primark London.





Tisdag 23.06.09.

Hej på er.
I dag var jobbet lika jobbigt som vanligt. Jag blev dessutom slagen mellan benen av en kille som tog i allt han hade med sin knytnäve... sjyst kille!
Efter jobbet åkte jag och Julia hem till mig, och köpte med oss muffins på vägen:





Mummsigt!

Nu blir det en tripp på stan.


Back in town.

Tillbaka hemma från storstan.
Jag har haft en riktigt underbar weekend i stockholm. VI hade riktigt kul, och jag har länge längtat efter min kusin och resten av släkten.
Jag har mycket att skriva om och visa massa fina bilder från bröllopsdagen. Men nu ska jag göra mig i ordning och sticka till pause med gänget på en fika.
Bilderna kommer upp under veckan.

Köpte lite nytt smink i dag:


Mineral Powder Foundation, Lumene - 155 kr.
Maskara, Isadora - 29kr (älskar nedsatta priser!!)


Fredag 19.06.09.

Hej på er.
Detta blir inget längre inlägg, men tänkte bara berätta att jag nu är framme i stockholm och passa på att hälsa alla glad midsommar!


PAUSE!

Det blev som sagt en fika på pause med gänget. Det var mycket trevligt och gott fika. Jag tog dock endast en Frappe (islatte), den var helt klart super! Det är faktiskt mysigare att fika på kvällen har jag tänkt på. Inte alls lika mycket folk, och rus utanför.



Efter att pause stängde så tog vi en busstur. Vi åkte bara runt och kom tillslut tillbaka till stan. Inte mycket hände, men vi hade faktiskt roligt. Och det var mysigt att spendera några timmar ute med mina vänner, trots att jag inte mådde så bra.

Nu har jag packat det sista, och ska nu oacka ner datorn. I morgon ska jag upp supertidigt och gå ner till tåget som går 8.05. Sov gott på er, och om jag inte hör av mig något i stockholm så hörs vi när jag kommer hem.


Torsdag 18.06.09.

Hej på er.
I dag var ungarna riktigt jobbiga. De blir allt jobbigare och jobbigare som det verkar. Vi vet itne riktigt vad vi ska ta oss till. Vi hade till och med fått klagomål från någon förälder att vi använde för lite boll i övningarna. Men hur lätt är det när det enda ungarna gör är att sparka bort varandas bollar och skiter i bland helt och hållet i övningarna.
Usch vad detta gjorde mig på dåligt humör.

Efter jobbet åkte jag, Anna och Julia hem till mig på en fika och prat. De stannade en stund och vi satt bara vid tvn och degade.
Sen dess har jag packat. I morgon far jag ner till Stockholm för att fira midsommar och gå på min fasters bröllop. Det ska bli väldigt roligt. Jag ser dock inte fram emot tågresan dit, med tanke på att jag är så sjuk. Men det ska som sagt bli kul.

I kväll ska jag och några vänner förhoppningsvis ta en fika på pause, vilket ska bli väligt mysigt. Så vill jag mysa lite med dom innan jag åker.

Vet att bloggen har varit lite tråkig på sistonde, men jag är bara sjuk och trött. Efter helgen blir det förhoppningsvis ändring på det.


Onsdag 17.06.09.

Hej på er.
Min dag började med jobb. I dag var barnen jobbigare än tidigare. Vilket jag ej trodde var möjligt. Vissa av dom är jätte söta och lyssnar duktigt med andra slåss precis hela tiden..

I dag har jag legat hemma hela dagen i hopp om att bli lite friskare. Mamma kom hem med sushi till lunch:



Tyvär så kunde jag inte njuta till hundra procent av den goda maten, eftersom jag knappt känner någon smak. Men det var gott ändå!

Fy vad jag är less på att vara sjuk. Det är dock mysigt att jag blir lite ompysslad. Mamma gjorde god mat och köpte även hem chips och choklad.

I kväll tittade solen fram, så jag var bara tvungen at gå ut en stund. Så jag träffade några vänner på österäng som spelade brändboll. Annars har jag som sagt abra suttit inne hela dagen.

