Torsdag 30.04.09.

God morgon på er. Hoppas ni har sovit gott.

I dag är det valborg. Hur ska ni fira? - Själv ska jag (som sagt) grilla med underbart folk.
Efter skolan ska jag hem och göra i ordning grillspetten. Oh!, jag blir hungrig bara jag tänker på det. Det ska bli så mysigt. Jag älskar att grilla!

Nu ska jag äta frukost och sedan kila till bussen. Jag kan itne lova en så mycket bättre uppdatering i dag, men däremot lovar jag en "dagens outfit" senare.

Ha en bra valborg.


Arg.

Hej på er.
Jag känner att jag har varit riktigt tråkig som inte skrivit på hela dagen.

I dag efter skolan drog jag i alla fall först till kupan (östersunds enda secondhandaffär) och därefter drog vi till öb, för att köpa engånggrillar. På kupan hittade jag inget intressant men fick i alla fall med mig en grill hem, vilket var viktigast.

Jag är så arg... I morgon är det ju valborg, och vi på min skola är inte lediga. Vilket däremot de flesta andra skolorna är. Hur som helst längtar jag mycket till i morgon i alla fall, jag tycker dte ska bli så mysigt att grilla i det fina vädret (för hoppningsvis) med min bästa vänner.

Nu har jag lagt fram kläderna för i morgon och ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Jag läger säkerligen upp dagens outfit i morgon, och ska anstränga mig för att vara lite roligare i bloggen dessutom.
Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag.
God natt.


Onsdag 29.04.09.

God morgon allihopa.
I dag ser det ut att bli en solig och fin dag. Solen lyser rätt in i mitt rum, och bländar mig i ögonen.

I dag har jag en kort dag i skolan, och även riktigt bra lektioner. Textil, idrott och svenska.
Nu måste jag kila i väg till bussen.

Hoppas ni får en fin dag.


Bilder från resan:

Hej på er. Jag ursäktar för dagens dåliga uppdatering, jag som hade lovat att lägga upp bilderna och allt, men jag har faktiskt inte tagit mig in på blogg.se på hela dagen. Någon annan som har haft samma problem? - Annars var det väl bara min dator som krånglade.
Hur som helst, nu är jag inne och tänkte visa lite bilder från resan:

( Klicka på bilderna för förstorning )


           
                 

Jag låter nog bilderna tala för sig själv, men jag vill bara säga att det helt klart var en lyckad resa.
Jag måste också säga att jag är stolt över mig själv som klarade att åka längdskidor 16 km långt, vilket tog ca 5 timmar. Och hela 4 timmar var det uppför.
Jag ramlade endast 2 gånger, och jag lyckades nästan bada. Dvs jag åkte igenom en myr med vatten, jag fick bada upp till knäna. En smart kille i min klass åkte efter mig, hade däremot inte lika tur som jag hade, han fick nämligen bada ändå upp till midjan.


Det är nog allt jag tänker berätta om resan, men om någon har några frågor så är det självklart bara att kommentera. :)



Tisdag 28.04.09.

Hej på er. Jag är tillbaka igen.
Just nu är jag hungrig, äcklig och trött. Så jag ska äta, ta ett varmt bad och vila. Därefter ska jag berätta lite om resan samt lägga upp lite bilder.
Hoppas ni har haft det bra.


Handlat med Josefin:

Jag är hemskt ledsen över det ovanligt dåliga uppdateringen. Men som jag sa tidigare så skulle jag spendera min dag åt att packa, städa osv. Vilket jag har gjort, förutom städningen. När jag hade packat ihop lite av sakerna så kunde jag inte sitta inne längre, så jag drog ut och solade tillsammans med några vänner.

Jag berättade ju att jag ska åka till fjällen i morgon med skolan. Och självklart har vi nu laddat upp inför resan.
Efter middagen tog jag första, bästa buss till valla för att handla tillsammans med Josefin.



Som ni ser har vi bara en massa gott med oss. Till middag ska vi äta fläskfilé, klyftpotatis och bea. Till lunch blir det nudlar m.m (klassiskt) och självklart har vi med oss godis, chips dricka osv...

Tyvär har jag hört att det kanske ska regna i morgon. Men jag ska hålla tummarna för att vi får jätte bra väder.
Jag kommer vara i från en dator tills på tisdag, så jag uppdaterar då.

Ni får ha det bra så länge.



Söndag 26.04.09.

God morgon på er.
Det är återigen jätte fint väder ute, så humöret är på topp!

I går var jag som sagt och grillade med lite folk. Vi drog till en liten "grillfest" där vi träffade fler vänner, det var ganska mysigt, men det blev ju lite kallare mot kvällen så vi stannade itne ute längre än till elva. Då åkte vi hem till Anna, där jag sov (som vanligt).

Nu är jag hemma, och måste tyvär spenderar ganska mycket tid hemma. Jag ska nmligen packa inför i morgon, då jag ska i väg till fjällen med halva min klass. Vi ska åka längdskidor och tälta. Jag ser faktiskt fram emot det, bara vädret är bra så kommer det bli skit roligt.

Hoppas ni får en bra dag, dra ut i det fina vädret.


Underbar.

Nu är jag hemma efter en helt underbar dag ute.
Som jag sa så cyklade vi först till min systers jobb, där vi blev bjudna på mjukglass. Därefter var drog vi til lillänge och kollade efter cykelkorg till Anna, samt gick in på skopunkten, där jag självklart hittade massa fina skor. Jag ska dit med mamma i morgon och kika lite nogrannare :)
Sedan cyklade vi till stan igen. Där satte vi oss på ett ställa och solade i någon timma, riktigt skönt var det.

Snart ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för kvällen. Först kommer Anna hit på middag, vi ska äta tacos. Sedan ska vi, tillsammans med lite folk grilla vid en brygga i stan. Det ska bli riktigt mysigt.

Ha en bra lördagkväll allihopa.


Dagens outfit.

Så här ser jag ut i dag:



Chinos, H&M. Vitt linne, Gina tricot. Svart kofta, Part two. Skinnjacka, H&M. Väska, Monki. Tygskor, Primark London. Solglasögon, Primark London.

Lördag 25.04.09.

God morgon allihopa.
Hoppas ni sovit gott. Jag sov gott, men det är inte så nice att vakna i en soffa i alla kläder, samt sminket sen i går.
Nu har jag i alla fall tagit mig hem från anna där jag sov i går, gjort mig i ordning och bytt om.

I går var jag som sagt påå den här laserturneringen. Det var så grymt roligt, bland det roligaste jag har gjort på länge. Och det är verkligen någonting som jag ska göra om.
Vi fick möta ett lag från torvalla. I deras lag var det 6 st killar och 1 tjej, i vårat lag var det tvärt om, dvs 6 st tjejer och 1 kille. Vi tänkte "vi kommr få stryk", men otroligt nog så ledde vi tills det var 10 sekunder kvar, då dom tog i kapp och vann med 300 poeng.
Trots att vi förlorade var vi jätte nöjda, eftersom att bara en i från vårat lag hade spelat förut. Så det var ju bra gjort av oss tyckte vi.
När det var slut följde jag med några vänner till valla, där vi satt på en bänk och pratade. Där blev jag kvar i någon timma sedan drog jag till Anna, där hon och några till såg på film. Så där kollade vi på "dude, where´s my car?", sedan somnade vi i Annas soffa som sagt.