Nu ligger jag i soffan omringad av snorpapper, halstabletter och nässpray, kollar lite på So you think you can dance, och äter chips. Snart ska jag sova. Ha det bra.
(Det har föresten inte gått att blogga på hela dagen).


Dagens outfit.

har varit lite slö i dag, och har därför inte orkat blogga.
men jag avslutar kvällen/natten med en dagens outfit:



Kort grå kofta med stora knappar upptill, Primark London.
Vitt linne, Bik bok.
Grå midjehöga jeans, Cheap Monday.
Skinnjacka, H&M.
Skor, skopunkten.


Tisdag 16.06.09.

Hej på er.
I går kväll sov jag som sagt hos Anna, och vaknade upp riktigt trött efter två spännande gossip girl-avsnitt innan vi la oss.

Efter jobbet fick jag med mig Josefin och Julia hem till mig, då vi fikade mackor och drack te. Därefter blev det en tripp på stan som avslutades på pause där Josefin tog en sallad och bjöd mig och Julia på fika.

 
: Josefin, Julia.

Nu är vi hemma hos mig igen och jag och Josefin ska snart laga middag, och förhoppningsvis sätta oss på ballkongen och äta.


Nu:

befinner jag mig hos Anna efter en lagomt mysig kväll med gänget.
Snart blir gossip girl, mer mys och sen sova. Uppgång tidigt i morgon!

Ha det bra allesammans.


Shopping.

Efter en sovstund tog jag en sväng på stan med Anna och Julia. Hittade en söt tunika på rean:



(visar den på senare).


Måndag 15.06.09.

God morgon på er, och god dag för min del som varit uppe sen 7 i morse.

Nu är jag hemma efter första dagen på jobbet.
Jag hade samma sommarjobb förra året, nämligen fotbollsskola. Men det var inte lika roligt i år, som det var då. Förra året hade jag en grupp små tjejer som var tysta, lyssnade och ville lära sig. I år har vi ett stort gäng killar på 8 år, som gärna gör som de själva vill, slåss, sparkas och skiter i vad man säger.
Ganska stor skillnad i år alltså. Dessutom ahr det inte varit så bra väder, vilket gör att man inte blir så peppad.
Hoppas morgondagen blir bättre, jag måste nog läxa upp småkidsen.

  
: Jag i mina "fina" tränarkläder.

Nu blir det lunch, sen vila/sova en sväng.


Blä!

Usch och huvva vilket äckelväder. Regn, kallt och blåsigt i mitten på juni och i början på mitt sommarlov. Detta borde inte vara tillåtet.
Inte nog med det så börjar mitt jobb i morgon. Från klockan nio ska jag lära småbarn att spela fotboll, förmodligen i regnet dessutom... kul!

Detta gjorde mig på dåligt humör. God natt.


Lördag, middag hos Sandra.

På lördagen var vi tjejer bjudna på tjejmiddag hemma hos Sandra för att fira hennes födelsedag.
Det blev en god 3-rätters middag:




UNder middagen fick Sandra öppna sina paket som hon fick av oss. Vi känner henne ganska väl.. hon älskar mörk choklad, äpplen och nötter. Dessutom fick hon ett fint linne:

Sedan festade vi på hela kvällen, med kortspel osv:

Riktigt lyckad kväll, och återigen grattis till lilla Sandra.


Fredag, avslutningen 9an.

Jag håller vad jag lovat och lägger upp bilder från helgen. Jag tar en dag i taget, så här är fredagens bilder:





Efter våran fina skolavslutning så åt jag en lunch med mamma, pappa och farmor på en resturang. Därefter var jag på stan en sväng med några kompisar. Köpte ett line och ett hårband, kanske visar sen.
Senare blev det middag hemma hos Sandra med hon och Josefin. Där blev det även lite förfrest:


Sedan åkte jag och Josefin till Valla för att träffa våra klasskompisar och parralellklasskompisar, för att fira:



Sedan åkte vi alla in till stan, där vi hade riktigt roligt. Kvällen avslutades med käk på donken tillsammans med Joseifns pappa och hans kompis, sedan taxi hem till Sandra runt 3 någon gång.



Söndag 14.06.09.

Hej på er.
Jag har inte skrivit på hela helgen.. Eftersom jag har haft fullt upp med massa roligheter som firat min avslutning, firat Sandras födelsedag med middag och festligheter.
Det har helt enkelt varit en riktigt rolig helg och jag ska så snart som möjligt lägga upp en del bilder från dagarna.
Men först och främst ska jag packa (åker till mamma i dag) och städa lite på rummet (som ser förjävligt ut).

Sandra som vi firade i går, fyller år i dag så jag gratulerar nu henne: Grattis Sandra!

I fredags hann jag endast visa könningen. Men så här såg jag ut på min avslutning:

 
: Mittbena, platt utsläppt hår, vit klänning, svarta gladiator sandaler med nitar från London.



Fredag 12.06.09. Sista dagen i skolan!

Hej på er.
I dag är det skolavslutning.

Jag uppdaterar så fort jag kan.




Jag kan inte förstå...

... att i morgon går jag ut nian. Vilket innebär sååå mycket. Jag kommer aldrig mer gå tillsammans med samma klasskompisar, jag kommer aldrig mer gå på samma skola och till hösten börjar en helt ny grej.
Efter 10 år med samma folk (vissa mindre) så ska vi nu skiljas. Självklart kommer vi träffas igen, men inte varje dag....
Åh... även att jag börjar grina nu. Vad kommer jag inte göra i morgon när vi väl står där, har fått våra betyg och ska ta farväl?
Jag vill inte ens tänka på saken.

Nu måste jag sova. I morgon skulle jag gissa på att det inte blir så mycket bloggande, kanske inget alls. Men jag lovar att lägga upp bilder och berätta om allt.
God natt.


Skorna!

Här är dom! De nya skorna ni ville se:



Egentligen har jag köptstop, men de var sänkta från 500:- till 150:-, så jag kunde ju inte låta bli!
Först var jag helt säker på att de första jag skulle göra var att klippa av banden. Men jag börjar gilla de mer och mer. Så det får nog sitta p ået tag till. Vad tycker ni är snyggast? Med eller utan band?


Niornas middag & klassens dag, BILDER!

Nu är jag hemma från en skitbra dag tillsammans med min älskade klass och paralellklassen.
Tänkte berätta lite kort och visa några bilder:

Vi började som sagt dagen med film och knytkalas. Om det är något våran klass är bra på, så är det fika:


:Gissa om man var mätt efter allt detta?


:Erica & Josefin, fina som alltid.


:Jag, som hade på mig en svart fodralklänning från London och en vit kofta som jag lånade av Erica. Till de hade jag mina nya klackisar (ska visa dom)


: Josefin, Jag & Erica.

Sedan blev det mingel och därefter lunch/middag.


Josefin & Krille.


Erica & Jesper.


: Pontus & Sara.


: Min klass.


: Bordet bakom sitter lärarna. I Vänstra hörnet ser ni Josefin som bjuder på sig själv.

Under middagen så höll våra handledare ett tal inför våran klass, som innehöll massa roliga saker. Bland annat gamla bilder.


: Mattias i min klass. En bild från när vi hade en tema dag, då killar skulle vara tjejer och tvärt om. Mattias slog på stort! Han är just nu i Grekland och missagde middagen och även avslutningen som är i morgon, vilket är väldigt tråkigt.

Efter middagen så framförde vi våra musikbidrag. Vårat framträdande gick inge vidare. Först började vi skratta, så vi fick börja om. Sen sjöng jag fel, så började vi skratta igen och fick börja om. Tredje (gången gillt) gick det.


: En bild på oss när vi sjunger.
Gruppen som vann var 3 tjejer i min klass. Deras låt var underbart bra.


Torsdag 11.06.09.

God morgon på er.
I morse vaknade jag upp med en nästan igentäppt hals. Men nu, en timma senare så kännr jag mig ganska pigg.