I dag ska jag, tilsammans med några kompisar cykla till min systers jobb och käka glass. Därefter kommer vi nog cykla vidare till någon annan plats. Jag bryr mig nog inte riktigt vart, för vädret är super, så det är så härligt att kunna cykla i huvudtaget.

Ha en bra dag.



Monki.

Hej på er.
I dag på musiken i skolan så började vi med projektet "svenska musik", vilket går ut på att man skriver en låt, alltså text och musik tillsammans i en grupp. Vi kom i gång ganska sent i år, så vi får nog låna en melodi från en annan låt, och vi planerar att göra en ny text till hallelujha.
Efter skolan drog jag in till stan, där jag träffade några vänner. Vi gick till Monki, som i dag öppnade här i Östersund. Det var supersnyggt där inne, och jag hittade en massa saker, dessvärre hade jag ju inte så mycket pengar, så jag får vänta lite med att shoppa där. Men det är i alla fall rktgt roligt att Monki äntligen har kommit hit. Midre roligt att hela östersund kommer gå runt i kläder där i från.

I käll ska jag tillsammans med några till från min klass tävla i en laser-turnering, det ska bli riktigt roligt, eftersom jag aldrig testat på det förut. Lasertävlingen kommer vara på ett evangemang som heter Monkiface (lustigt namn), och förutom turneringen kommer det vara disco och liveuppträdande. Jag kommer vara där tills vi pker ut, inget disco för min del.

Nu ska jag skynda mig at laga mat innan jag drar i väg.
Ha en bra fredagkväll allihopa.


Dagnes outfit.

Jag är så glad över att det är sp sjukt fint väder ute nu, så man kan klä sig lite sommrigare i alla fall.
I dag ser jag ut så här:



Vit blus, Vila. Skinnjacka, H&M. Jeans, JC. Tygskor, Primark. Väska, Monki.

Fredag 24.04.09.

God morgon allihopa, i dag är det äntligen fredag.
Det är fint väder och snart får jag helg, härligt härligt. Vad ska ni göra en fin fredag som denna?

Glömde ber'ätta om nationella provet som jag hade i går.
Det mest konstiga hände, jag blev klar FÖRST. Det är sjukt, på alla andra prov som vi har haft, så har jag suttit hela tiden, eller så har jag inte blivit klar, men på det här blev jag klar allra först, oc det var desstuom matte, vilket jag inte är så speciellt bra på.
Å andra sidan är det ju inte säkert att resultatet blev det bästa, men det återstår väl att se.

I dag är jag sommrigt klädd, dagens outfit dyker säkert upp under dagen.



Ha en bra dag allihopa.


Dagens outfit.

Som jag sa skulle jag visa jeansen på, så här har ni hela dagens outfit:



Slitna jeans, Crocker från JC.
Lång, svart kofta, La redoute.
Svart, hängit linne, H&M.

Vårshowen dag 5, sista.

Nu är jag hemma från sista vårshowskvällen, och även den bästa. Förutom att danserna gick bra, så var publiken fantastisk.

I år har vårshowen varit riktigt rolig, förutom att stackars Maja inte kunde vara med.
En tråkig sak med årets vårshow är att det var sista året med min favorit danslärare.

En bild på mig, Ella och Elin:



så här såg jag ut i kväll:



Tack till: alla som har kommit och tittat, till Elin och (lite) Maja som har gjort hela vårshowen rolig och ett extra stort tack till Ella som har dansat för de senaste 3 åren, hon har verkligen gjort de bästa danserna, tack!

Nu ska jag ta av lösögonfransarna för sista gången, vilket ska bli riktigt skönt med tanke på hur många av mina egna fransar som har låsnat de senaste dagarna.


Torsdag 23.04.09.

God morgon allihopa.
I dag är jag på jätte bra humör. Inte av någon speciell anledning, men
jag försov mig inte i morse, känns jätte skönt. Nu har jag ätit frukost, sminkat mig lite och bytt om och jag har ovanligt mycket tid över. Skönt att inte behöva stressa. Fyra stycken veckarklockor funkade tydligen då :) då vet jag det.

I dag har jag en lång skoldag och dessutom nationella i matte. Jag är ganska säker på at det kommer vara svårt, men jag ska göra allt så klart!

Jeansen sitter på, snyggt eller hur? Dagens outfit kommer under dagen.



Ha en superbra dag alla glada läsare.


Jag behåller dom.

Tog nyss beslutet att behålla byxorna, kunde abslout inte lämna tillbaka dom. NI får se dom på i morgon, men här har ni ett smakprov:





Nu måste jag verkligen sova, det blev sent i kväll med. I morgon får jag absolut inte komma för sent. Vi har nämlien nationella prov i matte, vilket kommer gå dåligt i vilket fall som helst, men jag ska försöka sova så länge jag kan.
Jag ska desstuom ställa 4 st veckarklockor, så jag verkligen tar mig upp. 3 st hjälpte tydligen inte.
God natt på er.


Vårshow dag 4.

I dag gick det faktiskt bra, nästan felfritt. Det kändes i alla fall ganska bra.
Det blev inte så mycket bilder, men de som blev bjuder jag på:


: Elin, mina lösögonfransar & jag.

I morgon ska jag ge allt, då är det ju sista föreställningen, vilket känns väldigt tråkigt.
Det är tråkigt varje år, men i år är det extra tråkigt, med tanka på att min favoritlärare slutar. Tråkigt, tråkigt...
(gjorde bilderna svart/vita bara för att de såg grön-gulka ut, vilket inte var så charmigt.)


Onsdag 22.04.09.

Hej på er.
Jag försov mig i morse med, suck... Jag lägger mig nog på tok för sent, det får bli ändring på det!

Nu är jag i alla fall hemma från en helt okej skoldag, och ska nu upp stan och kolla efter jeans. Hittar jag inga andra, så blir behåller jag dom jag köpte i går.
Jag försöker uppdatera innan vårshowen. Ha en bra dag.


Dagens outfit.

Vill återigen ursäkta min dåliga uppdatering, men som ni vet så är det väldigt stressigt denna vecka.

I dag tog jag på mig mina nya chinos så klart:



Chinos, H&M. Svart body, Monki. Kofta, Part two. / ute: svart tygjacka, H&M. svarta tygskor, Primark. Halsduk, nuknuk.se. Väska, Åhléns.



Jag köpte i alla fall jeansen i dag. Men jag är inte hundra säker på att jag ska behålla dom. Så jag får vänta med att bestämma mig tils jag vet...

Vårshowen gick hyfsat i dag, eller i ena dansen gjorde jag bort mig ganska totalt. Men skit samma!


Tisdag 21.04.09.

Hej på er.
Jag försov mig i morse, så han inte skriva och kom dessutom en timma försent till skolan.
Nu är jag också väldigt stressad, för om en timma ska jag vara på teatern, och innan dess ska jag hinna äta osv.

Men jag uppdaterar när jag kommer hem, lägger in dagens outfit och lite sånt.
Ha det bra :)


Vårshowen dag 2:

Jag har inte hunnit med att skriva så mycket om min dag, men jag var som sagt på stan hela dagen, och därefter slängde jag i mig mat och drog till teatern. Danserna gick bättre i dag faktiskt. Jag antar att det bara blir bättre och bättre, så på torsdag kommer det nog gå bäst (hoppas jag).
Det var tråkigt att dansa utan Maja, som ligger hemma med feber. (Vi dansade för dig också maja).
Jag och Elin passade på att ta en massa kort, som jag ska sno av henne sedan, så de dyker väl upp här snart...

Jag hann bara ta någon enstaka innan mina baterier tog slut.



: Jag och Elin (jag ser dock lite konstig ut, men eftersom jag bara han ta den, så ville jag lägga upp den i alla fall).



: Jag fick fina blommor av mina föräldrar som var där och kollade. (Rosa roros såklart, eftersom jag älskar rosa)


Shopping.

Var på stan en sväng efter skolan i dag. Barnbidraget har kommit (ÄNTLIGEN), så det blev lite shopping i alla fall.
Ett par chinos och en bikinitopp. Båda två från H&M, fint va?
Jag är riktigt nöjd i alla fall.



Jag ska även köpa ett par jeans i morgon eller på onsdag (när jag har tid/ork), har hittar världens snyggaste. Vänta och se bara ;)

Måndag 20.04.09.

God morgon på er. Bara jag som hade det svårt att ta mig upp?
Hur svårt det än var att vakna i morse, så gjorde jag det. Trots att jag visste vad som väntar mig... skolan. Jag är faktiskt rätt stolt att jag klev upp konstigt nog.

I dag efter skolan gäller det att åka hem, äta och vila upp mig för kvällens vårshow. Det känns som att denna vecka kommer bli något stessig.

Vet inte om jag hiner med en dagens outfit i dag, men så här ser jag ut upptill i alla fall:



Ha en rba dag allihopa.


Sista...

dagen på lovet är över.
MItt lov har varit riktigt bra. HHur har erat varit, ni som haft lov nu?

I kväll åt jag middag tilsammans med mamma och pappa, därefter träffade jag Anna och Hedda ett tag. Och nu har jag precis duschat och ska väl snart sova. Vi får väl se hur det går, men tanka på att jag har vänt på dygnet riktigt mycket.
Sov gott allihopa, hoppas eran vecka har varit bra.


Vårshowen dag 1.

Då var första vårshowsdagen avklarad. Den första dansen gick åt helvette, men de andra 3 gick bra. Det var verkligen katastrof på första, jag tror att vi alla gjorde olika, nästan i alla fall. Det går säkert bättre i morgon får vi hoppas :)

Här är några bilder från logen:



: stackars söt-maja, som dansade trots hennes feber och halsont.



: snygg-elin (kolla hålen i hennes leggings, snyggt Elin!)

    

: lilla jag.



Nu ska jag packa i hop mina grejer, sedan åker jag till mamma. Uppdaterar senare i kväll.


Söndag 19.04.09.

God morgon allihopa. Hoppas att ni har sovit bättre och framför allt längre än vad jag har gjort.
Jag kom som sagt i säng ganska sent i går, och inte nog med det så blev jag väckt klockan 8 av min hund. Tur som ag hade så gick pappa ut med honom, men sen har han väckt mig flera gånger, jag undrar vad det tog åt honom. Hoppas att han inte är sjuk eller någonting.

I dag är det vårshow, jag får hoppas på att dte går bra. Men första dan brukar alltd gå så där... hehe.
Ha en bra dag allihopa, jag tar med mig kameran föresten.


God natt.

Oj oj oj, vad tiden rinner i väg.
När jag kom hem satte jag i gång att sy klart danskläderna. Att jag alltd ska vara ute i sista sekund. Men nu är det klart i alla fall.
Nu är klockan snart halv 4 och jag ska upp tidigt, vad håller jag på med egentlien?

Sov gott allihopa.


Min kväll:

Som jag sa bjöd jag hem Josefin på middag. Vi gjorde en fräsh kycklingsallad.



Ingridienser: Sallad, Kyckling, Tomat, Gurka, Fetaost, Olivolja och Saladskrydda.
Enkelt och gott, - Smarrigt va?


Lite senare kom lite fler kompisar över, och så blev det chips och Robinson.
När Robinson var slut, såg vi en liten stund till på tv, och därefter drog vi till Karibu för fika.



Kladdkaka, morotskaka & cocoskaka. (Delade med Josefin för att få smaka på fler sorter.

Nu när jag sitter och berättar om min kväll, så känner jag att det ända vi har gjort är att ätit. Ovanligt va?


Hur har eran kväll varit?


Svar:

Det finns fortfarande frågor om hur jag gör när jag lägger bilderna ovanpå varandra, gör ramar osv. Det var inte länge sedan jag svarade på det. Det finns ett inlägg längre ner som heter Picasa 3, så läs där och följ instruktionerna :)


Middagsbjudning.

Snart är klockan middagstid och i kväll ska pappa bort. Så därför bjöd jag hit Josefin på middag. Jag skickade i väg ett litet inbjudnings-sms, det löd så här:
"Du är välkommen på middag.
Plats: hos Agnes.
Tid: 17.00."
Det dröjde inte länge tills hon svarade: "Haha vad rolig du är :) tack för inbjudan, jag kommer mer än gärna <3"

Så i kväll blir det först en mysig middag, sedan tror jag vi blir inne resten av kvällen också, om vi inte blir sugen på att hitta på något skoj.
Jag måste dessutom sy klart mina danskläder (vilket jag borde ha gjort för länge sen, jag vet).
Någon som vet om kardboreband håller om man syr för hand? Jag har nämligen ingen symaskin.

Vad gör ni i kväll?


Friday night.

Blev inte så mycket bilder. Men enda tillfället att ta några var i taxin, så här bjuder jag på dom:



Och ja Josefin, du la ut 250 kr på taxi. Nu vet alla det, så du slipper kommentera det i detta inlägg ;)
haha sötnos.  ♥

Wårshowen är porrig.

Nu är sista genrepet avklarat. Det gick betydligt mycket bättre i dag, men med det säger jag inte att det gick jätte bra. Jag känner mig i alla fall ganska säker på det mästa i alla fall.

Ni som kan borde faktiskt kolla i ÖP i dag. Jag har inte läst det själv, men som jag förstod det så fick vi hela framsidan, plus ett helt uppslag. Huvudrubriken var i alla fall Wårshowen är porrig!

Jag tog någon enstaka bild bara. Den enda gången jag hann var när balleten var, och då kunde jag inte lta bli med tanken på hur söta dom minsta var :)


Lördag 18.04.09.

God morgon allihopa.
Jag antar att det inte är bara jag som är trött i går. För min del blev det i alla fall sent, men det var det värt.
Hur som helst fick jag kliva upp 10 i morse, eftersom att jag har genrep i dag, sista genrepet innan showen.
I går gick det inte så bra, jag hade glömt ganska stora delar av danserna, men jag hoppas att det sitter bättre i dag, eller det måste sitta bättre i dag.
Ni som bor i östersund kanske lästa i ÖP vad någon reporter tyckte om showen. Hon såg det hela som någon "stripshow" typ, men fula låtar och lättklädda muskler och liknande.. Töntigt att dom skriver så tycker jag!

Nu måste jag få i mig någonting och sedan far jag in.
Ha en bra dag.


Jag vill...

Nu måste jag kila till bussen. Ska ut med några kompisar.
Jag vill önska er en bra fredagkväll.