Nu väntar en jätte bra dag.
Snart ska jag till skolan. Då ska vi ha knytkalas med massa got fika och se på film. Därefter får vi välja om vi vill åka hem eller stanna kvar på skolan för att göra oss i ordning. För runt tvåtiden har vi nämligen en lunch/middag tillsammans med alla nior. Då blir det fina kläder och god mat. Vi ska även spela upp våra bidrag av låtarna vi skrivit. Så kommer ett bidrag röstas fram, som ska få spela på skolavslutningen.

Jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt under dagen. Jag är väl tillbaka någon gång i kväll skulle jag tro. Ha det bra så länge.


Myskväll.

I dag/kväll har jag bara slappat. Jag sov någon timma innan maten och senare kom Anna över med chips och godis. Vi har haft en myskväll ihop, eftersom vi båda kände oss trötta och jag känner mig fortfarande hängig.
Men när vi skulle he på en film så kom fotbollen upp på tvn. Jag hade helt glömt bort att Sverige spelade mot Malta i dag. Hur som helst så blev det fotbollskväll i stället, men det var mysigt det med.

Efter att Anna drog färgade jag håret. Jag visar er resultatet i morgon, nu är jag bara trött och vill sova.


Filmroller & kändisar.

Som jag berättade så hade vi nior en dag tillsammans i dag, då vi skulle vara utklädda till filmroller och kändisar.
Här kommer några bilder:



: det blev mingel med dricka och snacks.




: många hade klätt ut sig jätte bra, vissa klädde inte ut sig alls.


: Erica, Josefin & Jag som Charlies Angels.


: Jag passade på att sova undertiden vi hade rast. Jag mådde inte så bra under dagen, men det var roligt att va där ändå.


I dag städade jag ur mitt skåp och lämnade in nyklen. Det känns så konstigt att jag inte kommer tillbaka dit nästa år.


: Allt detta fanns i mitt skåp + alla böcker och sånt.
Det fanns bland annat 2 par skor, 2 par toflor, 8 tomma stora tuggummipaket och lite kläder. Kan inte förstå att allt fick plats.


Onsdag 10.06.09.

God morgon på er.
Jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör nu. Själv så har jag som sagt blivit sjuk, och jag har även huvudvärk och svettas. Det skulle kunna vara feber, och jag borde stanna hemma. Men jag vill inte missa denna dag i skolan.
För i dag ska vi alla nior vara utklädda till en filmroll/kändis, och göra lite olika saker. Jag tsm med Josefin och fyra till håller i hela dagen.
Hoppas jag blir bätttre under dagen, oftast är förkylningen värst på morgonen.

Ha en bra dag allihopa.


Skit & shopping.

FAAAAAAN vad jag mår dåligt. Jag håller på att bli sjuk... IGEN. Och vilken dålig jävla (ursäkta) timing.
På fredag går jag ut 9an och då ska det självklart firas, och på lördag ska jag ha tjejmiddag med flickorna för att fira Sandra som fyller år, därefter ska vi ut.
SÅ varför blir jag sjuk NU?

Ikväll jag hos Hedda hela kvällen. Anna bjöd mig på pizza som vi tog med dit, sen blev det tv resten av kvällen. Jag började må lite dåligt, och Hedda var supergullig och gav mig några kurer som t.ex: te med massa honung, någon grej som man skulle gurgla i halsen, halstabletter & alvedon. Så gulligt av de båda två.


Trots allt detta så är jag ändå lite glad. I dag när jag var på stan så blev det shopping... ett par NYA SKOR fick följa med heeem!!




Jag visar dom i morgon för nu är jag supertrött och smått irriterad.
God natt.

(så passande att det råkade vara ett hjärta med ett utropstäcken på min sovtröja, eller hur!)

!


Vinst.

Hej på er. Haft en bra dag?

Som jag (tror) jag skrev i går så har vi haft en stafett i dag. En gammal tradition vi har på våran skola. I år ställde även några utav föräldrarna i min klass upp. Det var faktiskt ganska kul att möta dom, en ganska lätt match men roligt än då.
Man tävlar klassvis, och våran klass har vunnit flera år i rad (mot andra i samma ålder/klass). Självklart tog vi hem vinsten denna gång, som även var den sista för våran del!