Dagens outfit.

Nu ska jag dra in på stan, men innan det visar jag er vad jag har på mig i dag:



Ljusgrå tröja, H&M. Svart klänning/linne med dragkedja, H&M. Svarta leggings, Gina tricot. Halsband, Åhléns.

Ha en bra dag.


Fredag 17.04.09.

God morgon allesammans. Har ni sovit gott?
Själv så sov jag gott. Men jag blev väckt för ett tag sen och blev inte glad för det jag såg. DET SNÖAR... inte mycket, men att det snöar i huvudtaget, det är ju sjukt. I dag är det ett riktigt "april-väder". Man kan luras när man kollar ut, för det ser soligt ut, och skule kunna vara ganska skönt. Men när man går ut, känner man att det är kallt, det blåser och det snöar. Fy fy usch, vad jag hatar sånt här väder alltså.

I kväll har jag genrep med dansen. Är lite nervös med tanka på att jag inte har hunnit sy klart kläderna. Eller jag har haft tid, men jag har inte en fungerande symaskin, så det måste jag fixa så fort som möjligt.

I dag tror jag att jag ska åka in en sväng på stan med några vänner. Kanske ta en fika eller någonting.
Känner att jag är mycket på stan, men vad man annars göra i ett väder som detta?




Picasa 3.

Fick en kommentar av en tjej/kille som undrar vilket redigeringsprogram jag använder när jag redigerar bilder och gör collage. Och nu ska jag svara på det:

Så här är det. Jag ska börja med att berätta att jag följer Kenzas blogg, och det var faktiskt där jag hittade programmet. Hon använder sig nämligen av det. Programmet heter Picasa 3, och är googles egna program (om jag har fattat det hela rätt), och det är mycket enkelt att använda det. Själv så har jag svårt för att förstå mig på kompliserade program som t.ex photo shop. Men det här programmet är både enkelt, bra och det blir fint resultat.

Programmet är helt gratis och du kan ladda ner det här:  http://picasa.google.com/

Hoppas du är nöjd med svaret.

Åre torsdag.

Vi började dagen med att städa ur lägenheten. Några timmar senare drog vi till Grädda Åre, ett mysigt café i Åre som min pappa har utställning på just nu. Där köpte vi gott fika och pratade skit och icke skit i några timmar (vi satt faktiskt där i bokstavligt talat några timmar). Jag fick även med mig bröd och kanelbullar hem till pappa.





: några utav pappas bilder.


När vi väl var klara, så var det inte mer än en timma tills vi skulle dra. Så därför tog vi en juice på Åre Bageri. En paga juice 2 dl, den kostade 26 kr. Ni hör ju hur dyrt det är? 26 kr för två deciliter juice, vilket rån!
Men gott var det.



Sedan for vi hem, men denna gång i bil. Mycket skönare.



Sammanfattning av åre-resan:

Det var ju tråkigt att det inte blev någon skidåkning, men jag måste säga att vi hade sjukt roligt än då :) Men vi är ju ganska lättroade trotts allt.

   
 

Inte så ofta jag bjuder på sånna här snygga bilder i bloggen. Så... en´joy helt enkelt!

Åre onsdag.

Vi tog bussen klockan 7 på morgon till Åre. Och var framme ca 1 och 1 halv timma därefter. Då drog vi till lägenheten och packade upp.

Bilder från lägenheten, fin va? :







Det var ganska dåligt väder, så vi förberedde oss inte för någon skidåkning, utan i stället gick vi till konsum och köpte chips, dricka, frukost osv. Vi provade en ny sorts chips, "havsalt och gräddfil", som blev den nya favoriten.... så vi köpte en påse till.

     

Lite senare fräshade vi till oss och sedan gick vi upp på byn (vill så gärna säga stan, men det heter ju faktiskt byn), där vi träffade en kompis, fikade och kollade i affärerna.
Någon timma därefter var vi tillbaka i lägenheten, sedan gick vi ut och åt middag and so on...

Senare träffade vi Elin och Maja, och vi spenderade hela våran kväll med dom. Jag behöver inte säga mer än att vi hade sjukt roligt, trots pinsamheter.








Bilderna från torsdagen kommer senare i kväll, eller i morgon.

Torsdag 16.04.09.

Hej allesammans, skönt att vara tillbaka.
Under tiden jag var borta, så kändes tiden för kort. Men nu när jag är hemma och tillbaka til bloggen, så känns det som det var evigheter sen.
Jag ska så snart som möjligt berätta allt lite om Åre-resan, samt lägga upp lite bilder.
Men innan dess ska jag äta middag tillsammans med pappa, och duscha. Men därefter kommer det.
Jag ska även försöka svara på en fråga som jag fått utav en läsare :)
Har ni haft det bra?


Påskpresenter.

Det blev ingen fika på stan, eftersom jag tydligen var bjuden på middag hos farmor.
Hon bjöd på en god sallad och jag fick även en liten påskpresent. Ett ljus och ett halsband av farmor, och en peng av farmors syster. Gullit va? :)




Nu måste jag packa i hop mina grejer, för i morgon åker jag till Åre med Julia. Jag kanske tar med datorn, men annars skriver jag senast på torsdag. Jag knäpper självklart lite kort där borta.
Ha det fint så länge.


Dagens outfit.

Spets och nitar är kanske de rakaste motsatserna, men samtidigt kan det vara så snyggt tillsammans. Eller är det bara jag som tycker det?
I dag har jag i alla fall på mig spets, samt nitar. Det kan se ut så här:



Skinnjacka, New Look London. Stor vit halsduk (kommer inte ihåg vart den är i från). Svarta tygskor, Primark London.

Leggings, Gina tricot. Spetsleggings, Primark. Vitt långt linne, Cheap monday från Weekday. Svart kofta, Part two. Svart lång koft-väst, Primark. Nitbälte, fått av kompis.

Tisdag 14.04.09.

God morgon allihopa. I dag är det äntligen en vanlig dag, ingen röd dag. Och jag har lov, det är så skönt.

Nu är jag hemma igen. Jag sov hos Anna i natt också. Jag har typ bosatt mig hemma hos henne. Så fort det är lov, helg eller liknande, så sover jag där. Och syns knappt till hemma, endast på någon middag.


I dag ska jag ta mig in till stan, kika runt lite, ta en fika med några vänner. Det blir väl Tehuset som vanligt, men det vet ni väl vid det här laget.

Snart ska jag ta ut Morris på en promenad, men innan det kommer dagens outfit.
Ha en bra dag allihopa.


Dagens outfit.

Jag har varit dålig med dagens outfit de senaste dagarna. Men jag har inte klätt mig så speciellt. Det kanske jag inte gjorde i dag heller, men jag kände för att visa er:



Vit långärmad tröja, Svea. Lång svart kofta, Primark London. Jeans leggings, Bik bok (som för övrigt är skitkvaltié). Svarta tygskor, Primark London. Solglasögon, Primark London. Örhängen, Glitter.

Bilder.

Vi tog oss ut i det fina vädret till slut. Vi gick först och satte oss i badhusparken och solade.
Här är några bilder:


: Julia och Anna (som älskar att vara med på kort) .

Skönt att det äntligen är varmt ute. Solen lyser fortfarande och jag ska snart ta ut Morris på en promenad. Men innan det ska jag läga upp dagens outfit.

Måndag 13.04.09.

God morgon allihopa.
Nu sitter jag hemma hos Anna tillsammans med henne och Julia. Vi har precis gjort våfflor med glass, grädde och sylt till frukost. Mumms vilken frukost!

I går efter middagen med släkten, följde jag med Julia och Josefin till solariumet. Därefter träffade vi Jennie, som är hemma från Järpen och hälsar på. Vi tog en fika på subway, spelade lite kort och pratade. Vi hade faktiskt riktigt kul.
Sedan gick jag och Julia och träffade Anna, Hedda och Marcus i Marcus lånade lägenhet, där såg vi slutet av en film, sen såg vi på det rysliga programmet Scared.
Senare blev det promenad i regnet hem till Anna, där vi sov.

I dag är det hyfsat fint väder, men ändå sitter vi fortfarande inne. Vi ska försöka hitta på något roligt, men vi kommer inte på så mycket.

I kväll måste jag ägna lite tid till att sy klart mina danskläder. De måste i alla fall helst vara klar tills på fredag, då det är genrep igen. I värsta fall ska det vara klar tills på söndag, då vårshowen börjar.
Jag vill påminna er om att köpa biljetter. Om jag inte minns fel kostar dom 120 kr och finns att köpa på Wendlas dans studio.

Ha en fin dag.


Powerwalk.

Jag fick med med Josefin ut på en liten joggingtur. Det blev dock ingen jogging med däremot "powerwalk", runt hela frösöberget. Så det var ganska tufft en då. Det tog runt en dryg timma och nu är jag hemma igen, helt matt....
Nu ska jag sätta mig på altanen med ett stort glas läsk, sedan hoppa in i duschen innan gästerna kommer. :)


Årets första jordgubbar.

Jordgubbar, är dom inte ljuvliga? Jag älskar i alla fall jordgubar.

I går kväll tog jag bussen in till stan tillsammans med Josefin, där mötte vi först upp Julia och sedan gick vi till hemköp. VI hade som jag sa, med oss filt för att sätta oss i badhusparken nere vid vattnet. Men vi tänkte köpa med oss något gott att ta med. Alla hade precis ätit middag och var ganska mätta, så det fanns ingenting vi var sugna på, tills vi hittade jordgubbarna. Självklart köpte vi jordgubbar, och till det köpte vi sprutgrädde, choklad och coca cola.

: VIsst ser det mumsigt ut?

Där efter gick vi ner till badhusparken och satte oss på filten. Hedda och Marcus kom även dit. Vi lyssnade på musik, åt, spelade kort och pratade.




Efter en stund bytte vi plats och Hedda och Marcus drog. Då hittade vi ett lite mer vindstilla ställe. Där efter kom Josefins pojkvän med vänner, vi satt kvar ett tag och spelade kort. Sedan blev det kvällskäk på kebabbaren.

Någon timma senare fick vi skjuts hem till Julia där vi sov hon och jag.


Mycket mysig kväll måste jag säga.



Söndag 12.04.09.

God morgon på er allesammans.

I morse vaknade jag upp hos min vän Julia ute på landet. Men nu har jag blivit hämtad av pappa så just nu är jag hemma.
I dag ska vi ha ennu en påskmiddag, fast i dag kommer även mamma, min syster, hennes kille och farmor på besök. Så det ska bli riktigt trevligt ed en liten "familjemiddag".
Jag tror faktiskt att jag ska ut och springa i det fina vädret. Jag ska försöka få med mig någon, men annars drar jag nog själv, det är faktiskt ganska skönt att springa själv med ipoden till hands.

Snart ska jag berätta lite om gårdagen :)



Påskmiddag.

I dag, påskafton så planerade pappa att göra en extra god middag, och bjuda mig på någonting som jag aldrig fått förut, nämligen pilgrimsmusslor. Det var inte det godaste jag någonsin ätit, men det var faktiskt gott.
Till det hade vi en massa gossaker. Se bilderna:



 



Snart ska jag möta upp lite vänner. Vi ska faktiskt sätta oss i badhusparken, lyssna på musik, prata, umgås och njuta av kvällssolen. :)
Ha en bra kväll allihopa.


NiTAr.

I dag när jag kom hem från stan, så bestämde jag mig för att städa rummet. Jag började med att vika in alla kläder som låg på golvet osv och la i garderoben. Men när jag började titta på vissa plagg som såg så tråkiga ut, och som jag inte har använt på väldigt länge, så fick jag lust att göra något nytt. Att "pimpa" plagen, så det blir lite roligare, fräshare och lite mer "mig".
Efter en stunds tänkande så satt lag plötsligt och drog ut nitar ur ett nitbälte som en killkompis gav mig, men som tråkigt nog var för stort.
Här är bilder på två saker som jag fixade till:


En midjehöd kjol från H&M, som jag inte har använt på hur länge som helst. Och dessutom har jag en annan som jag föredrar över denna, men nu när jag gjort om den här så är jag hur sugen som helst på att få använda den.

: före- och efterbild.


Ni minns kanske kuvertväskan som jag sydde för ett tag sen? Jag blev nöjd med den, men jag har aldrig använt den till mer än som laptopsväska. Och det är väl synd att låta den ligga. Så nu snyggade jag till den med nitar och svart sidenband.

: före- och efterbild.


Säg gärna vad ni tycker :) Det uppskattas. Själv är jag mer än nöjd.

Lördag 11.04.09.

God morgon allihopa.
Nu: Befinner jag mig hemma hos Anna. Vi vaknade för en stund sen, och till frukost har vi gjort nachos med salsa och smält ost, vilken frukost va?

I går kväll: Var jag som sagt på bio med några klasskompisar. Filmen var faktiskt skit bra, och bäst var väl alla snygga killar. Ni som har sett den vet vad jag menar, eller hur?
Efter bion träffade jag Anna. Vi gick hem till henne, där vi väntade på att Caroline skulle komma hem, så hade vi tänkt dra hem till henne. Men det dröjde lite för länge, så vi somnade sött i soffan i stället.

I dag: Ska jag in på stan med Anna, Hedda, Josefin och Erica.

Ha en bra dag, och Glad påsk föresten.


Bio-time.

I kväll blir det í stället för att gå ut, bio med vänner. Vilket lät som en bra idé. Vi ska se den nya fast and furious, någon som sett den? Jag antar att den är lika bra som de andra, om inte bättre :)
Nu måste jag kila till bussen, ha en bra kväll.


Dagens oufit.

I dag klädde jag mig "sommrigt" med uppfikna jeans och solglasögon.



Skinnjacka, New Look London. Väska, Åhléns. Solgladögon, Ray Bann look-a-like, Primark London. Jeans, Cheap monday. Vitt, lång linne, Cheap monday. Randig tröja, H&M. Svarta tygskor, Primark London.

Sol, godis och väska.

Jag fick tydligen lite tid för att skriva i alla fall. Nu är jag tillbaka efter en dag ut och i stan med vänner.
Först satt vi i badhusparken och solade i solstolarna på snön. Det var riktigt skönt, och sloen värmde.
Därefter blev det en fika på domus, nu kallat Törners och efter det ville resten ha strips, så vi drog till kebabbaren, där jag inte klarade av att se alla andra käka, så jag köpte mat jag med.