 

: vi fick fina medaljer!


Nu ska jag in till stan och hem till mamma för att hämta saker inför morgondagen.



Tisdag 09.06.09.

Brottom brottom brottom..
Ha en bra dag,


Mitt förflutna.

Hej hopp.
I kväll blev det som sagt en latte på stan med Hedda. Vi fick sällskap av Josefin efter en stund dessutom.

När jag kom hem så hade jag ett litet samtal med pappa... Eller ja, ett en-timmas-långt-samtal. Konstigt att man kan ha så mycket att snacka om i bland. Vi pratade om min förflutna, den lilla fjortis-kriminella tiden som jag hade i trettonsårs åldern. Det finns mycket att prata om där kan jag säga, och framför allt nu kunna skratta åt.
Förutom det så pratade vi om mycket mer, som t.ex pappas ungdom osv.

Det var i alla fall ett roligt samtal. Men nu så är jag trött. I morgon väntar staffet och fotbollsmatch mot lärarna. Så nu gäller det att vila upp sig lite.
Natti natti.



Osmidig tjej och dålig kanlité...

...går väl inte så bra i hop.

Ni minns väl jeansen jag vann för några månader sen? De gråa Cheap monday-jaensen med hög midja!
Jag visste sen innan att det är dålig kvalité på både dom jeansen, men också de andra av samma märke.
Men i dag när jag skulle in på stan så skulle jag ta på mig jeansen, så drog jag i de fär flärparna (där man har skärp, om man nu har det). Så drog jag ett hål... Smidigt!



Jag har i alla fall lärt mig 2 saker av detta.
1. att det är väldigt dålig kvalité på dessa jeans.
2. att jag inte ska dra i flärparna när jag tar på mig byxorna i forstättningen.

Nu ska jag dra mig mot stan för att bli bjuden på en latte utav Hedda. Ha de bra.


Måndag 08.06.09.

God morgon på er alla.
I dag börjar den sista veckan i skolan. Sista veckan i 9an och sista veckan i grundskolan. Bara 5 dagar kvar tills vi får det efterlängtade sommarlovet. Jag längtar dock inte tills vi står där på fredag och ska ta farväl av min underbara klass. Gissa vem som kommer lipa, om inte jag?
Denna vecka kommer i alla fal bli riktigt skön. Vi har bara "roliga" saker planerade. I dag har vi bränboll, KUL att spela brännboll i detta regnväder. Det ser jag "verkligen" fram emot.

  

Nu ger jag mig ut i springkäderna!
Ha en bra dag.


Dagens outfit.

Så här ser jag ut i dag allihopa, inte så speciellt men riktigt bekvämt:

 

Lång kofta, BIk bok (lånad).
Sidenband, lånat från ett annat plagg.
Svarta tights, Kappahl.
Skinnjacka, H&M.


Mongo.

Just nu sitter jag och plattar håret efter en timmas dusch. Och ful som jag är så kände jag för att fota lite. Så här mongo kan jag vara i bland:


(även att jag ser ut som en lite fånge i min randiga kofta)


Grabbkväll.

I går kväll blev det en riktig grabbkväll. Dock var mitt sällskap fyra andra tjejer och endast en kille. Men grabbkväll innebär: fotboll på tv med chips och godis, biljard, poker och vattenpipa.
Vi hade faktiskt riktigt kul. Och det var skönt med en hyfsad lugn kväll.



: Fotboll på tv'n, och alla sitter peppade i soffan och hejar på Sverige för fullt.



: Biljardbordet.



: Poker. Hedda vann, grattis!

Tack alla tjejer samt Marcus för en riktigt rolig "grabbkväll".


Söndag 07.06.09.

God morgon på er.
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera i helgen. Men jag har haft mycket bättre för mig än att sitta vid datorn.
Jag ska alldeles snart berätta om min gårkväll.

Ha det bra så länge.


Lördag 06.06.09.

Hej och ett sent god morgon.
Gårdagen och framför allt gårkvällen var hur rolig som helst.