: I badhusparken.

Et tag efter det drog jag hem till mamma för att hämta mitt påskägg, som jag egentligen ska få i morgon. Men jag försöka att inte äta upp det förrän i morgon. Mer än påskägget fick jag en väska, som hon fick när hon hade beställt kläder typ. Den är kanske inte så "jätte" snygg, men jag ska snygga till den med mina egna idéer täntke jag.

 

: Mitt fina påskägg & väskan.


Fredag 10.04.09.

God morgon allihopa.
I dag vet jag att jag inte kommer blogga så mycket. Jag ska nämligen i solen med vänner, fika, sola och prata hela dagen. Och i kväll ska vi förhoppningsvis ut.
Men ha en bra dag allihopa.


Dagens oufit.

Inte så speciell outfit i dag, men helt okej snyggt och riktigt bekvämt:


Grå lång kofta, Bikbok (lånad). Linne/klänning med blixtlås, H&M. Leggings, Gina tricot. Svarta tygskor, Primark London.

Torsdag 09.04.09.

Hej mina läsare.
Det börjar bli vanligt att jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag ska göra mitt bästa och uppdatera lite oftare nu när jag har ledigt.
Men i går blev jag kvar hos Anna. Där vi hade en tv- och tvspels-kväll med chips, dipp, godis och dricka. Det var super mysigt, det var jag, Anna & Julia. Det var ju även skitdåligt väder här i Östesund, snöblandat regn och blåst, kan det bli värre?

I dag har det däremot varit bättre, ingen stårlande sol kanske, men hyfsat skönt.
Dagen tillbringades på stan en stund med några vänner. Jag köpte några grejer till vårshowen tillsammans med min mamma också.
Och efter att jag varit hemma och rastat morris, så åkte jag tillbaka in till stan igen. Då blev jag bjuden p kladdkaka med glass hos Marcus kompis lägenhet, tillsammans med han, julia och hedda.


: Snacks och tv-spel.



: Linne, bomullsband och kardborre (stavningen), ni får se senare vad det ska bli av detta.

Onsdag 08.04.09.

Hej bloggen.
Har i dag inte haft tid att skriva heller... Men för utom skolan, och för min del påskpyssel med förskolebarnen så har jag ägnat hela dagen (förutom när jag hade dans) åt min käraste vän Josefin Hamrin som fyller år i dag.
Efter skolan åkte vi hem till mig lite snabbt, lämnade några saker och sedan åkte vi in för att ta en fika och fira henne :) Vi fick även sällskap av klasskompisarna Erica och Jesper, det var mycket trevligt.
Vi fick även lite tid till att gå på stan efter.



Min älskade vän Josefin Hamrin, som jag tillbringat de bästa åren i mitt liv med. ♥



Det (som alltd) goda fikat, i dag blev det Espresso-milkshake och cookie.


Nu är jag hemma med Julia, och vi ska bara ta ut morris en sväng, sen bege oss till Anna.
Ha en bra kväll allihopa, äntligen lov!


Tisdag 07.04.09.

Hej mina läsare.
Som ni kanske har märkt så har jag inte haft någon tid alls för bloggen i dag, inte ett ända inlägg har jag haft tid med. Jag har faktiskt haft en fullspäckad dag från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Men nu äntligen ska jag berätta om min dag och visa lite bilder :) för ni har ju inte en aning om vad jag har gjort.

Min dag startade 8.15 på ungdomsmottagningen tillsammans med tjejerna i min klass. Där pratade vi om sex, lust och massa mer ni vet... Vi fick även ta ett "kondomkörkort", låter kanske mer kompliserat än vad det egentligen var. Vi fick helt enkelt trä på en kondom (på rätt sätt) på en frigolit-penis. Bildbevis på körkortet:



Därefter var vi tillbaka på skolan och fick först se en film om fjällräddning, vi ska ju nämligen ut på fjällresa v.18. Och efter lunch hade vi hela tre timmar hjärt och lung-räddning. Vi fick lyssna, prata, lära oss, prova på docka, prova på kompisen och lite annat. Även då var vi bara tjejerna, och vi hade faktiskt mycket roligt. Kunde inte låta bli att fota oss tillsammans med dockan (som vi gjorde konstgjord anding på):




Efter den 3 timmars långa lektionen var slut så var även skoldagen slut, men inte min....
Efter skolan gick jag, Erica och Josefin på ica och köpte med oss fläskfilé, klyftpotatis, bea, fetaost och oliver, vi skulle laga middag på skolan (berättar snart varför).
Maten var supergod och det var verkligen mysigt att laga middag bara vi helt själva i den stora hemkundskaps-lokalen.
Maten:



Nu kommer jag till varför vi nu lagade middag på skolan.
Klockan 17.15 blev jag, Josefin och Micke upphämtade av Bertil (som jobbar på fritidsgården). Av han fick vi skjuts till Brunflo. Dit åkte vi för att träffa några politiker som har erbjudit fritidsgårdarna i östersund pengar för att bättre gårdarna. Så vi var där för att representera våran skola. Jag orkar tyvär inte skriva om allting, det är i alla fall en lång historia. Men vi presenterade i alla fall vad vi skulle göra för ca 70.000 kr. Vi fick kommentarer om att vi var jätte duktiga av både politikerna och Bertil.
3 timmar senare hade de tagit beslut om hur mycket pengar vi skulle få. Resultatet blev att våran skola får 90.000kr (vi hade önskat 72 tusen), medans de övriga skolorna fick nätt och jämt 70 tusen (om jag förstod det rätt).
Det känns jätte skönt och jag är stolt över våran presentation som tydligen var väldigt bra.
Jag kom till stan vid 10tiden och träffade några vänner snabbt, och tog bussen hem strax efter.

Nu är klockan drygt halv 1, och jag är supertrött och mår även lite dåligt, så nu ska jag äntligen få sova. Det har som sagt varit en tuff dag.

God natt på er allihopa.




Kort men snyggt.

Nu har jag i alla fall gjort en utav de 3 punkterna i förra inlägget. Så här bjuder jag på några bilder på mitt nyklippta(självklippta), korta håret.


Det är visserligen kort, och det känns lite annorlunda, men visst blev det bra? :)


Det jag ännu inte har nämnt...

Så ja... Nu har jag tvättat bort sminket (det lilla jag hade), duschat osv. Och nu är jag redo för att blogga.
Jag känner att jag har lite bloggande att ta igen, tillexempel saker som jag tänkt lägga upp, men som jag aldrig orkat eller haft tid med. Saker som tillexempel:

1. Jag har fått önskemål om att visa klippningen av mitt hår, så det hade jag tänkt göra.

2. Bilderna från Jon Olsson Super Session, det har ju gått en, två, tre dagar sedan jag sa att jag skulle lägga upp dom.

3. Sist men inte minst. Det som jag ännu inte har nämt i bloggen, och faktiskt igen annan stans heller. Jag ska nu berätta:
Ni minns kanske att jag städade mitt rum härom dagen, jag nämde även att jag rensat ur garderoben, minns ni? Det har på senaste tiden blivit allt mer och mer populärt med "bloppisar" och liknande, folk som lägger upp sina kläder på internet för att sälja dom, ah ni har väl hört....
Så härom dagen skaffade jag mig en liten "extrablogg", en underdomän som det tydligen kallas här på blogg.se. Där ska jag i alla fall lägga ut lite kläder. Jag har ännu inte lagt upp några än, och jag måste även designa sidan lite mer (den ser skittråkig ut just nu) men jag har börjat fota några plagg, och jag lägger möjligtvis upp lite i kväll eller i morgon. Den sidan heter i alla fall Sveasecondhand, och du hittar den här: http://www.sveasecondhand.blogg.se
Tycker ni att det låter intressant föresten?