Jag åkte in till stan tillsammans med Josefin för att se när studenterna sprang ut. Därefter tog jag och josefin en lunch på stan, och bestämde oss för att inte dra tillbaka til skolan och i stället stanna och kolla på flaken. Vi träffade även Jennie, som också hänge runt med oss.
Det var jätte roligt att se alla glada studenter och tänka "fy fan vad roligt vi ska ha när det är vi som står där"....


: Jennie & Josefin.


: Josefin & hennes glada bror (som tagit studenten).

Senare var jag som sagt bjuden på studentmiddag hemma hos Josefin. Maten var huuuuuur god som helst och det var jätte trevligt att träffa (nästa) hela josefins släkt. Jag orkar inte berätta om all mat vi åt, men den var iaf super. Josefins pappa som är kock hade tagit med sig all mat från Innefickan där han jobbar. Så ni som går dit och äter, vet vad jag pratar om.

Senare på kvällen drog vi ut. Vi startade det hela på en fest i stan. Senare drog vi på en mindre fest och sedan var det dags för studenttalet eller vad man ska kalla det. Där var det ett liveband som spelade och hela publiken, samt studenterna var så klar pepp. Så där var vi nån timme, dansade runt och hade bokstavligt talat jävligt roligt.



Fredag 05.06.09.

God morgon på er.
Det var länge sen jag hade tid för ett inlägg innan skolan. Ett tag var jag väldigt bra på det, men den senaste veckan så har jag försovit mig eller i alla fall haft brottom på morgonen.

I dag är det studenten, jag antar att jag inte är den enda som är avundsjuk på de lyckliga jävlarna som springer runt och sjunger hela dagen. Själv får jag vänta 3 år till, vilket just nu läng jätte lååångt. Men åh andra sidan så är det väl vägen dit som är roligast, eller? För vad gör man efter man tagit studenten!? Om man inte har ett jobb så lär det ju bli lite långtråkigt.

  

I dag har jag på mig mina gamla älsklingsjeans. Som egentligen är alldeles för små. Men har man en gummisnodd som man kan sätta mellan knapphålet och knappen i gylfen, så löser det sig. haha^^

Ha en bra dag allihopa.


BB.

Gissa om jag har varit trött i dag? - Om jag har. Min power nap som jag tänkte ta, blev tillslut 2 timmars (härlig) sömn. Även om jag fick sova i två timmar så har jag varit trött hela kvällen. Jag tog mig tillsist ut i mjukisbyxor och träffade några vänner i valla.
Hoppas nu bara att jag kommer kunna sova i natt, men det lär väl inte vara ett problem.

Som vanligt sitter jag inne och kikar runt på lite webbshoppar. Just nu vill jag verkligen ha en snygg t-shirt. På Back Book har jag hittat några riktigt snygga (typ hela deras sortiment men ändå):



http://www.bbook.se

I morgon är det studenet, och själv är jag bjuden på studentmiddag hemma hos Josefin, vars bror tar studenten i år. Efter det ska vi nog ut. 
Försöker hinna med ett inlägg på morgonen, annars kommer jag nog inte ha någon tid för det i morgon skulle jag tro.
God natt.


Torsdag 04.05.09.

Hej på er.
Som jag berättade i går har jag varit på utbildning inför sommarjobbet i dag. Det ganska drygt eftersom det höll p ånästan hela dagen, och jag hade även hört det mesta sen förra året.

Jag kom nyss på att jag faktiskt itne har berättat vad det är för jobb, vilket var lite klantigt gjort av mig. Men jag ska i alla fall ha fotbollsskola. Lära ut fotboll och leka. Jag hade som sagt samma jobb förra året. Och det var värkligen lättförtjänta pengar. Visst! det är inte så bra lön, men jag gör nästan hellre något roligt och tjänar dåligt, än något tråkigt men tjäna bra. Dessutom jobbar vi bara 2 timmar om dagen i 9 dagar (inga helger och inte midsommar) + att vi ska jobba under storsjöcupen. Vilket också är roligt, då man får träffa massa folk från olika länder runt om i världen.

Nu är jag ganska trött och ska nog ta mig en power nap.




: vad ovant det känns att se den nya designen. har ännu inte bestämt mig för om jag ska ha den, den gamla eller kanske något helt annat? kom gärna med fleeer tips!

Hoppas!

Hej på er. Har eran dag varit bra?
I kväll var jag i valla och umgicks med vänner. Vi tog en sväng förbi subway och köpte en latte innan vi drog hem. Nu är Julia här, och vi ska snart sova. I morgon ska vi på utbildning hela dagen för sommarjobbet. Känns lite onödigt eftersom jag var på samma sak förre året, men det är obligatoriskt tror jag, så det är bäst att gå. Hoppas på fint väder i morgon allihopa!
God natt.


NY design!

Jag bestämde mig för att göra en ny design till slut, trots att det inte var så länge sen jag gjorde min header.
Jag hoppas på att ni nu kan se min nya design. NI får gärna tycka och säga till vad ni tycker. Ska jag behålla den nya designen eller gå tillbaka till den gamla designen?
Säg vad ni vill, både bra och dåliga saker. Kom gärna med förslag också!


Liten jeansjacka hindrar inte mig!

I dag när jag var hos mamma hittade jag igen en gammal jeansjacka. Jag köpte den för många, många år sedan på en secondhandaffär i stockgolm, och hade tänkt slänga den eller nått, pågrund av att den är alldeles för liten.
Men så i dag så testade jag den bara för skojs skull. Och titta! Den är visseligen för liten, men rullar man upp ärmarna och har den öppen så är den ju skitnygg:

Jag som hade tänkt köpa en ny jeansjacka, kanske itne behöver det nu. Jag tycker att den är riktigt snygg iaf! Vad tycker ni? :)


Dagnes outfit.

I dag har jag på mig den nya tröjan från Göteborg:

Randig tröja, Gina tricot.
Vitt långt linne, Cheap monday, Wekday.
Jeans, Cheap monday, Zlave.

Armband i skinnimitation, H&M herr-avdeling.
Ringar, fått av Anna.
Örhängen, Glitter.

Skinnjacka, H&M.
Skor, skopunkten.
Väska, Åhléns.


MVG & fika!

Så.. nu är jag hemma och kan berätta lite om min dag:
På skolan gjorde vi inte så mycket i dag heller, men på idrotten fick vi reda på vad vi får som slutbetyg. Och jag är överlycklig eftersom jag fick MVG, vilket jag faktiskt har kämpat för.
Efter skolan drog jag till stan och tog en fika med mamma på Wedemarks (tror det stavad så). Jag tog en mummsig fralla och en latte.


: mamma.

Jag skrev ju i förra inlägget att det haglade. Nu lyser helt plötsligt solen igen, det är dock fortfarande kallt och blåsigt.
Är det inte konstigt att vädret kan vara så här nu... i JUNI!?


Onsdag 03.06.09.

Just nu: sitter jag hemma hos mamma vid hennes datorn, kollar på gamla bilder och lyssnar på gamla låtar.
Satt nyss på ballkongen och njöt ev en gnutta solsken, och nu 5 minuter senare så haglar det! är det inte sjukt?

Jag skriver mer om min dag när jag är hemma hos pappa vid min egna dator. 



Ny design?

Hej på er.
I kväll var jag med Josefin, erica och några killar från klassen/parralellklassen hemma hos Josefins kille. Vi såg på film och myste.
Efter det har jag suttit och gjort en (eventuellt) ny bloggdesign. Jag tänkte att jag i morgon ska visa er den nya, så får ni säga vad ni tycker :)
Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag.
God natt.


Dagens outfit.

Inte så snyggt att linnet var skryngligt när bilderna togs, men så här ser jag ut i dag i alla fall:


Jeanslinne, Vit trekvarts tröja & skinnjacka, H&M.
Jeans, Cheap monday.
Lång svart västkofta, Primark London.
Skor, skopunkten.
Väska, Åhléns.


Tisdag 02.05.09.