:)

Dragqueen.

Är hemma efter dans nr 2 och sitter nu (självklart) bänkad framför Project Runway, och passar på att skriva ett kort inlägg i pausen. Någon som tittar? - I dag är det ett extra roligt program, de designar outfits till dragqueens, vilket är väldigt färglat ocg glamigt på de flesta håll.
Jag kommer med ett litt inlägg senare, men så länge kan ni ju sitta in den smaskiga efterrätten:

 

apelsinklyftor med chokladgrädde.

Måndag 06.04.09.

Hej underbara.
Ursäkta för att jag inte kommit med något inlägg förrän nu, men jag var lite sen i morse och i dag har jag inte haft tid.


På skolan hade vi som sagt temadag i dag. Vi hade fyspas, såg på Hata Göteborg, som för övrigt var bra enligt mig och efter lunch hade vi "par-dans" vilket faktiskt var ganska roligt. Därefter skulle vi ha yoga, men "yoga-läraren" eller vad man ska säga, var dessvärre inte där.

Efter skolan skjutsade pappa mig in till stan. Först var jag abra hemma en stund, fixade lite på rummet osv. sen träffade jag vänner på stan. Efterdet hade jag dans.

Nu har jag precis fått en god middag och efterrärr (samma som i går).

Strax ska jag i väg till Anna en sväng, tills min andra dans börjar.

Senare i kväll lägger jag upp lite bilder på t.ex: dagens outfit m.m.


Cut, cut...

låter det skrämmande?
Ni gissar nog på att jag har klippt mig? - Och det har jag så sant. Jag tänkte ringa och boka tid hos min frisör i morgon, men jag kunde inte vänta, mitt hår var slitet, så jag gjorde det helt enkelt själv. Håret är fortfarande blött, så jag vet inte riktigt hur det blir, men skulle det var katarofalt så låter jag självklart frisören snygga till det.
På första bilden så ser ni skillnaden på längden, ganska stor skillnad va? Och den andra bilden är på det avklippta håret.


Jag är skitnyfiken på att se hur det kommer bli. Hoppas jag kommer kunna sova, det gör lite ont i magen faktiskt.


Egentligen vill jag spara mitt hår så långt som det går, men jag var tvungen att ta bort en bit som sagt. Men nu ska jag låta det växa, växa, växa och blit långt och fint till sommaren :).

Detta var mitt sista inlägg för dagen. Hoppas ni har haft en bra vecka.



Pappa-veckor.

Hej mina läsare.
Kass uppdatering i dag, men jag ägnade faktiskt väldigt mycket tid åt städningen. Jag hann dock bara med mitt tum, eller ja, jag hann inte ens klart med det, men jag har i alla fall hunnit lite grann, så jag kan vara stolt över mig själv :)
Efter jag hade städat, så packade jag mina saker, nu är det nämligen 2 pappa-veckor som kommer. Och som vanligt hade jag väääldigt mycket saker med mig.
När jag hade packat i hop alla grejer så åkte jag tillsammans med mamma till pappa. Där blev vi bjuden på super god middag samt en underbar efterätt, nämligen grkiska apelsinklyftor och chokladgrädde, hur mummsigt låter inte det?
Därefter åkte jag och träffade hedda och marcus, det blev en "kvälls-latte" i stan tillsammans med dom plus nårga till.

Nu ska jag snart duscha och packa ihop sakerna för i morgon. De närmaste 3 dagarna har vi temadager i skolan, och i morgon väntar bland annat fyspas och yoga.

Jag ska försöka lägga upp bilderna från Åre, sorry för att det har dröjt.


Söndag 05.04.09.

God morgon på er.
Jag tänkte bara berätta lite kort om min går kväll, samt vad jag ska göra i dag:

I går kväll lagade jag först middag med anna hemma hos henne, därefter kom hedda dit och gjorde oss sällskap. Efter en stund drog vi ut, mötte upp josefin vid bussen och drog hem till Caroline. När vi kom dit såg hon och hennes kompis på "High school musical 3", vilket inte är någon favoritfilm, men jag måste ändå erkänna att man lätt fastnar i dom.
Hur som helst. Lite senare kom lite folk i alla fall. Det var väl helt okej trevligt, och vi stannade där till 11tiden. Då kände jag och Hedda för en fika, så vi tog oss till Karibu (själva), vi tänkte att där lär det väl vara lite folk. Men nej... När vi kom in satt det 3 tjejer vid ett bort, och inte en jävel till. Vi såg oss runt och gick och satte oss vid ett bord. Vi tittade på varande och började asgarva. jag kunde inte sluta. Så vi hade väl rätt så kul i alla fall. Sen följde jag Hedda en bit, sen jag jag hem.

I dag ska jag ägna (nästan) hela min dag åt det jag ogillar allra mest... städa! Jag är verkligen inte städperson, specillet inte när det gäller mitt egna rum, för det ser bokstavligt talat förjävligt ut. Men jag ska snart måla om väggarna och så, så till att börja med så måste jag ju städa det.
Dessutom har vi fått en hemkunskapsläxa att städa: hallen, köket, badrummet och vardagsrummet, så jag ska även försöka hinna med det också.
Nu ska jag få i mig lite frukost och sedan måste jag väl börja med städningen. Önska mig lycka till!


Dagens outfit.

Så här ser jag ut i dag:




Vit tröja, H&M. Svart, lång koft-väst, Primark London. Jeand, Cheap monday. Armband, H&M (herravdeln.)
Skinnjacka, New Look London. Axelrämsväska, Åhléns. Tygskor, Primark London.


Fika och stek i solen.

Hej hej.
I dag blev det som sagt en fika på stan. Jag mötte upp Hedda,så gick vi till tehuset. Det blev en espresso-milkshake och en kola cookie, det var hur gott som helst.



Där efter träffade vi Anna, vi gick runt en sväng på stan sen satte vi oss mot en husvägg och stekte.
Det kändes som 30 plus grader i det vidstille, soliga vädret.



Nu sitter jag hemma hos Anna och vi ska snart laga middag. I kväll ska vi dra till en kompis, där det förhoppningsvis kommer bli lite folk, så det blir roligt.
Bilderna från Åre kommer nog inte upp förrän i morgon.


Lördag 04.04.09.

God morgon bloggen.
Jag kom hem vid 11-tiden i går, men jag orkade inte skriva någonting. Men nu har jag sovit ut 12 underbara timmar, och snart ska jag lämna sängen för en härlig frukost. Och efter det kommer nog bilderna från Åre upp, så ska jag berätta lite om det också. Men jag vill bara söga nu att det inte blev så mycket bilder, men tanka på att det regade och var kallt, men några tog jag i alla fall. :)

I dag ska jag nog träffa lite vänner och gå och ta en fika på stan, det var ett tag sen nu känns det som, så det ska bli mysigt.
Har ni några planer?


Dagens outfit.