Hej på er.
I dag hade vi en helt värdelös skoldag, vilket jag redan hade räknat med. Nu när alla jobb är inämnade och vi itne har ett skit att göra så får vi göra helt värdelösa saker för att fördriva tid. I dag såg vi på två filmer. Visst att båda filmerna var bra, men det känns som sagt onödigt att ens vara på skolan. Men samtidigt så vill jag vara där så mycket som möjligt den sista tiden med min klass, men det kanske inte är så konstigt.

Efter skolan åkte jag in till stan i det ruggiga vädret, för att träffa Hedda och Julia. Det blev en mysig fika på pause.


: Hedda & Julia.

  
: Brownie med nötter, mjukglass och latte. Mummmmsss...


God natt.

I kväll bestämde jag mig för att stanna hemma och vila, istället för att gå ut och träffa vännerna. Jag har inte fått många timmar sömn denna helg kan jag ju säga.
Klockan är inte ens halv tio, och jag ligger i sängen och kollar på Shrek som går på tv. Jag har precis fått min tv fixad, sen jag fick en ny box. Så nu ska jag njuta av filmen och förhoppningsvis somna ganska snart. Jag älskar att somna framför tv´n, speciellt framför en mysig barnfilm.



God natt allesammans.



Playsuits.

Ett av sommarens skönaste plagg måste väl ändå vara playsuits. Själv tycker jag att det är riktigt snyggt dessutom.
På textil söjden hade jag tänkt sy en egen. Jag hade till och med ritat hur den skulle se ut osv. Men tyget dröjde jätte länge, så nu hinner inte göra den. Så det blir till att köpa en helt enkelt. Efter att ha kikat runt lite har jag hittat några på asos än så länge:



Mina två favoriter av dessa är de i jeans. Den som är lite bagie är riktigt snygg, men alldeles för dyr för mig. Den i ljust jeanstyg är också riktigt snygg, och dessutom lite billigare. Tror även att det är nedsatt pris på den just nu. Kanske att jag borde slå till!


Shopping i Göteborg.

På lördagen hade vi lite tid för shopping i Göteborg. Dock endast 3 timmar, och vi han bara gå i Nordstan. Men den tiden räckte i alla fall till att hitta ungefär vad jag letade efter:



En kort, vit klänning till skolavslutningen, Gina tricot.
Ett linne i jeanstyg med dragkedja, H&M.
Randig översize tröja, Gina tricot.

Det blev kanske inte så mycket shopping som jag hoppats på, men jag var själv medveten om att jag inte hade så mycket pengar. Hur som helst så fick jag det som var viktigast, en avslutningsklänning. Nu ska jag bara hitta skor till klänningen. Det kanske blir vanliga svarta pumps, det funkar alltid! 


Bilder från Göteborg:

Jag försökte fota så mycket som möjligt. Men kameran hängde bara med tills vi skulle på Liseberg, då jag lämnade den i garderoben. På söndagen var vi endast på Liseberg, så togs inte heller några bilder.
Men jag visar det jag har:








Resan var lätt sagt mycket lyckad. Och jag kan inte tänka tanken att jag snart inte går i samma klass som mina underbara klasskompisar. Våran klass är som en enda stor familj, och man kan verkligen vara sig själv bland dom.
Tack till alla i klassen som gjorde resan jätte rolig, och tack till Mattias som hade med sig högtalare, så vi kunde pumpa musik längs gatorna och överallt.


( jag skriver inget mer om bilderna, men ni undrar något så får ni fråga )


Måndag 01.05.09.

Hej på er.
Nu är jag tillbaka hemma i östersund, från en väldigt lyckad klassresa till Göteborg.

Vi kom hem klockan 8 i morse efter 13 timmar på ett skitvarmt tåg utan luftkonditionering. När vi kom fram kom mamma och hämtade upp mig vid staionen. Då åkte vi hem, jag duschade, gjordi i ordning mig och åt frukost och sen åkte till skolan. Tror ni jag var trött? - Om jag var! Som tur var så jobbade vi ingenting och fick sluta efter lunch.

Jag ska berätta mer om resan och lägga upp lite bilder, men först ska jag göra en latte och prova de nya singoalla lakrits. Någon som provat?


RSS 2.0