Midjekort tröja med blixtlås, Kostym. Svart långärmad tröja (som är under), Gina trcot. Ljusa jeans, Cheap monday. Tygskor, Primark London.

Sjunga.

Hej allihopa.
Mina planer ändrades. Jag ska fortfarnade till Åre, men jag slapp fixa Annas hår, vilket var ganska tur eftersom det hade blivit stressigt. SÅ nu han jag i stället fika hemma och mig tilsammans med Josefin.
Så just nu sitter vi och fikar samtidigt som vi sjunger. Vibörjade nämligen att prata om att sjunga på skolavslutningen, det vore roligt. Om någon annan har något förslag så får ni gärna koma med det :)

Nu ska vi gå till Josefin, där hon ska byta om, sedan går vi till bussen. Men först ska jag lägga upp dagens outfit.


Fredag, 3 april.

God morgon på er.
I dag är det skola som gäller, fixa håret på en kompis och sedan Åre hela kvällen. Ser
sjukt mycket fram till Åre, det komer att vara häftigt att se, men det kommer också bli kul att träffa folk bara :)

I dag kommer jag som sagt inte ha så mycket tid för att skriva, men så fort/om jag får ett tillfäle så uppdaterar jag.
Här är ett litet smakprov på min outfit i alla fall:



Ha en bra dag allihopa.


Dagens outfit.

Blev lite sen med outfiten i dag. Men här har ni den i alla fall:



Stickad svart oversize-tröja, Primark London. Långärmad tröja, Gina tricot. Ljusa jeans, Cheap monday. Svarta tygskor, Primark London.



I kväll var jag först på dans, sedan träffade jag josefin och några andra en sväng innan jag drog hem.

I morgon ska jag ju till Åre som jag sa tidigare, för er som inte vet ska jag dit för att se Jon Olsson Super Session. Efter skolan i morgon ska jag hinna med att fixa håret på Anna innan vi drar mot Åre. Så det lär ju bli en hyfsat stressig dag i morgon, så det är möjligt att det inte blir så mycket skrivande, om möjligen inte ett inlägg på morgonen. Men annars får vi ha en jätte fin helg allihopa :).


Lady Gaga på yran!

En utav det bästa sakerna med att bo i Östersund är yran, Storsjöyran! För er som inte vet så är det en festival som äger rum  30 juli - 1 augusti mitt i östersund. Tivoli, marknader, öltält, resturanger och artisterna så klart.
För bara någon dag se så tänkte jag "vad kul det vore om en stor och bra artist som Lady Gaga skulle komma". Och i går fick jag reda på att hon ska komma.
Det kommer blir så sjukt roligt, jag kommer dansa som fan^.


Andra artister som är bokade än så länge är:

Amy Macdonald.
A Camp.
Ulf Lundell.
Thåström.
Lena & Orup.
Takida.
Timbuktu.
Tv On The Radio.
Sahara Hotnights.
Opeth.

Självklart kommer mer artister, men dessa kommer alldeles säkert.
Allt detta tänkande på yran får mig att tänka mer och mer på sommaren, kan knappt vänta....
Någon av er som ska på yran? :)



Hemma:

Hejhej.
Jag är hemma tillsammans med Josefin efter en lång skoldag (skönt att den är avklarad).
Jag berättade som sagt att jag skulle träffa en sjukgymnast. Och det gick väldigt bra. Jag trodde ju att min ryggverk var helt borta, men det visade sig att den inte var det. Men nu har jag fått lite övningar och tips på vad jag ska göra, det var i alla fall inget allvarligt. Dett var skönt att få ryggen utsträckt på lite olika sätt också.

Nu sitter vi hos mig med plugg. Vu har gjort någon enstaka uppgift och nu ska vi upp till solariumet.



Haft en bra dag?


Torsdag, 2 april.

God morgon på er.
I dag fick jag tid över nu på morgonen så jag kunde skriva.

I dag har jag en lång dag i skolan, och vid 1-tiden ska jag träffa en sjukgymnast. Ni minns kanske att jag har problem med ryggen ett tag? Inte förrän nu har jag fått tid, men nu har jag knappt ont längre. Men vi tänkte att det kunde vara bra att kolla ryggen i alla fall.

Nu ska jag äta min frukost och sedan måste jag gå till bussen.

Ha en bra dag allihopa.


Proactiv.

Innan jag säger god natt till er allihopa, så tänkte jag berätta vad jag fick av min syster. Och jag tänkte även be er om råd.

Ni minns kanske att jag sa att min syster hade med sig lite saker till mig? Jag sa aldrig vad, men jag tänkte göra det nu.
Ni har säkert sett reklamen, och kanske provat själva.
Proactive, hudprodukter mot dålig hy, tar bort finnar, gör så att inte nya kommer osv. Jag har aldrig testat på dessa produkter förut, så nu är det upp till bevis! På reklamen så är Jessica Simpson med, hon använder alltså dessa produkter. Detta märke är alltså väldigt känt. Andra kändisar som också använder Proactiv är: Jennifer Love Hewitt (skådespelare), Vanessa Williams (skådespelare), Ryan Sheckler, (professionell skateboardåkare) & Serena Williams (tennisspelare).
Jag tänker så här: om nu dessa kändisar använder denna produkt, så måste det betyda att den är bra. Visst att man inte kan lite upp till 100% att de nu använder den (på riktigt och inte bara säger det), men jag har även hört andra säga att den är bra, som tillexempelvis min syster.

Frågan till er är: Har du provat dena produkt förut, eller gör du det nu? Vad tyckte/tycker du?



Så ja, nu fick jag det sagt. God natt på er :)






Mer om produkterna hittar du här:
http://proactiv.se

Dagens outfit.

Så ja... Blev lite sen med dagens outfit. Men bättre sent än aldrig, eller hur?
I dag går outfiten i blått.



Lång blå kofta, H&M. Vit/blå-randig body, Gina (lånad). Jeans, Cheap monday.
Till det hade jag svarta tygskor. Tack för att det äntligen är mer asfalt än snö på vägarna, så att man inte behöver lufsa runt i Uggs och liknande.

Middag.

Nu har jag varit på dansen, kommit hem och fått en god middag. Till middag i dag blev det thai-kyckling i cocosmjölk m.m och en god sallad med ruccola, plommontomater, paprika och pinjenötter. Hur smarrigt som helst.

 

Nu ska jag gå ut med Morris, sedan åker jag nog och träffar några vänner :)
Ha en bra kväll.


Onsdag, 1 april.

Hejhej.
I dag är det som sagt första April. Blivit lurade? :)
Själv har jag nog inte blivit mer lurad än någon ful grej som stod i tidingen, som inte äns var rolig.

I dag har jag hittils bara varit i skolan, det har varit en slapp dag i skolan för mig. Först textil, sen idrott, vilket jag inte var med på eftersom att jag är sjuk, sen hade vi svenska och då slapade vi mest. 
Nu sitter jag hemma hos mig tillsammans med Josefin och Maja. Vi har bara fikat och pratat och snart ska vi väl röra oss mot dansen.


I kväll blir det bara att umgås med vänner tror jag, inga andra planer har jag ännu i alla fall.

Känns som att jag inte har så mycket mer att skriva om så länge, men jag lägger upp dagens outfit lite senare :)
Ha det så bra.


RSS 2.0